CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza, mnie na ten stan fizyczny podobny do Twojego pomaga basen. Chodzę kilka razy w tygodniu, a jak będzie mi jeszcze ciężej, to będę chodzić po prostu codziennie. W wodzie jestem lekka, sprawna i lepiej mi się oddycha, no generalnie same plusy.
Trzymam kciuki za Was Tanashi i Karola, co by kameleony się za szybko nie powykluwały! -
Ja coś spać nie mogę dzisiaj i jeszcze właśnie myślałam że mi się wody sączą, ale położna mnie zbadała i mówi że to nie to.
Tanashi, Karola jak tam sytuacja?asiun lubi tę wiadomość
Ona: 34
monitoring cykli ok
histeroskopia ok
sonoHSG ok
AMH 02.24: 2,32 09.24: 1,27
On: 37
mali żołnierze w opłakanym stanie
teratozoospermia
11.2021 ciąża poroniona
01.2023 początek diagnostyki
05.2024 rozpoczęcie procedury
2.06 start 💉
7.06 monitoring
10.06 monitoring
12.06 monitoring
14.06 punkcja
pobrano 7🥚 do zapłodnienia nadawały się 4🥚
19.06 mamy 1 zarodek: 4BA❄️
15.07 FET ❌
27.09 naturalny cud, beta1460mIU/ml
30.09 beta 4823mIU/ml
10.10 mamy serduszko ❤️🥰
💙
-
Herbaciana wrote:Ja coś spać nie mogę dzisiaj i jeszcze właśnie myślałam że mi się wody sączą, ale położna mnie zbadała i mówi że to nie to.
Tanashi, Karola jak tam sytuacja?
Jak zobaczyłam, że napisałaś to byłam pewna, że urodziłaś 🙈🙈🙈⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Jak tam dziewczyny po nocy? Jak się czujecie jakieś wieści? 😬
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
SZKODNIK wrote:Hej laseczki
U mnie ciężka noc, budziłam się co chwilę...piciu, siku co 2h ...
Może się coś szykuje! Jakieś skurcze były? Teraz nam się skup na wypoczynku żebyś była naładowana energią do porodu! 💕
21.08.24- ostatnia 🩸
11.09.24- owu
21.09.24- I kreska
22.09.24- ⏸️ kreski
22.09.24- Beta 11.9
25.09.24- Beta 61.9 progesteron 22,8
30.09.24- Beta 2487
02.10.24- GS 6mm + YS / torbiel
09.10.24- CRL 2,9 / torbiel plus krwiak
18.11.24- cytomegalia +
20.11.24 prenatalne
55 CRL, wszystko dobrze
Prawdopodobnie dziewczynka 👧🏼🩷
21.11.24- testy genetyczne - prenatal testDna karyo plus Rh
28.11.24 wyniki - zdrowa dziewczynka 🩷
16.04- 2120g- dziecko nisko krotka szyjka
14.05 2800g - 0,5cm szyjka -
Yumi wrote:Może się coś szykuje! Jakieś skurcze były? Teraz nam się skup na wypoczynku żebyś była naładowana energią do porodu! 💕
Leżę, odpoczywam ❤️
Tanashi, Karola a Wy jak? Ja Was w maratonie na tyle lokuje...no nie nie to nie czasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja, 06:24
Yumi lubi tę wiadomość
-
A wiecie ze słód jęczmienny maja tez te przepyszne słodycze Maltesers? 😍😍
Ja tez mleka mam bardzo dużo, maz już ze szpitala zabrał z 20 woreczków zamrożonego. Ale mam ten laktator Momcozy i powiem ze Wasza teoria dot ściągania z dwóch piersi na mnie nie działa. I tak używam jednego, wtedy mam najwiecej mlekaSZKODNIK, Nosa, eeemakarena, kasssia, ezra lubią tę wiadomość
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
U mnie się wyciszyło przez noc, zobaczymy jak w ciągu dnia będzie 👌🏼 mam lekarza w połowie dnia, więc teraz czekam i zobaczymy czy to tylko przepowiadające czy coś się rozkręca.
Śniło mi się że byłam z dwójką swoich dzieci i dwójką Kindziukowej na sankach xDWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja, 06:53
Kindziukowa, SZKODNIK, KarolaKinga, Gusia_, Nosa, eeemakarena, Elza1234, amoze, jowmat, Yumi, Alex_92, Werzol, Anuncja, Revolutionary , kasssia, ezra lubią tę wiadomość
-
Ja się męczyłam całą noc. Ale to wybudzały mnie skurcze,było ich np 5 w ciągu 20 minut a później padałam wykończona, zasypiałam w przerwach . Jako bonus miałam skurcz w ......kolanie.....tak,w kolanie. Tam się okazuje też jest mięsień😅 Jak mnie złapało, to myślałam że ktoś mi połamał nogę w kolanie. Teraz boli okrutnie.
Odstawiłam syna,zjem śniadanie i idę umyć okno z farby i parapet. Pozniej coś posprzątam ,zrobię obiad i kończę aktywność o 14.
Ja się tam rodzic nie wybiera bo mam tytanową szyjkę i żaden skurcz jej nie rusza, także nie czekajcie na nagłe wieści z porodówki.
Co do słodu,ja go unikam jak mogę bo się po nim szybko tyje a jak mam skłonności do rozrastaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja, 06:59
-
Ja się przebudziłam na musli z mlekiem. Kurcze człowiek od tych sposobów i seksu chodzi tylko bardziej taki jakby coś ciągnęło itp itd. Od wczoraj boli mnie jakby jajnik ale nic, a nic się nie dzieje. Tylko chodzę gorzej 🤣 bo widać, że tam mnie ciągnie, a tam boli.
