CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Luna ja jebie. Ty to masz pecha jak nie wiem.
Trzymam kciuki ,żeby było jednak dobrze. W szpitalu i zrobią gazometrię to będą wiedzieć tak jak trzeba.
My czekamy na planowe usg w kolejce z dziećmi z soru.....Ze sraczkami,rzyganiem i innymi farfoclami. A ja ze zdrowym dzieckiem ku***rwa
Niedobrze. Teraz panuje ten okropny covid:/ kijowo rozwiązane...No mam pecha. Ale też szczęście bo mi zrobili te cesarce na czas
Myślę że dobrze ze przyjechaliśmy bo Młody charczy jak traktor to i tak bym całą noc czuwała i nie wiedziałabym kiedy jechac -
Karola3xJ:D wrote:U małej nerki bez zmian ale mówił lekarz, że ma bardzo dużo gazu w jelitach i musi mieć bolesne kolki... Muszę jej dać więcej espumisanu
To witam w klubie, wczoraj na próbę dałam mniej espumisanu, bo stwierdziłam że jak jest delicol to może niepotrzebny no i well... Dziś płacz na każdy bączek. Espumisan jeszcze zostaje 🥲 -
Werzol wrote:Luna kurczę jaki pech ☹️ trzymajcie się, dobrze że trafiła się Wam taka lekarka, a małego bardzo męczy choroba? ☹️
Karola to też do bani, nasza ma czerwone gardło i już się zastanawiałam czy to nasz zeszłotygodniowy maraton nam czegoś nie prezentował, a gdzie tu siedzieć w takim towarzystwie 😕 trzymajcie się dziewczyny
Męczy go. Niby spi ale charczy i nie idzie odciągnąć. Tak dziwnie oddycha to chyba te dusznosci. Brzmi jak katar ale nawet szpitalny aspirator nic nie odciągnął. Ja serio myślałam że on ma katar...tylko. nie skapnęłam się że to dusznosci. Mąż też nie. Teraz saturacja jest 100 już. Po inhalacji jesteśmy i czekamy na wyniki. Płacze biedny przez sen tak jeczystrasznie mi go żal
Mnie też dusi ale ja dostałam steryd i liczę na poprawe. Co za cholerstwo ja też mam uczucie jakby mnie scisnelo i nie mogę odkrztusić. -
Jezu dziewczyny trzymacie się tam! 🙏🏻
Luna30 lubi tę wiadomość
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
Karola3xJ:D wrote:U małej nerki bez zmian ale mówił lekarz, że ma bardzo dużo gazu w jelitach i musi mieć bolesne kolki... Muszę jej dać więcej espumisanu
Ja zapominam mu dawać
Qrcze nawet nie wiem czy wzięłam na oddział, ehh
Liczę że jutro nas wypuszcza.
Nadzieja umiera ostatniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca, 18:36
-
Dziewczyny
Dziekuje za miłe slowa.
Ale serio co jest z tą grupa nie tak.
Wybaczcie ale ta ilość najpierw hardcorowych porodów, nagłych cięć a teraz dzieci w szpitalach...
To normalnie tak jest czy my mamy pecha? Że aż tyle tych powikłań. Mi się wydaje pechowoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca, 18:37
-
Luna trzymaj się tam!
U nas nerwowe płacze dziś. Zawsze krzyczy wieczorami jak gdzieś wyjdziemy, a była dziś z nami w tej Przychodni 🫣🫣🫣
Niby w wakacje ludzie nie chorują a u nas w domu też zawsze covid i inne g*wna w wakacje…
Co do szczepien u nas będzie 6w1, pneumokoki i rotawirusy na pierwszejLuna30 lubi tę wiadomość
-
Rany serio ten czerwiec to jakaś plaga 🙈
U nas zestaw szczepień był ten sam, generalnie to zero efektów ubocznych oprócz tego, że go bolała noga po pneumokokach i na drugi dzień kupsko życia po rota.
Espumisanu to się na razie boję odstawiać, w pt pół dnia nie dostał, bo zapomniałam wziąć jak wyszliśmy z domu i sobota była hardkorowa pod kątem prób pierdzenia i wysadzenia klocka. Jak dostaje regularnie to przynajmniej się wypierdzi jak należy -
Luna, powodzenia i mocne kciuki23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
U nas dziś Młoda spi I spi.. ciekawe czy pośpi w nocy. Chusta się jej mega spodobała do lulania na rodzicach
Blackapple lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
U nas też będzie 6 w 1, Rota i pneumo a tydzień później meningokoki
Boże w końcu ta bidula zasnęła na mojej siostrze a ja się rozciągam bo naprawdę czuję się jak przed grypa 🙈
Ja też się czasem zastanawiam czy ta nasza grupa taka pechowa czy naprawdę tak wyglądają ciąże/porody/rodzicielstwo