CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
eeemakarena wrote:Eeeeeeejj😄
Takie bóle brzucha jak na okres w dole brzucha to normalne już są 😅😅😅? 34t2d
Nie że mnie spina tylko taki stały ból xD
Zestresilam sie 😁😆
Jeszcze od wczoraj w lewe biodro 🙄 -
eeemakarena wrote:Eeeeeeejj😄
Takie bóle brzucha jak na okres w dole brzucha to normalne już są 😅😅😅? 34t2d
Nie że mnie spina tylko taki stały ból xD
Zestresilam sie 😁😆
Ja miałam takie tydzień temu cały dzień i do tego takie w krzyżu jak przy porodzie z córką, myślałam że to już i stary chciał jechać do szpitala ale w nocy przeszło 😆😆 -
Gusia_ wrote:No ja wczoraj przy wieczornych skurczach już zainstalowałam sobie apke do liczenia skurczów 🫣 bo się trafiła seria już lekko bolesnych👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro💙
27.01 II prenatalne 💙420 gram uparciucha💙
27.03 III prenatalne💙1400 gram 💙
11.04 1880 gram 💙
28.04 2700 gram 💙👶
-
Gusia_ wrote:No ja wczoraj przy wieczornych skurczach już zainstalowałam sobie apke do liczenia skurczów 🫣 bo się trafiła seria już lekko bolesnych
Mnie nic nie boli jeszcze ale w sumie fajna sprawa do monitorowania jak się zacznie
Mnie póki co boli to jej zmieniane położenia z prawa na lewo. Jeszcze 2 tyg do wizyty a najchętniej poszłabym już, sama nie wiem po co 🙈 -
Ja Wam z tymi bólami nie pomogę. Albo boli bo boli,albo boli bo się zaczyna. Co to było okazuje się dnia kolejnego w zależności czy się urodziło czy nie. Ja już mam taki przekrój bólowy,ze to juz mam w dupie jak boli i gdzie promieniuje. Już się poddałam. Na pewno boli w bliźnie i idzie w krzyż. Ale dziecko siedzi w brzuchu nadal no. To najwazniejsze.
Mąż mi wczoraj walizki postawil obok szafy ale one nadal się nie zapełniły. Ja się na nie patrzę,one na mnie i nic. Zero flow miedzy nami. Co jest grane🤣 -
A to mi takie przelotne też się zdarzały, czasem się też tak dość boleśnie brzuch napina, ale sama nie wiem czy to młody się wyzłośliwia czy to właśnie jakieś skurcze przepowiadające czy w ogóle jak coś takiego może wyglądać
zaczynam się stresować, że będę rozkminiać czy to skurcz czy to nie skurcz i przegapię jakoś początek, chociaż wierzę, że nie da się go przegapić
z drugiej strony mam dość wysoki próg bólu i dość długo mogę uważać za normalne coś, co zostałoby uznane za bardzo bolesne i co wtedy 🙈
-
Ja też dziś mam dużo napięć, a co najlepsze odpaliły mi się po czytaniu, bo córka zrobiła mi taki maraton, że przeczytałam jej bite 60 stron tekstu na głos. Na koniec to już musialam na leżąco, bo brzuch był tak twardy, że nie mogłam z nim siedzieć i czytać jednocześnie 🫣
-
Mi to się najbardziej brzuch napina w aucie, na wszystkich zakrętach, progach spowalniających. O masakra. Strasznie cierpię wtedy. Więc już dłuższe podróże u mnie odpadają.
KKK77, ja mam podobnie. Też się boję się przegapię albo zbagatelizuje właściwe skurcze.
Da się je jakoś rozróżnić? W sumie najlepiej jakby wody odeszły jako pierwsze. Wtedy przynajmniej od razu wiadomo co robić 😄😄😄
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
Dałyście mi do myślenia z tymi ubrankami na wyjście - jutro czeka mnie prasowanie ciuszków, więc chyba jeszcze zmienię swój pierwotny wybór w tej kwestii.
Co do skurczy, to ja chyba jeszcze nie miałam tych przepowiadających, bo dotychczas żadne spięcie brzucha nie było jakoś bolesne. Ciekawa jestem kiedy się pojawią.
Jakoś dzisiaj pod wieczór gorzej się czuję - mam dreszcze, czuję duży niepokój, Młoda też boleśnie wierci się w brzuchu, a do tego pomimo moich codziennych problemów z zaparciami od żelaza, to teraz mocno mnie przeczyściło. Coś czuję, że trudniejsza noc przed nami 😥 -