Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    CelinaJan, tak, sama jestem z 23😅powinnam z ok. 16, a nie spieszyło mi się.

U mnie dziś mój K. zabiera mnie na jedzenie, co prawda na wynos weźmiemy i kupię sobie jakieś wino bezalkoholowe, a jutro idziemy do kina także prawie jak randki 😅
    Siedzenie całymi dniami samej w domu mnie dobija także miło ruszyć tyłek. Dla mnie wyprawa do lekarza to praktycznie jak święto.

Wszystkiego najlepszego w takim razie! 🥳🥳🥳

Nineq lubi tę wiadomość

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wszystkiego najlepszego! ☺️

Ja też się melduję na part II! Ale zaznaczam, że po porodzie może mi się odmienić 😂 jeszcze nie wiem czego się spodziewać, więc zobaczymy

Awokado kciuki za Was! Czekamy na info co powiedział lekarz 😊

Nineq, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wszystkiego najlepszego 🎁💐🎊🎂

Dziewczyny kciuki za te, które mają dzisiaj wizyty.

Nineq lubi tę wiadomość

• Werzol Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amoze wrote:
    A co do ostrego jedzonka i pizzy to właśnie taką wczoraj wciągnęłam po polecajce położnej i oprócz tego, że dobrze mi się po niej spało to nie zadziało się nic spektakularnego 😅 więc zaraz idę na targ szukać botwiny. Nagotuję sobie barszczu, może uda mi się kupić młode ziemniaki, ładny pęczek kopru i jajka i przynajmniej zjem sobie dziś obiad marzenie 😊

Do takiego obiadu brakuje mi tylko pogody ☹️ ale od 1 czerwca ma już chyba być cieplej, może to znaki dla nas 😀

amoze lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq 100 lat w zdrowiu i szczęściu! ♥️🥳🎉

Nineq lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkodnik trzymam kciuki za szybką i pomyślną akcje 💪❤️

Awokado 🤞🤞🤞 dawaj znać po badaniu, oby to był tylko jakiś błąd poprzedniego USG.

Nosa my z mężem staramy się regularnie jeszcze korzystać z tego, że jesteśmy we dwójkę. Chociaż nie powiem, taka randka żeby się odstrzelić trochę to by się przydała 😅 bo póki co to jakieś zwykle wyjście do kawiarni, czy na jedzonko.

Revolutionary no kilka nas jeszcze będzie na koniec czerwca, więc może nie zrobi się tak pusto , poza tym pewnie pojawią już dzieciowe tematy 😀 a co do part II to chciałabym w miarę szybko, bo boje się że jak będę dłużej zwlekać to zacznę za bardzo analizować wszystko 🫣

Revolutionary lubi tę wiadomość

preg.png

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wszystkiego najlepszego 🌸 🌸 🌸

Nineq lubi tę wiadomość

preg.png

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq też przesyłam życzenia! Wszystkiego najlepszego i dobrego porodu 💐

My to już chyba temat dzieciowy odpuszczamy, ale mogę z Wami gadać o kolejnych ciążach i bez bycia w niej jak mnie nie wyrzucicie 😅

Nineq, Revolutionary , Kindziukowa, amoze, Anuncja lubią tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple czyli czekasz na decyzję do poniedziałku tak?

Ej,Ja myślałam że na randki to się chodzi jak się człowiek zaczyna spotykać a z mężem to zwyczajnie idzie się coś zjeść 😅

event.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Nineq🍼🍼 (stuk takimi butelkami z racji naszego stanu)🎉

My się zawsze śmiejemy, że każdy spacer i jedzonko wspólne to randka 😅

Nineq lubi tę wiadomość

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Nosa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amoze wrote:
    Przed chwilą podsłuchałam na tvnie, że niedługo urodzi się 1000 dziecko z rządowego programu invitro. Serio, program ruszył w czerwcu zeszłego roku i na dobrą sprawę po tych plus minus kilku miesiącach już prawie tysiąc dzieciaków na świecie, kosmos 🥹 a dopiero co ogłaszali, że się pierwsze urodziło 🫣 cieszę się, że tyle par miało i ma szansę skorzystać i cieszyć się swoim szczęściem ❤️ niedługo i my będziemy mieli zaszczyt dołączyć do tej "statystyki" rządowej 🍀
    Oo to wspaniale 🥹

Karola Twoja reakcja na moje pytanie nie rozczarowala, prawie się oplulam i to zdjęcie w gaciach 🤪 a brzuch wygląda normalnie, ciazowo, nie rozumiem tego "sztucznie" 🙂

Blackapple i inne dziewczyny z wizytami, kciukasy! Ta końcówka naprawdę na różne sposoby męcząca.

Nineq 🥳 100 lat ! Żyj zdrowo u szczęśliwie dla swojego bobasa!

Nineq lubi tę wiadomość

Wituś 🩵 ur.19.06.2025 (40t0d) 3470g, 54cm
    age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Blackapple czyli czekasz na decyzję do poniedziałku tak?

Ej,Ja myślałam że na randki to się chodzi jak się człowiek zaczyna spotykać a z mężem to zwyczajnie idzie się coś zjeść 😅

Tak, generalnie mają mi sprawdzać afi i czy jest miejsce na obrót z tego co zrozumiałam. Moja lekarka przedwczoraj twierdziła, że afi w sam raz (nie wiem jakie, nie podała) i miejsca dużo, tylko według niej pępowina jest dość krótka i to może być problem. Tłumaczyła mi, że generalnie wygląda całkiem w porządku i że też to nie tak, że jest jakaś ekstremalnie krótka, ale, że zazwyczaj pępowina ma jeszcze jakieś pętle a moja tylko tak okala bobasa i nie ma tych pętli.

