CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Całkiem zrozumiałe to nastawienie, wcale się nie dziwię. Będę jutro bardzo mocno trzymała kciuki.HejAnku🌸 wrote:Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty❤️
Mnie znowu pokrwawiło więc chyba mnie nerwy zjedzą jutro do 17 🫣 wiem, że nie mogę ale jestem w tym wszystkim coraz bardziej negatywnie nastawiona
Dużo tego krwawienia dzisiaj ?⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Alex_92 wrote:Ja bym chciała, żeby brzuch się zrobił jednak płaski, bo ostatnie kilka dni chodzę z balonem. Sama się też przez to źle czuję 😕. A z tymi prenatalnymi, to ja czekam na wizytę i mam nadzieję, że dostanę skierowanie i będą jakieś terminy jeszcze. Chociaż powiem wam, że mój to stwierdził, że skoro i tak płacimy za wizytę 300 zł, to mozemy pójść na prenatalne prywatnie. Ja już sama nie wiem. Jest tu któraś z Lubelskiego? Widziałam, że w Gyncentrum robią na NFZ. No i tak myślałam, żeby może tam zrobić. Umawiała się któraś z was?
Ale teraz prenatalne są bezpłatne ogólnie. Nie ma już czegoś takiego jak prywatnie 🙂
Ja idę na prenatalne do Gyncentrum ale w Bielsku.
Nie trzeba nawet skierowania żeby się umówić. U mnie powiedzieli że nie potrzebują a chciałam dowieźć.
Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷 -
Piękny brzuszek 😍Tanashi wrote:U mnie lekko widoczny brzuszek jest, na pewno szybciej widoczny niż w pierwszej ciąży. Poprzednio taki zaokrąglony miałam dopiero koło 15/16 tygodnia.
https://zapodaj.net/plik-F1MpFkFawa
Trzymam kciuki za wszystkich wizytujących! Ja czekam na środę
Tanashi, Malinaaa2024 lubią tę wiadomość
-
Zgrabniutka, widać już bebenek delikatnie ❤️❤️Tanashi wrote:U mnie lekko widoczny brzuszek jest, na pewno szybciej widoczny niż w pierwszej ciąży. Poprzednio taki zaokrąglony miałam dopiero koło 15/16 tygodnia.
https://zapodaj.net/plik-F1MpFkFawa
Trzymam kciuki za wszystkich wizytujących! Ja czekam na środę
Tanashi lubi tę wiadomość
-
Asiun u mnie leci falami. Trzy razy się uleje tak porządnie i koniec. Trochę się podbudowuje, że ta krew jest bardzo ciemna, nie są to brązowe plamienia ale powiedziałabym że jest taka brunatna, może to dobrze
Alex_92 - dziękuję, każda wasza pozytywna historia trochę mnie podbudowuje❤️💔 Marcysia 21t 👼 -
Myślę że to dobrze, u mnie w pierwszej ciąży jak krwiak się oczyścił to właśnie była bardzo ciemna krew.HejAnku🌸 wrote:Asiun u mnie leci falami. Trzy razy się uleje tak porządnie i koniec. Trochę się podbudowuje, że ta krew jest bardzo ciemna, nie są to brązowe plamienia ale powiedziałabym że jest taka brunatna, może to dobrze
Alex_92 - dziękuję, każda wasza pozytywna historia trochę mnie podbudowuje❤️
HejAnku🌸, Alex_92 lubią tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Bardzo mi przykro 😭😭😭Maniaaa. wrote:Dziewczyny ja się z Wami żegnam 😭 ciąża obumarła znowu . W środę jakże na zabieg . Trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę każdej z Was
Trzymaj się .!
Maniaaa. lubi tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Bardzo współczuję 💔😭Maniaaa. wrote:Dziewczyny ja się z Wami żegnam 😭 ciąża obumarła znowu . W środę jakże na zabieg . Trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę każdej z Was
Trzymaj się i dużo zdrówka.
-
Pisałam że pracuje na ostrym dyżurze. Mamy interne i onkologię głównie. A najglowiniej izby wytrzeźwień i dworzec główny. Ie napisze więcej szczegółów 😀 są tu na forum moje "sąsiadki".SZKODNIK wrote:Pracujesz na nockę? Jeśli to nie tajemnica czym się zajmujesz ?
Tak,pracuje w trybie 24h. Raz mam 12 raz 7.35. Zależy co wezmę
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny ja się z Wami żegnam 😭 ciąża obumarła znowu . W środę jakże na zabieg . Trzymajcie się ciepło i zdrówka życzę każdej z Was
Bardzo mi przykro. Trzymajcie się. 🫂
Przeraża mnie to, że na każdym etapie może pójść coś nie tak i tak naprawdę do samego końca nie ma gwarancji, że będzie dobrze… 😒
👩🏻 29 | 👨🏻 30
📆 12/2023 ➡️ Laparoskopia, udrożnienie jajowodu ✅
📆 04/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 6 tc 💔
📆 05/2024 ➡️ Ciąża biochemiczna 💔
📆 07/2024 ➡️ Dwie kreseczki - poronienie 7 tc 💔
📆 10/2024 ➡️ Dwie kreseczki (10.10)… 🤞🏻
📆 10/2024 ➡️ Konsultacja u doktora P. Mamy nadzieję 🩷💙🩷
📆 01/2025 ➡️ 164 g zdrowego chłopca, zostań 🥹 💙💙💙
2025 r. będzie Nasz. 💙

-
Weronka wrote:Bardzo mi przykro. Trzymajcie się. 🫂
Przeraża mnie to, że na każdym etapie może pójść coś nie tak i tak naprawdę do samego końca nie ma gwarancji, że będzie dobrze… 😒
Niestety mnie też to przeraża coraz bardziej 😕😢Amelia 23.12.2015 🩷
Hania 10.06.2025 🩷

Przykro mi bardzo.