👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Również wszystkim życzę udanej zabawy i magicznego 2023 roku w dwupaku❤
Wybieracie się gdzieś dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 09:59
Namisa lubi tę wiadomość
-
Udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku 🎊🎊
Ja jadę do znajomych trochę dalej od domu więc z nocowaniem ale to będa bardziej kinder party :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 10:03
Namisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Udanego sylwestra dziewczyny.
My oczywiście w domu. Do północy na pewno nie dotrwam, pójdę spać o 20 jak zwykle 😂
Dla dzieci piccolo i fajerwerki... 🤦 Niestety moje gadanie że psy się boją, ptaki umierają kolejny rok nic nie dało i mąż będzie puszczał dla dzieci.
Namisa lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Ja ogólnie nie lubię fajerwerek i Mężu też. To drugi rok jak kupujemy jakieś zwykle,tanie. Bardziej nam chodzi o to,żeby Małemu pokazać,że to jest,a nie,jak później będzie dorośly,rzuci się jak głupol na rzeczy zakazane. Czy to dobry pomysł, nie wiem 🤷zazu wrote:Udanego sylwestra dziewczyny.
My oczywiście w domu. Do północy na pewno nie dotrwam, pójdę spać o 20 jak zwykle 😂
Dla dzieci piccolo i fajerwerki... 🤦 Niestety moje gadanie że psy się boją, ptaki umierają kolejny rok nic nie dało i mąż będzie puszczał dla dzieci.
Bolą Was jeszcze piersi?
Namisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi wczoraj poleciało parę kropel mlecznej wydzieliny z jednej piersi i miałam małe wtf 🤦♀️ ogólnie piersi mam jakieś nabrzmiałe i duże, ale w sumie nie boląAnulka87 wrote:Ja ogólnie nie lubię fajerwerek i Mężu też. To drugi rok jak kupujemy jakieś zwykle,tanie. Bardziej nam chodzi o to,żeby Małemu pokazać,że to jest,a nie,jak później będzie dorośly,rzuci się jak głupol na rzeczy zakazane. Czy to dobry pomysł, nie wiem 🤷
Bolą Was jeszcze piersi?
-
A nie ja tam innych nie oceniam 😅 to moje prywatne poglądy i się wkurzam bo próbuje co innego przekazać dzieciom ale widać nieskutecznie 🤦Anulka87 wrote:Ja ogólnie nie lubię fajerwerek i Mężu też. To drugi rok jak kupujemy jakieś zwykle,tanie. Bardziej nam chodzi o to,żeby Małemu pokazać,że to jest,a nie,jak później będzie dorośly,rzuci się jak głupol na rzeczy zakazane. Czy to dobry pomysł, nie wiem 🤷
Bolą Was jeszcze piersi?
Piersi mnie bolą nadal❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
My też domowo - przekąski, konsola, bezalkoholowe piwo i prosecco. Co do strzelania fajerwerkami - wiadomo, popatrzyć czasem fajnie, ale osobiście nigdy nie kupiliśmy fajerwerek i nie mamy zamiaru. Mamy w bliskiej rodzinie kilka osób i dzieci z autyzmem, które bardzo ciężko przechodzą ten czas w roku + mamy psa który rok temu tak wystraszyl się fajerwerek, że w tym roku musi byc już na psychotropach. Zostajemy przy zimnych ogniach

Ode mnie też wszystkiego dobrego w nowym roku! 💖 Cudownych porodow, lekkich połogów i dzieciaczków zdrowych jak ryby 🍀 -
Ja jeszcze mam resztkę mokrego kaszlu,ale w sumie oprócz czosnku, cytryny,miodu nic nie biorę. To prawda. Ja we wtorek mam 2.tygodnie choróbska.... Synka jeszcze nie puszczam do pekola,bo jak znowu mnie czymś zarazi,a ja jeszcze nie do końca zdrowa,to se chyba w łeb strzelę... Wiecie,że ja jestem taka padnięta,że pierniczków świąteczne jeszcze leżą nieprzyozdobione...?eMPe wrote:Dziewczyny macie jakiś niezawodny sposób na kaszel taki mokry? Juz tak jestem zmęczona tym chorowaniem...Paskudne są te wirusy teraz.
Zobaczcie,co znalazłam https://mamotoja.pl/rodzina/prawo-i-finanse/co-to-jest-urlop-rodzicielski-21762-r1/ ale nie mam głowy,żeby to sobie przeanalizować 😂
Jeszcze 5 dni pracy i liczę,że o d p o c z n e, porobić zaległości i powoli zabiorę się za wyprawkę,tj przejrze,co mamy, rozpisze,co chce kupić i będę polować na promki. -
Dziewczyny na heparynie, robiłyście może badanie w tej ciąży anty-xa i białko S? Kontroluje Wam gin dawkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2023, 08:04
-
nick nieaktualny
-
Biało s miałam kontrolowane ale mam je obniżone a co do anty-xa na tą chwilę jeszcze nie ale w pierwszej ciąży robiłam je jakoś na późniejszym etapie.Ani0nka wrote:Dziewczyny na heparynie, robiłyście może badanie w tej ciąży anty-xa i białko S? Kontroluje Wam gin dawkę?
-
Okej ja będę robiła na własna rękę bo gin twierdzi ze dawkę heparyny do wagi się przepisuje a to nonsens i warto sprawdzić czy dawka, która przyjmujemy jest odpowiednia… bo konsekwencje mogą być straszne niestety
-
nick nieaktualny