CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam tak ładnie poukładane i wszyscy się śmieją, że szybko mi przejdzie 😅
-
Elza1234 wrote:Też mam tak ładnie poukładane i wszyscy się śmieją, że szybko mi przejdzie 😅
Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Fajne te organizery, gdzie kupiłaś ?
-
Maj.a wrote:Może trafi nam się spokojny bobas i będziemy mieć czas na układanie ciuszków😅
Bo mnie już tak nosi że mysle ze by tu niedaleko jechać w sierpniu na wakacjeprzygodami66, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Też mam tak ładnie poukładane i wszyscy się śmieją, że szybko mi przejdzie 😅
Nigdy nie robilam stóp u kogoś,200 zł spa dla stóp i hybryda z nadbudowa to za drogo? -
Ja jak Karola, do tej pory mam w dziecięcych szafach ładnie poukładane, chyba, że mi akurat dziewczyny wysypią jakąś gromadkę i same upchną. Ale u siebie w szafie też mam nienajgorzej. Tylko mąż ma pomieszanie z poplątaniem chyba ze raz w roku sie zlituje i ułożę 🫣
-
Karola3xJ:D wrote:Zależy,ja tak zawsze miałam u syna poukładane. U siebie syf ale u dziecka porządek.
Nigdy nie robilam stóp u kogoś,200 zł spa dla stóp i hybryda z nadbudowa to za drogo?
Ja u siebie 180 płacę właśnie za spa dla stóp i hybrydę, a właśnie znalazłam salon gdzie jest naprawdę czysto, ładnie i nie boję się tam chodzić 😅 i są nawet płatki róż w wodzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 19:03
-
U nas od samego rana byli teściowie, którzy na co dzień mieszkają 200 km od nas i nie mają auta, więc przyjazd to niemała wyprawa 😅
Dziewczyny, wszystkiego pięknego w te Wasze majowe rocznice ślubu!
Ja Wam powiem, że nie wzięłam jeszcze wagi ze starego mieszkania i nie mam pojęcia jak to u mnie wygląda, ostatnio ważyłam się na wizycie prawie 3 tygodnie temu i było +5 od początku ciąży.
Na start miałam zapakowany taki fajny komplecik body na długi rękaw + spodenki + czapeczka z H&M, ale w sumie pogadałam z przyjaciółką i doradziła mi żeby jednak na początek wziąć jakieś śpiochy, żeby spodenki nie uciskały pępka - co o tym myślicie? Cały czas byłam pewna, że mamy pełno ubranek, a dopiero jak się rozpakowałam na nowym, to doszło do mnie jak mało ciuszków mamy z rozmiaru 62, więc zamówienie na vinted wleciało 🙄Alex_92 lubi tę wiadomość
-
asiun wrote:Fajne te organizery, gdzie kupiłaś ?
Nie będę oryginalna, zakup w Ikea.
Elza1234 wrote:Daj nam panie Boże 😅😂
Bo mnie już tak nosi że mysle ze by tu niedaleko jechać w sierpniu na wakacje
U mnie mąż ma urlop w lipcu i myślimy by gdzieś na 3 dni chociaż jechać, ale czy nowy członek rodziny nam na to pozwoli😁🫣Elza1234, asiun lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Zależy,ja tak zawsze miałam u syna poukładane. U siebie syf ale u dziecka porządek.
Nigdy nie robilam stóp u kogoś,200 zł spa dla stóp i hybryda z nadbudowa to za drogo?
