👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalolika wrote:Dziewczyny kiedy macie połówkowe?:p ja swoich nie mogę się doczekać ale również jakiś się ich boje.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
U nas polowkowe 08.02. Jeszcze tyyyyle czasu. Wczesniej mam wizyte 18.01 u swojego prowadzacego.
Ogolnie latam czesto na usg, sprawdzic czy serce bije... ale tak juz mam niestety i nie pokazuje karty ciazy jak nie jestem u swojego prowadzacego. W sumie nikt mnie nie prosil o to jeszcze. Tylko moj prowadzacy. U niego mam wizyty 1x na 4 tyg. A srednio co 2 tyg latam na usg.Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Ulcia9112 wrote:Hejka
Dziewczyny które czują już ruchy - czujecie je codziennie ? Czułam od czwartku do wczoraj a dzisiaj jakby nic. Pewnie dzidzia inaczej się ułożyła no ale dajcie znać jak u Was.
Nie przejmuj się to jest całkiem normalne, szerze i tak jak na "pierwszą ciążę" noszoną w drugim trymestrze ciąży, ruchy poczułaś dosyć szybko, pewnie ze względu na budowę ciała. Przeważnie po 20 tc ruchy są wyczuwalne codziennie.
U mnie ruchy czuję kilka razy dziennie juz od 2 tygodni ale jest to moja druga ciąża więc nie ma co porównywać.Ulcia9112 lubi tę wiadomość
-
Kalolika wrote:Dziewczyny kiedy macie połówkowe?:p ja swoich nie mogę się doczekać ale również jakiś się ich boje.
Ja mam 25 stycznia, również czekam z niecierpliwością tym bardziej, że tak jak w przypadku pierwszych prenatalnych byłam z mężem, teraz też idziemy razem. Ostatnio nie mógł ze mną być że względu na pandemię. -
zazu wrote:Ja mam 9 lutego. Stresuje się że przez te choroby które przeszliśmy wyjdą jakieś wady serca itp 🤦 no ale nie mam na to wpływu już teraz 🤷
-
Ja mam połówkowe 26.01.
Ale mówiąc szczerze po tym wszystkim co już przeszliśmy to jakoś zupełnie się tym badaniem nie stresuję.
Mała kręci się bardzo, już nieźle kopniaki, a czuję ja od 13 tygodnia. Już mąż i syn też kilka razy poczuli przez brzuch. Ale wszystko się na to składa druga ciąża, moja waga, tylnia ściana łożysko. -
korallik wrote:
Poszukałam tej firmy na necie,a ona ma siedzibie blisko mnie 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2023, 22:20
-
Piękne ciuszki! Z jakiej strony zamawialas? Ja złożyłam dziś zamówienie z hm jak zobaczyłam te cuda hm sprawdza nam się najbardziej bo w suszarce ubranka się nie kurczą ale trzeba pamiętać ze tam troszkę rozmiarówka jest zawyżona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2023, 10:42
-
Kapod wrote:Ja mam połówkowe 26.01.
Ale mówiąc szczerze po tym wszystkim co już przeszliśmy to jakoś zupełnie się tym badaniem nie stresuję.
Mała kręci się bardzo, już nieźle kopniaki, a czuję ja od 13 tygodnia. Już mąż i syn też kilka razy poczuli przez brzuch. Ale wszystko się na to składa druga ciąża, moja waga, tylnia ściana łożysko.
Hej, wysłałam zaproszenie bo chcę podpytać o amnio -
Ani0nka wrote:Piękne ciuszki! Z jakiej strony zamawialas? Ja złożyłam dziś zamówienie z hm jak zobaczyłam te cuda hm sprawdza nam się najbardziej bo w suszarce ubranka się nie kurczą ale trzeba pamiętać ze tam troszkę rozmiarówka jest zawyżona
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Hop hop,trzeba coś napisać,bo zaraz na drugą stronę przejdziemy 😉
Ja dziś ostatni dzień w pracy byłam,na takim naszym dyżurze. Powiem Wam,że od kilku dobrych dni doskwieral mi już kalafior ciążowy,czy tam baby Brain. Zwał,jak zwał,ale byki robiłam,grunt,że nie finansowe 🙊
Brzuch wyskoczył mi ogromniasty....aż boje się wejść na wagę. Wejdę w pon i gina,bo będę musiała. Oby było jakieś USG,bo wolałabym, żeby Kropcia rosła,nie ja 🙊
-
korallik wrote:Ja mam 7 kg na plusie kurcze blade... po pierwszej ciąży piękne zeszłam z kilogramami i wróciłam, a nawet miałam lepszą figurę, a teraz się boję, że tak łatwo nie będzie po drugiej ciąży 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2023, 07:34
-
Mi po pierwszej ciąży,która była w 2017 zostało 6 kg.... Aż boje się pomyśleć,jak będzie teraz 🙊 fakt,mam też niedoczynność tarczycy,no ale to nie jest usprawiedliwienie 🙊