CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
@Weronka wysłałam Ci zaproszenie do bliskich przyjaciółek. Mam pytanie odnośnie gruczolaka🙏🏻 będę bardzo wdzięczna za dodanie 🙏🏻
-
kasssia wrote:Znam to… dobrze robi pozytywne towarzystwo- jak tym u Ciebie? Dobre masz warunki? Leżysz na patologii?
Warunki na prawdę fajne, wszyscy w szpitalu mega mili, a na sali w ogóle leżę sama na razie, więc luksusy! A z towarzystwa mam męża i innych odwiedzających ❤️
Taak, na patologii.kasssia lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Ja jestem ciekawa czy mozna brać ciągiem np 3 miesiące ten zyrtec czy nie.Zdania są podzielone.
Ja na początku dość długo brałam contrahist za zgodą gina, alergolog się na niego nie zgodziła. Zresztą na wziew też się krzywiła, ale z prowadzącym ustaliliśmy, że biorę ten co dotychczas i jest ok
Nie chciałam robić doswiadczen i dusić się w ciazy 😅
Teraz z tym zyrtekiem się staram przeciągać na maksa branie, ale nie widzę tego jak rodze SN z zatkanym nosem kichająca i kaszlaca. -
Też mam koleżankę, która leżała pół ciąży w szpitalu na kroplówkach wyciszających skurcze i z niewydolnością szyjki, a miała potem indukcję po terminie porodu 🤷♀️ także dobre myśli dziewczyny! Będzie dobrze ❤️
SZKODNIK, kasssia, Paulinaaa_, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Blackapple wrote:@Cel jak coś to daje znać, że jak mi się wczoraj nudziło w labie na krzywej to zapisałam się na Oddech w porodzie w Koali za 2 tygodnie w czwartek, tylko akurat wolałabym wyjątkowo na rano iść (bo jeszcze bym chciała na te zajęcie miednica w porodzie, które są wcześniej), ale tam jestem 3 na liście oczekujących, więc jak się nie uda wskoczyc na listę główna to pójdę na 18.45 (też sobie zarezerwowałam).
Ja wtedy na to nowe na piłkach się zapisałam xD mam jakąś fazę na piłki ostatnio, zamówiłam sobie do domu taką i sobie będę na balkonie siedzieć na niej jak będzie ciepło:D
Ale też bym poszła na te zajęcia oddechowe tylko planowałam trochę później
Może masz chwilę w poniedziałek 24go? Widze ze rano oddech a Potem jest też bardzo fajna joga z moją ulubioną instruktorkąBlackapple lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Cel95 wrote:Ja wtedy na to nowe na piłkach się zapisałam xD mam jakąś fazę na piłki ostatnio, zamówiłam sobie do domu taką i sobie będę na balkonie siedzieć na niej jak będzie ciepło:D
Ale też bym poszła na te zajęcia oddechowe tylko planowałam trochę później
Może masz chwilę w poniedziałek 24go? Widze ze rano oddech a Potem jest też bardzo fajna joga z moją ulubioną instruktorką
Chciałam chodzić w poniedziałki na tą gimnastykę do Wizjomedu, która jest przed wykładami (podobno można na samą a na wykład nie), ale jeszcze się zastanowię i Ci dam znać co wybiorę, bo tu i tu to chyba nie dam rady -
Blackapple wrote:Chciałam chodzić w poniedziałki na tą gimnastykę do Wizjomedu, która jest przed wykładami (podobno można na samą a na wykład nie), ale jeszcze się zastanowię i Ci dam znać co wybiorę, bo tu i tu to chyba nie dam rady
O to my chodzimy tam z Margaretkaprowadzi je co jakiś czas moja fizjo, jest super
Jutro chyba odpuszczam bo jest temat o porodzie po cesarce więc bardziej dla ludzi co mieli cesarki, ale tak to jestem zawsze👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️