CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka, a masz możliwość sprawdzenia tego w domu? Może mąż podskoczy do apteki po te wkładki amniocheck? Ja też miałam kilka razy takie wrażenie, nawet w szpitalu po bardzo niedelikatnym badaniu - okazało się, że to po prostu bardzo rzadki śluz. Jak nie masz możliwości sprawdzenia w domu to jedź na izbę, bo lepiej nie ryzykować
-
Tanashi wrote:Dzień dobry, melduję się po rozpakowaniu 😊 Kameleon urodzony 3:40, waży 3370 i długi 55 cm. Poród w porównaniu do pierwszego to bajka 👌🏼 dostałam pierwsze skurcze o północy, a po tej trzeciej w nocy trzy parte i wyskoczył. Zajadam batonika i czekoladę zwycięstwa 😏
Gratuluję ❤️
Miło, że ktoś w końcu miał taki zwykły poród, oby już wszystkie były takie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca, 07:38
-
Tanashi gratulacje ❤️ brzmi jak na prawdę super poród, obyśmy już wszystkie tylko takie miały 🤞
Awokado kurczę tydzień indukcji to bardzo długo, przykro mi że tak Cię męcząw tym wypadku chyba CC nie będzie takie złe. A najlepiej jakby samo się już coś zaczęło
Smerfetka jedźcie sprawdzić -
Witaj na świecie Kameleon!🥰 jaka fajna historia potodowa, gratulacje!
Smerfetko dawaj znać co tam👍zielone ph to mogą być wodyTanashi lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Maj.a wrote:Tanashi, gratulację 🍼👶 Aż papka sie cieszy jak sie czyta o przyjemnym porodzie
Jednak brata na weekend ci nie przywiozą do opieki 😂
Asiun, to co dzisiaj twoja kolej?Elza1234, Maj.a, Tanashi lubią tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
asiun wrote:Taki mam plan 😅😅
Mój maz też próbuje małego pogonić 🤭 codziennie już do brzucha mówi, że ma wychodzić 🤣 ja za to gonie jego żebyśmy poszli odebrać fotelik i bazę, może to będzie jakaś motywacja 🤭
A tymczasem Awokado trzymaj się dzielnie, jeszcze troszkę 🫂asiun, awokado 🥑 lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:My nadal kiblujemy. Mala nie przybiera no i bilirubina nie spada tak szybko jak powinna.
amoze lubi tę wiadomość