CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Maj.a wrote:Mam tą
http://www.rossmann.pl/Produkt/Henna-do-brwi/Delia-Cosmetics-Eyebrow-Expert-henna-do-brwi-intensywna-kremowa-nr-40-Braz-15-ml,2100703,13023
Kassia sala jest dwuosobowa i jest nas dwieścieKkk77 lubi tę wiadomość
-
Tanashi wrote:Jeszcze dostałam dwie wielkie, oczojebne różowe firany. I jednego buta 🤡 🤡🤡🤡🤡 chyba naprawdę powieszę na płocie pszok to nie tutaj x d
Haha o matko. Moja mama taka jest. Dostałam nocnik i buty oczywiście gdzieś zdobyte n8e wiadomo na kiedy. 6sty kocyk. Co chwilę ktoś pyta czy chce fotelik, spacerówkę..
-
Tanashi wrote:Jeszcze dostałam dwie wielkie, oczojebne różowe firany. I jednego buta 🤡 🤡🤡🤡🤡 chyba naprawdę powieszę na płocie pszok to nie tutaj x d
-
Hahaha Tanashi leżę z darów, które dostałaś 🤣
Co do bólu porodowego, to mnie się zdaje, że każdy ma inny próg bólu też. Ranek po mnie rodziła dziewczyna, która przyjechała do szpitala zwijając się z bólu zanim odeszły mi wody, a położne mówiły między sobą, że no piszą jej się lekkie skurcze bardzo i całą noc słyszałam jak płacze, chodzi itd. A silne skurcze miała dopiero właśnie na drugi dzień i wtedy dopiero urodziła… szkoda mi jej było. -
Kkk77 wrote:Hahahah to chyba ciasno 🤣🤣🤣🤣
Ale jakie szczupłe babki że aż dwieście się mieści i to z dziećmi 😅Revolutionary lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Nie wiem co mnie bardziej rozbawilo: czy jeden but w darach dla Tanashi, czy dwieście osób w dwuosobowej sali u Karoli 🤣
Nie bawi mnie za to jak mnie nakurwia w krzyzu podczas chodzenia - poszłam na krótki spacer do paczkomatu i biedry, najpierw musiałam się porozciągać, bo nie dałabym rady... to możliwe, żeby tak mi się środek ciężkości w tydzień zmienił? Bo idąc tym tropem nie ruszę się już z domu do przyjęcia do szpitala 😒 -
Dzień dobry, jeju spałam dzisiaj prawie do 9 i mogłabym dalej, obudziłam się czując się jak przejechana walcem 🙈
Po 1 znowu miałam akcje "płonąca dłoń" i stałam z ręką pod zimną wodą żeby sobie ulżyć 🙄
A później w nocy męczyły mnie bóle brzucha znów, ale nie na tyle mocne żeby nie można było spać, czułam je przez sen 😄
Nie miałam wczoraj czasu nadrobić forum i pyk, 8 stron, wiedziałam że się działo 😄💪
magdalena321 wielkie gratulacje! 💪💕 piękne to Wasze zdjęcie, taki mały ssak i szczęśliwa mama 🥹😍
Karola3xJ:D bardzo mi przykro że takie wieści o stanie zdrowia malutkiej. 😔🫂 ja mam nadzieję i mocno trzymam kciuki, żeby jednak to wszystko było teraz nad wyraz prognozowane i mała okazała się zdrowiutka w niedługim czasie, albo żeby jej te nieprawidłowości były na tyle małe, żeby nie uprzykrzały Wam życia. 🫂🙏 jesteście obie bardzo silne babki! 💪
Weronka powodzenia dzisiaj! Kciuki za Was! 🙏
KarolaKinga dla Ciebie również wielkie gratki! Ale szybko poszło! 💪💕 A dlatego to szycie bo tak szybko poszło? Zdrówka dla Was! 🙏
Truuskaawka awww dziękuję ze o mnie pomyślałaś, ale u mnie cisza nadal 😊 Byliśmy wieczorem u siostry bo miała urodziny, posiedziałam z 1.5h przy stole, stopy spuchłyWięc jak wróciliśmy wieczorem to już mi się nawet nie chciało kompa odpalać 🙈
Nosa to mój raczej właśnie spokojniejszy ostatnio. Wczoraj cały dzień jakieś sporadyczne przesuwania tylko, dopiero jak wieczorem usiadłam na kanapie z miską arbuza to się tak rozszalał, walił w szyjkę że chyba głową próbował siłą się przebić 🙈
Tanashi a ja myślałam że tu już urodzisz dzisiaj a tu tylko datki dostajesz i to jakie! 🙈😄
Awokado daj znać jak u Ciebie dzisiaj 🙏KarolaKinga lubi tę wiadomość
2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Nosa, mi przedwczoraj tam przy lędźwiach fizjoterapeutka fajnie rozmasowała, może warto się wybrać23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Dzień dobry
Powodzenia dziś dla wszystkich ❤️
Ja popołudniu idę do mojego lekarza i też mi taki stresik wjechał... Od rana specjalnie się wzięłam za sprzątnie, żeby się czymś zająć i odciągnąć myśli.
