WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 5 maja, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koktajlowa też trzymam kciuki!

preg.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 5 maja, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    My też mamy wspólne konto od czasu kredytu. Ale generalnie żyjemy wspólnotowo, pewnie też jesteśmy w mniejszości jak Elza napisałaś 😅 niemniej nam pasuje i chyba o to chodzi po prostu, żeby pasowało zainteresowanym

Moją siostra do mnie dziś dzwoniła na ploteczki, jak usłyszała, że mam oficjalny termin z miesiączki na 7 czerwca to pytała czy już czuję stresik i się dziwiła że jeszcze nie 😆 uspokajałam ją, że z usg jest na 14stego więc mam jeszcze dużo czasu i nie chce paniki porodowej dokoła 🤣 śmiała się
    Ty,a Ty sobie zdajesz sprawę z tego ,że w takim razie Twój termin to ten z miesiączki? Nie z usg?

Cel95 lubi tę wiadomość

preg.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: 5 maja, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple to trzymam kciuki, żeby maluszek przykoksił. W każdym razie ktoś musi mieć te mniejsze i większe dzieciaczki. Ja miałam 3050, a mój mąż 2900 coś. Najważniejsze, że są przepływy i inne rzeczy posprawdzane. Niech sobie nasze dzieciaczki rosną w swoim tempie.

Blackapple, Anabbit lubią tę wiadomość

‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