👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Również wszystkim życzę udanej zabawy i magicznego 2023 roku w dwupaku❤
Wybieracie się gdzieś dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 09:59
Namisa lubi tę wiadomość
-
Udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego Nowego Roku 🎊🎊
Ja jadę do znajomych trochę dalej od domu więc z nocowaniem ale to będa bardziej kinder party :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2022, 10:03
Namisa lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego Dziewczyny!
U nas sylwester z Netflixem i bezalkoholowym aperolem
Namisa lubi tę wiadomość
-
Udanego sylwestra dziewczyny.
My oczywiście w domu. Do północy na pewno nie dotrwam, pójdę spać o 20 jak zwykle 😂
Dla dzieci piccolo i fajerwerki... 🤦 Niestety moje gadanie że psy się boją, ptaki umierają kolejny rok nic nie dało i mąż będzie puszczał dla dzieci.Namisa lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
zazu wrote:Udanego sylwestra dziewczyny.
My oczywiście w domu. Do północy na pewno nie dotrwam, pójdę spać o 20 jak zwykle 😂
Dla dzieci piccolo i fajerwerki... 🤦 Niestety moje gadanie że psy się boją, ptaki umierają kolejny rok nic nie dało i mąż będzie puszczał dla dzieci.
Bolą Was jeszcze piersi?Namisa lubi tę wiadomość
-
Anulka87 wrote:Ja ogólnie nie lubię fajerwerek i Mężu też. To drugi rok jak kupujemy jakieś zwykle,tanie. Bardziej nam chodzi o to,żeby Małemu pokazać,że to jest,a nie,jak później będzie dorośly,rzuci się jak głupol na rzeczy zakazane. Czy to dobry pomysł, nie wiem 🤷
Bolą Was jeszcze piersi?
-
Anulka87 wrote:Ja ogólnie nie lubię fajerwerek i Mężu też. To drugi rok jak kupujemy jakieś zwykle,tanie. Bardziej nam chodzi o to,żeby Małemu pokazać,że to jest,a nie,jak później będzie dorośly,rzuci się jak głupol na rzeczy zakazane. Czy to dobry pomysł, nie wiem 🤷
Bolą Was jeszcze piersi?
Piersi mnie bolą nadal❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
My też domowo - przekąski, konsola, bezalkoholowe piwo i prosecco. Co do strzelania fajerwerkami - wiadomo, popatrzyć czasem fajnie, ale osobiście nigdy nie kupiliśmy fajerwerek i nie mamy zamiaru. Mamy w bliskiej rodzinie kilka osób i dzieci z autyzmem, które bardzo ciężko przechodzą ten czas w roku + mamy psa który rok temu tak wystraszyl się fajerwerek, że w tym roku musi byc już na psychotropach. Zostajemy przy zimnych ogniach
Ode mnie też wszystkiego dobrego w nowym roku! 💖 Cudownych porodow, lekkich połogów i dzieciaczków zdrowych jak ryby 🍀 -
eMPe wrote:Dziewczyny macie jakiś niezawodny sposób na kaszel taki mokry? Juz tak jestem zmęczona tym chorowaniem...Paskudne są te wirusy teraz.
Zobaczcie,co znalazłam https://mamotoja.pl/rodzina/prawo-i-finanse/co-to-jest-urlop-rodzicielski-21762-r1/ ale nie mam głowy,żeby to sobie przeanalizować 😂
Jeszcze 5 dni pracy i liczę,że o d p o c z n e, porobić zaległości i powoli zabiorę się za wyprawkę,tj przejrze,co mamy, rozpisze,co chce kupić i będę polować na promki. -
Dziewczyny na heparynie, robiłyście może badanie w tej ciąży anty-xa i białko S? Kontroluje Wam gin dawkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2023, 08:04
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny na heparynie, robiłyście może badanie w tej ciąży anty-xa i białko S? Kontroluje Wam gin dawkę?
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny na heparynie, robiłyście może badanie w tej ciąży anty-xa i białko S? Kontroluje Wam gin dawkę?
-
Okej ja będę robiła na własna rękę bo gin twierdzi ze dawkę heparyny do wagi się przepisuje a to nonsens i warto sprawdzić czy dawka, która przyjmujemy jest odpowiednia… bo konsekwencje mogą być straszne niestety
-
Spytam o to lekarza na następnej wizycie, ale myślę, że u mnie nie będzie widział wskazań, bo jak to stwierdził, obstawia mnie lekami na wyrost.