CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Ja nie mogę spać niestety przez młoda i jej zabijanie hordy jeleni przez sen
Dzisiaj niestety już byłam tak wykończona że po nakarmieniu zostawiłam ją mężowi i poszłam do salonu spać. Musieliśmy ją trzymać przez sen bo się bila po twarzy..
a mężowi się przyśniło że młoda nagle wstała na te swoje małe nóżki, on się jej pyta gdzie idzie, a ona że do mamy 🤡
Spałam w salonie z 2 h, po czym obudziłam się z wyrzutami sumienia że ich zostawiłam więc wróciłam do sypialni. I już nie spałam, bo młoda tłukła się po ciele przez sen i trzymałam jej dłonie. Cyrk
A nie próbowaliście jej otulić otulaczem? Młody czasami macha rękami jakby go stado nietoperzy atakowało, bije się po głowie albo próbuje wydłubać oczy, ale wtedy jak go owinę i wcisnę smoczek to po chwili się uspokaja i zasypia. Później mu lekko luzuję, żeby uwolnił ręce, ale to dopiero jak wpadnie w głębszy sen xD -
Jezu mój tak samo ostatnio kijowo w nocy sypia. Stęka, kwęka, rzuca sie po tej dostawce i zjeżdża na sam dół że już odbija sie nogami 😑 dzisiaj dwie godziny się tak tłukł od jakieś 4:30 do 6:30 i dopiero wtedy zaczął płakać na jedzenie. 🙄 nie wiem czy to przez ulewanie (trochę przez sen mu poszło widzialam) czy przez bączki po puszczał czy mu za gorąco - mi bylo na maxa - ale ja przez to prawie nie śpię, bo słucham czy już pora wstać i go karmić czy jeszcze nie 🫣2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Kkk77 wrote:A nie próbowaliście jej otulić otulaczem? Młody czasami macha rękami jakby go stado nietoperzy atakowało, bije się po głowie albo próbuje wydłubać oczy, ale wtedy jak go owinę i wcisnę smoczek to po chwili się uspokaja i zasypia. Później mu lekko luzuję, żeby uwolnił ręce, ale to dopiero jak wpadnie w głębszy sen xD
-
Kkk77 wrote:A nie próbowaliście jej otulić otulaczem? Młody czasami macha rękami jakby go stado nietoperzy atakowało, bije się po głowie albo próbuje wydłubać oczy, ale wtedy jak go owinę i wcisnę smoczek to po chwili się uspokaja i zasypia. Później mu lekko luzuję, żeby uwolnił ręce, ale to dopiero jak wpadnie w głębszy sen xD
No i młody ciepłolubny bardzo więc muszę to nie przeszkadza.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:36
-
Nineq, mój tak się gnie jak chce mu się odbić, wtedy przerywam karmienie, odbijam go i pije sobie dalej. Dzięki temu po karmieniu już tak nie ulewa. Co prawda cofa mu się nawet i po dwóch godzinach, ale liczę, że to minie.
Mam do kolekcji kolejne CH****e zdarzenie. Mały wczoraj darł się, darł tak że ja już nie wiedziałam co robić. Wieczorem zrobił kupę w której większość to była krew. A więc sor odwiedzony.
Poza tym dostałam dziś wyniki testu na HPV bo walczę z tym gównem no i nadal mam typ 16...czekam jeszcze na wynik cytologii.
Idę sobie dalej płakać.
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Asiun trzymam kciuki za cytologię. Sama walczę z tych cholerstwem..
Co powiedzieli za sorze?
Jezu ja zamawiam mszę egzorcyzmów w Częstochowie, mamy w katedrze 🤡 -
Elza1234 wrote:Jest tak gorąco w domu że bałam się że się ugotuje. Dziś chyba to zrobię, bo jeszcze jedna taka noc i się chyba przewrócę.
Weź coś najcieńszego co masz, rozbierz ją do pampersa i może chociaż na sam początek snu będzie ok.
Asiun ja mam w cyto asc-us, więc też mam za 2 miesiące kolejną powtórkę badań, łącznie z hpv, chociaż przed ciążą przy tym wyniki wychodziły mi ujemne, liczę, że teraz się to jakoś uspokoi, bo inaczej się będę bujać z tymi wszystkimi kolposkopiami, wycinkami i cholera wie czym dalej -
asiun wrote:Nineq, mój tak się gnie jak chce mu się odbić, wtedy przerywam karmienie, odbijam go i pije sobie dalej. Dzięki temu po karmieniu już tak nie ulewa. Co prawda cofa mu się nawet i po dwóch godzinach, ale liczę, że to minie.
Mam do kolekcji kolejne CH****e zdarzenie. Mały wczoraj darł się, darł tak że ja już nie wiedziałam co robić. Wieczorem zrobił kupę w której większość to była krew. A więc sor odwiedzony.
Poza tym dostałam dziś wyniki testu na HPV bo walczę z tym gównem no i nadal mam typ 16...czekam jeszcze na wynik cytologii.
Idę sobie dalej płakać.
O matko: ( współczujęa co mu że tyle krwi:(?
-
Elza1234 wrote:