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Ja się piszę 🙋‍♀️. Chciałabym max 2 letnia różnicę między bąbelkami 😆

Awokado kciuki! 🤞🤞🤞🤞🤞
    Ja już po porannym pobieraniu, wizyty w poniedziałek i wtorek. Nie mogę się już doczekać, będzie ciąża donoszona I ciekawa jestem ile ta kruszynka zmasowała 😆

Haha. Odważne jesteście. 2l max...My mamy 4.5roku i dla mnie idealnie. 3l to dla mnie min różnicy. My już nie planujemy więcej ale...nigdy nie mów nigdy :)

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Nineq też przesyłam życzenia! Wszystkiego najlepszego i dobrego porodu 💐

My to już chyba temat dzieciowy odpuszczamy, ale mogę z Wami gadać o kolejnych ciążach i bez bycia w niej jak mnie nie wyrzucicie 😅
    Ja póki co wykluczam drugą ciążę ale też chętnie zostanę i tu i na fb :)
    Zżyłam się z Wami :)
    Karola - niby tak, ale my też w sumie to nazywamy randkami, może to taka tęsknota za tym co było na początku 😅
    Ja niestety przez tą szyjkę od marca za bardzo nie chodziłam z mężem do knajpek, tyle co na osiedlu. Ale jak już skończę 37 tc to już nie będę się bała zrobić sobie spacer :)
    Wg to znowu mam bałagan w domu, chłop sobie ogarnął w głowie że w sumie za miesiąc będzie z nami dziecko a jemu jeszcze sufit został do pomalowania w łazience i WC 🤡 także mam zajęcie na dzisiejsze popołudnie
    W przyszłym tygodniu złożymy wózek - i wypiorę co się da z niego i złożymy przewijak.
    A po wypłacie zamówię to łóżeczko turystyczne i materacyk do tego.
    Wg to się śmiałam wczoraj że ja się już uzależniłam od zakupów dla małej i mi tak dziwnie że nic już nie muszę zamawiać 🤣 wiem wiem, za chwilę będę kupować aż za dużo

age.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosa wrote:
    To pytanie z innej beczki na zmianę myśli 🙂
    Wybieracie się z mezem/partnerem jeszcze na jakąś randkę do restaurany np teraz? Żeby wykorzystać ostatnia może możliwość przed doczlowieczeniem Waszych rodzin? 🙂 ja mam ogromną ochotę na jakieś dobre żarcie w fajnej knajpie jeszcze...🤤

my mamy taki plan, szczególnie że dostałam bon do restauracji na święta z pracy, więc chcemy wykorzystać jeszcze w czerwcu, ale czekam aż się zrobi cieplej, bo jednak wychodzenie w te chłodne, deszczowe dni to dla mnie żadna przyjemność 😔 mam nadzieję, że zdążymy jeszcze w czerwcu 😶

Elza1234 lubi tę wiadomość

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie jak w końcu mam iść w poniedziałek na tą kwalifikacje a być może będę mieć w przyszłym przyjęcie do szpitala (oraz też będę jutro szła na ślub i wesele, nie linczujcie, dobrze się czuje, a to w okolicy Tarnowa, więc w razie co godzinka do Krakowa a porodówkę pewnie też tam na miejscu jakąś mają) to pójdę sobie dzisiaj chyba ma manicure i pedicure.

Kojarzycie czy za taki zwykły manicure, najzwyklejszym lakierem 80 zł to jest spoko cena? Nie chce hybrydy, bo się boje, że jej nie zdążę ściągnąć 😅

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam ( chyba) wszystko kupione i też mi tak dziwnie. Mam ciągle wrażenie że coś muszę dokupić xd

Teraz rozkminiam czy lepiej dać dostawkę na kolkach na parterze a na górze lozeczko 12x60 też dostawne ale drewniane czy odwrotnie. U nas jutro córka jedzie do babci na nockę to liczę że uda się skręcić te łóżeczka, umyć wózek itp.

• Szarotka12 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq, 100 lat! 🥳

Ja wracam do domu z pobrania krwi i rundki po sklepach. Moja zdobyć z dziś to wiatraczek ze spryskiwaczem z Action do porodu 😁

Awokado, daj znać jak sytuacja na wizycie dziś się przedstawia!

My też chętni na II turę :)

Porandkowaliśmy w tym tygodniu na zapas - mamy tradycję chodzić po wizytach z USG do naszego ulubionego lokalu, więc w środę i jeszcze wczoraj wyszło samo :D

Wracam do domu i wstawiam pranko, niech słońce dzisiaj długo pracuje

Nineq, Revolutionary lubią tę wiadomość

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się piszę na część II – skończyłam 32 lata, nie mam na co czekać, a mój K. ma +10.

Zresztą potem wjadą tematy dzieciowe więc myślę, że tak szybko się siebie nie pozbędziemy 😅

Dziękuję za życzenia 😁

Elza1234, Revolutionary , Luna30, kasssia, Werzol lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2025, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na jedzenie dobre zawsze chętnie wyjdę 😆 chyba, że naprawdę ostro leje, wczoraj było deszczowo i burzowo to Mąż mi po pierogi pojechał. Jednak mnie przecenil bo wziął dwie porcje dla mnie😅 ale już widzicie, ostrożny, lepiej za dużo pierogów niz za mało 😁

Blackapple, CelinaJan lubią tę wiadomość

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ 1572 1573 1574 1575 1576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