Od wczoraj to już w ogóle mam jakieś rozdwojenie jaźni i z jednej strony nie chce rodzić i wpadam w lekką panikę jak to będzie, a z drugiej myślę sobie jak fajnie byłoby mieć już bobasa ze sobą 🫣 -
Amoze, Kkk77 mój wczoraj tak na spacerze tez zrobił. Przerwa między jedzeniem ok. 4h a potem jak się najadł wieczorem to lapczywie i ulal i noc z dupy, bo marudził 🙄mój K. wróci do pracy to muszę go przeganiać do drugiego pokoju spać, bo będzie zombie.
Co do bólu porodowego... nie wiedziałam, że to tak boli 😂przy skurczach i rozwarciu 8 cm płakałam. A przy partych myślałam, że mi rozerwie cały dół. Podziwiam kobiety, które rodzą tak kilka godzin, serio 🫡
Mam decyzje o 800+🤓
Mój poród kosztował 5453,04 zł. Myślałam, że więcej takie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca, 12:04
amoze lubi tę wiadomość
-
Nineq wrote:Amoze, Kkk77 mój wczoraj tak na spacerze tez zrobił. Przerwa między jedzeniem ok. 4h a potem jak się najadł wieczorem to lapczywie i ulal i noc z dupy, bo marudził 🙄mój K. wróci do pracy to muszę go przeganiać do drugiego pokoju spać, bo będzie zombie.
Co do bólu porodowego... nie wiedziałam, że to tak boli 😂przy skurczach i rozwarciu 8 cm płakałam. A przy partych myślałam, że mi rozerwie cały dół. Podziwiam kobiety, które rodzą tak kilka godzin, serio 🫡
Mam decyzje o 800+🤓
Mój poród kosztował 5453,04 zł. Myślałam, że więcej takie. -
Weronka, kciuki!! ✊️✊️
Margareetka ja też dziś popołudniu wizytujepewnie będziemy się umawiać na cesarkę bo nadal czuje głowę mlodej przy pępku więc nici z obrotu i ciekawe jak tam to moje rozwarcie tydzień temu było 2cm i od tamtej pory mi ten czop odpadł
Margareetka lubi tę wiadomość
🧔👩 30l
👶3l
03.2023 cb 💔
05.2023 poronienie w 9tc 💔
11.2023 cb 💔
01.2024 poronienie w 9tc 💔 (acard)
04.2024 badanie na trombofilie
mutacje Pai-1 hetero i MTHFR hetero
następna ciąża na acardzie i heparynie
17.10 II kreski✊️
28.10 pecherzyk w macicy
14.11 zarodek 1,24cm i ❤
4.12 CRL 3,89cm
12.12 prenatalne
17.02 połówkowe
-
U mnie dzisiaj na salony wleciał balonik. Wczorajsza tasiemka mocno zmiękczyła szyjkę, trochę skróciła (już ma „tylko” 2,4 cm). Nie spodziewałam się, że z balonikiem od razu dostanę takich mocnych skurczy, bo jest dramat. Wzięłam już leki przeciwbólowe i lecę pod prysznic, bo mam co 5 minut bardzo mocne bóle i albo muszę je wyciszyć, albo rozkręcić. Rano przed założeniem rozwarcie było znikome, więc nie sądzę żeby to już były porodowe 😓
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca, 12:37
-
Melduję że urodziłam podczas truskawkowej pełni. Na oddziale młyn straszliwy.
Synek dostał 10/10;) 3600 wazy:) że mną gorzej bo przy 10cm miałam nagła cc. Strasznie boli kaszel przy katarze od intubacji. Nie mam siły więcej pisacNineq, Truuskaawka, kasssia, Biedronka@, przygodami66, Nosa, Maj.a, Gusia_, asiun, Elza1234, Margareetka, awokado 🥑, Anuncja, Kkk77, SZKODNIK, Anabbit, Kindziukowa, xSmerfetkax, Klaudek11, Moooniii, Werzol, Katikat, amoze, Natalia1992, Miśka00, koktajlowa, Paulinaaa_, Szarotka12, Lola93, Lauraa, KarolaKinga, ezra, Revolutionary , Yumi lubią tę wiadomość