Szkodnik, Biedronka, Herbaciana kciuki dzisiaj za rozwój sytuacji. W końcu mamy piękną pogodę i ciepło - może to zachęci dzieciaczki do pojawienia się na świecie 😉
Chyba, że jeszcze ktoś inny nas zaskoczy rozwojem sytuacji 🫣. -
Karola3xJ:D wrote:Ja się męczyłam całą noc. Ale to wybudzał mnie skurcze,było ich np 5 w ciągu 20 minut a później padałam wykończona, zasypiałam w przerwach . Jako bonus miałam skurcz w ......kolanie.....tak,w kolanie. Tam się okazuje też jest mięsień😅 Jak mnie złapało, to myślałam że ktoś mi połamał nogę w kolanie. Teraz boli okrutnie.
Odstawiłam syna,zjem śniadanie i idę umyć okno z farby i parapet. Pozniej coś posprzątam ,zrobię obiad i kończę aktywność o 14.
Babo, weź Ty się połóż i odpocznij...Cel95, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ja dzis kiepsko spałam bo -uwaga- budziło mnie moje własne chrapanie 😂 w tej ciąży jadę z odgłosami jak czołg, masakra.
Ale przynajmniej pierwszy raz od chyba tygodnia rano widze słońce za oknem, tak że pozytywnie.
Dobrego dnia Wam życzę, udanych wizyt, mało dolegliwości i żadnych niespodziewanych atrakcji 😁 -
Dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień ❤️ powodzenia na wizytach dziś. Sama dziś się wybieram najpierw na spotkanie z moją położna środowiskową, a popołudniu do lekarza.
Może ta piękna aura za oknem skusi na wyjście dzieciaczków, tych które czekają na poród 😅 reszta niech jeszcze siedzi w brzuszkach.
Na dziś też mam ambitny plan zacząć robić pranie dla małego, chyba zostałam z tym ostatnia 🫣Nosa, przygodami66, Yumi, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
KarolaKinga wrote:Hej Dziewczyny, ja dzis kiepsko spałam bo -uwaga- budziło mnie moje własne chrapanie 😂 w tej ciąży jadę z odgłosami jak czołg, masakra.
Ale przynajmniej pierwszy raz od chyba tygodnia rano widze słońce za oknem, tak że pozytywnie.
Dobrego dnia Wam życzę, udanych wizyt, mało dolegliwości i żadnych niespodziewanych atrakcji 😁
Hahah skąd ja to znam, wydaje z siebie takie dźwięki że sama siebie się boje.
Współczuję jak będę z kimś leżeć na sali 🤣🤣🤣KarolaKinga, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Też mi się zdarzyło ostatnio się obudzić z powodu swojego własnego chrapnięcia 😅 także piątka
Ja dziś jestem na maksa niewyspana, zasypialiśmy z mężem w łóżku w dwójkę, obudziliśmy się w czwórkę, bo małej wychodzi ząb, dużej się coś śniło i przyszła też przed 5. A ja się budziłam przez te wędrówki dwa razy tyle co zawsze. Idę robić kawkę 🤣 -
Margareetka wrote:Dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień ❤️ powodzenia na wizytach dziś. Sama dziś się wybieram najpierw na spotkanie z moją położna środowiskową, a popołudniu do lekarza.
Może ta piękna aura za oknem skusi na wyjście dzieciaczków, tych które czekają na poród 😅 reszta niech jeszcze siedzi w brzuszkach.
Na dziś też mam ambitny plan zacząć robić pranie dla małego, chyba zostałam z tym ostatnia 🫣Nosa, Margareetka lubią tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Dzień dobry! ☀️
Herbaciana trzymaj sie dzielnie 🙂 może dzisiajszy dzień będzie przełomowy 🤞
Szkodnik ja Ci współczuję, to siedzenie na tykającej bombie, która nie chce wybuchnąć, ale jak sama nie wybuchnie to w piątek Witold dostaje nakaz eksmisji i basta 😄
Tanashi zajebisty sen 🤭🤣 czy Kindziukowa i jej dzieci o tym wiedza? Spontaniczna akcja hehe.
Margareetka, wszystkie w swoim czasie, to przecież nie wyścig kochana. Ja mam jeszcze do poprasowania kilka rzeczy, Szumisia trzeba wyprać, może jeszcze coś odświeżyć też. Także korzystajmy z pogody i ostatnich dni samotnosci lub dotychczasowego życia!
Nie wiem czy czytacie, lipcówce odeszły wody w 32 skończonym tyg 😐 jestem ciekawa też wieści od tej kolejności kumpeli, bo nie pisała do mnie jakąś czas, nie wiem czy urodziła czy co. Maly w ogóle zrobił jej psikusa, cała ciążę maly i głowa do góry, miała już termin CC, a dwa dni temu fiknal, że aż poczuła i w tydzień bardzo dużo przybrał 🫣
My byliśmy na przegladzie kotow u weta żeby zdążyć w razie co wdrożyć leki czy coś jeszcze z nimi zrobić przed Witkiem, i usłyszeliśmy, ze z moją starszą kicią jest ciężko. Ma tak zmienione nerki, że nie przypominają nerek i zmianę nowotworową w węzłach chlonnych przy jelitach na brzuchu. Wiedzieliśmy, że z nerkami kiepsko już od roku, może dłużej, tylko ten czas tak szybko poleciał, że z informacji "koty zyja z tym srednio jeszcze trzy lata" zrobił się nagle max rok. Staram się tego do siebie nie dopuszczać, chociaż nie jest lekko.Wituś 🩵 ur.19.06.2025 (40t0d) 3470g, 54cm