👶 Czerwiec 2023 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulcia9112 wrote:Wy to macie fajnie. Mi nikt o wadze nie wspominał ani razu! Pewnie dopiero na połówkowych w szpitalu się dowiem wszystkiego precyzyjnie, bo ten mój lekarz to kurde nie wiem ...
Dziewczyny polecacie coś na zaparcia? Wcześniej mi nie dokuczały, a teraz 3l wody dziennie, kiwi i produkty pełnoziarniste nie dają rady -
Mi na zaparcia pomagały sliwki popite kefirem 🙈i roznego rodzaju otręby żytnie, pszenne, owsiane które dodawałam do większości posiłków.
Co do słodyczy u mnie też są standardem, w poprzedniej ciąży w 3 trymestrze najlepiej wchodziły wieczorem, teraz będę bardziej się pilnować, żeby za dużo nie zostało do zrzucenia ☺️Sunday_92 lubi tę wiadomość
-
u mnie też słodkości muszą być ;p staram sobie je po prostu porcjować i jeść z umiarem. Ale codziennie chociaż kawałek czekolady musi wpaść ;p z synem to nie miałam zachcianek przy tej ciąży za to się zdarzają;p Co ciekawe polubiłam sok pomarańczowy jak tylko czuje zapach wyciskanego soku to aż mnie skręca przed ciążą bym nie ruszyła a pomarańcza to było najgorsze zło;p
-
Tak
Przed ciążą słodycze jadłam sporadycznie, zawsze się dziwiłam łasuchom.Natomiast mnie złapało już przed robieniem testu. Codziennie coś wjeżdżało słodkiego a miałam dużo pod ręką, bo pracowałam w miejscu gdzie było dużo świeżego ciasta teraz też codziennie wciągnę chociażby coś małego.
Macie spodnie ciążowe z hm? Jak byłam jakiś czas temu to nosząc normalnie 38/M, te wszystkie spodnie były mi jakoś ciasne pod brzuszkiem, a wcale nie był jeszcze widoczny. Miałam takie wrażenie nawet przy rozmiarze L, wiec juz nie wiem o co tam chodzi. Próbuję kupić jakieś używki na vinted teraz. Mniejszy wydatek.🩷 Julka 25.05.2023 -
Spodni z hm nie mam bo jakoś nie mogę nosić spodni strasznej w nim mi nie wygodnie i źle się czuje ale legginsy ciążowe kupiłam rozmiar większy niż zawsze i są ok nie ściskają mi brzuszka mam zamiar kupić jeszcze jedna parę :p
Ulcia9112 lubi tę wiadomość
-
Poczekam jeszcze z dzień, max. dwa jak nie ruszy to pewnie czopek pójdzie w użycie 🙈 mnie do słodyczy nie ciągnie, za to cheetosy albo pizza 😍 no ale limituje się do raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie.
Nadulka lubi tę wiadomość
-
Ja niestety rano miałam szybka wizytę w szpitalu. Zaczęłam krwawić akurat po skończeniu golenia miejsc intymnych… niecała podpaska ale wystraszyłam się jak diabli. Pojechałam i był mój lekarz. Z dzidzia wszystko okej:) wazy 358g czyli idealnie, żadnego krwiaka ani nic nie ma. Szyjka długa 4,5cm zamknięta. Nie wiadomo skąd to krwawienie. Dostałam luteinę pod język 3razy dziennie po 2 tabl i koniec z seksem masturabcja i zabawami z mężem oszczędzający tryb życia…. Przy żywym 3 latku będzie ciężko ale postaram się mniej robić…
-
Ani0nka wrote:Ja niestety rano miałam szybka wizytę w szpitalu. Zaczęłam krwawić akurat po skończeniu golenia miejsc intymnych… niecała podpaska ale wystraszyłam się jak diabli. Pojechałam i był mój lekarz. Z dzidzia wszystko okej:) wazy 358g czyli idealnie, żadnego krwiaka ani nic nie ma. Szyjka długa 4,5cm zamknięta. Nie wiadomo skąd to krwawienie. Dostałam luteinę pod język 3razy dziennie po 2 tabl i koniec z seksem masturabcja i zabawami z mężem oszczędzający tryb życia…. Przy żywym 3 latku będzie ciężko ale postaram się mniej robić…
-
Ani0nka wrote:Ja niestety rano miałam szybka wizytę w szpitalu. Zaczęłam krwawić akurat po skończeniu golenia miejsc intymnych… niecała podpaska ale wystraszyłam się jak diabli. Pojechałam i był mój lekarz. Z dzidzia wszystko okej:) wazy 358g czyli idealnie, żadnego krwiaka ani nic nie ma. Szyjka długa 4,5cm zamknięta. Nie wiadomo skąd to krwawienie. Dostałam luteinę pod język 3razy dziennie po 2 tabl i koniec z seksem masturabcja i zabawami z mężem oszczędzający tryb życia…. Przy żywym 3 latku będzie ciężko ale postaram się mniej robić…
-
Miałam mieć dziś ale mój lekarz powiedział abym odpoczęła i dzidzia tez i na spokojnie za 2 tyg zrobimy
-
Myślę, że mąż jakoś to zniesie a Ciebie może nawiedzi orgazm w nocy jak i mnie nawiedza ;p mnie zawsze zastanawia skąd te krwawienia jak lekarze nawet nie wiedzą skąd się biorą. No ale! Już po strachu i oby do końca bez niespodzianek. Wszystkim tego życzęAni0nka lubi tę wiadomość
🩷 Julka 25.05.2023 -
Ani0nka wrote:Miałam mieć dziś ale mój lekarz powiedział abym odpoczęła i dzidzia tez i na spokojnie za 2 tyg zrobimy
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Już na szczęście mam tylko brązowy śluz wiec musiało wczoraj jakieś naczynko pęknąć a ze przyjmuje heparynę i acard to trochę krwi poleciało
Kto wizytuje w tym tygodniu? -
Ani0nka wrote:Już na szczęście mam tylko brązowy śluz wiec musiało wczoraj jakieś naczynko pęknąć a ze przyjmuje heparynę i acard to trochę krwi poleciało
Kto wizytuje w tym tygodniu?
Si! W piątek i trzymam mocno kciuki, aby lozysko choć trochę się podniosło 😭Ani0nka, Sunday_92 lubią tę wiadomość