U mnie podolog bierze ok 300 bez malowania, ale to też medycznie ogląda stopy i paznokcie, usuwa odciski itp itd. No i jak się to zrobi a potem nie zaniedba stop to jest na dłuuuugi czas zrobione
Ja akurat jeszcze dosięgłam i sobie sama ogarnęłam stopy xD ale no łatwo nie było, jednak joga nie poszła w lasWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 19:24
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Alex dla Ciebie też najlepsze życzenia rocznicowe!🥳🥳🥳
Styralam się dziś... poskładałam wszystkie ciuszki, powkładałam do komody, dopakowalam czapeczki i skarpetki do kompletów do szpitala. Poukładałam ogólnie w tej komodzie rzeczy małego, powyciągałam z opakowań itd. Noszę się ze sterylizacja smoczków, butelek, ale rzeczywiście sił mi jakoś brak. Do torby szpitalnej muszę dopakować ręczniczek, przepakowac podkłady i pieluszki, ogólnie przejrzeć listę wyprawkowa żeby nadmiarowe rzeczy wypakować, bo moja torba do porodu jest wypchana i wielka 🫣 jeszcze też sobie koszule jakieś dokupię. Mój szpital sporo rzeczy dla dzidziusia każe mieć, mam spakowane 4 komplety, ale patrząc na wymagania to mało. Pakowalam body na krótki rękaw, spodenki,
spiochy/pajac, czapeczke i skarpety. Jak za duzo to trudno 😅 Przekąski i wodę jakas jeszcze bym ogarnęła 🤔 szpital proponuje dwa kocyki dla malego, przesada chyba, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 19:26
Alex_92 lubi tę wiadomość
38👩& 37🧔
PCOS, IO, Stwardnienie Rozsiane, AMH: 8,68
Kariotypy ✅️
28.04.24 11dpo ⏸️, 24.06.24 💔 12+1 poronienie chybione
13.10.2024 10dpo ⏸️🌈 Czekamy na Witka! 💙
Acard/Polocard 150, Euthyrox 75, Pueria Duo, wit.D., Magnez
🍫 cukrzyca ciążowa na nocnej insulinie
🩺 16.04. 1765g cudownego chłopczyka 💙 (30t6d)
🩺 08.05. następna wizyta (34t)
-
Maj.a wrote:
Maj.a lubi tę wiadomość
-
Cel95 wrote:U mnie podolog bierze ok 300 bez malowania, ale to też medycznie ogląda stopy i paznokcie, usuwa odciski itp itd. No i jak się to zrobi a potem nie zaniedba stop to jest na dłuuuugi czas zrobione
Ja akurat jeszcze dosięgłam i sobie sama ogarnęłam stopy xD ale no łatwo nie było, jednak joga nie poszła w las
Nosa dwa kocyki to zdecydowanie przeginka. -
Też mam takie organizery jak Maj.a, tylko wzielam białe, i też tak poukładane.
Ja sobie nogi ogoliłam! Ale byłam dumna z siebie 🤣Klaudek11, Elza1234, CelinaJan, Kkk77, amoze, eeemakarena, Alex_92 lubią tę wiadomość
38👩& 37🧔
Kariotypy ✅️
-
Karola3xJ:D wrote:Nosa dwa kocyki to zdecydowanie przeginka.
Zresztą, tak ogarnęłam komodę, że mąż wszystko znajdzie 🙂38👩& 37🧔
Kariotypy ✅️
-
Nosa wrote:No właśnie, szczególnie, że jeszcze o rozku piszą. Oni dają tylko podkłady i te poporodowe podpaski, ale chyba wezme po kilka sztuk luzem, bo nie wiem co dostanę.
Zresztą, tak ogarnęłam komodę, że mąż wszystko znajdzie 🙂 -
Nosa wrote:Też mam takie organizery jak Maj.a, tylko wzielam białe, i też tak poukładane.
Ja sobie nogi ogoliłam! Ale byłam dumna z siebie 🤣
Jak ja się cieszę że ona ma swoją szafę pięknych ubrań bo chyba bym sobie strzeliła sesję nago 😅😂 chodzę ciągle w tym samym i mało co nadaje się na takie pamiątkowe sesję 😅 -
Nosa wrote:Też mam takie organizery jak Maj.a, tylko wzielam białe, i też tak poukładane.
Ja sobie nogi ogoliłam! Ale byłam dumna z siebie 🤣
Ja też ostatnio się wydepilowałam cała 😀 tylko męża potem przed samą wizytą u lekarza poprosiłam o spojrzenie, czy nie porobiłam "mijaków" żeby wstydu nie było xd
Co się pedi to dziś ogarnełam trochę stopy i pomalowałam paznokcie, bo taka piękna pogoda, że chciałam klapeczki założyć. Ale już się umówiłam na połowę maja na pełne pedi z hybrydą, żeby już było porządnie i na dłużej 😅 w podkrakowskiej wsi 160zł będę płacić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 20:03
-
Karola3xJ:D wrote:A to u nich nie ma podologa tylko kosmetyczka.
Nosa dwa kocyki to zdecydowanie przeginka.
Ale tutaj ta dziewczyna też super opracowuje paznokcie, że nic mi nie wrasta także chwilowo mogłam zrezygnować z podologa -
Margaretka ja ostatnio swojego też prosiłam żeby mnie po goleniu obejrzał przez wizytą u lekarza 😅 ciąża - piękny stan :p
Elza1234, Cel95, Werzol, Margareetka, Alex_92 lubią tę wiadomość
👱♀️ 29 🧔 34
7 lat starań
- 19/09 transfer ET blastki 3AA ❤️
- 27/09 beta 119,54 | 29/09 beta 360,43 | 01/10 beta 776,78
- 30/10 USG 2,1cm 👶 177/min ❤️
- 28/11 USG PRENATALNE - 6,5cm 👶, 155/min ❤️
- 03/12 - 8cm Pannicy! 🩷🩷
- 04/12 NIFTY 🎉 czekamy na Anielkę 👶
27/12 - 195g 👶
27/01 - 414g 👶
26/02 - 834g 🌸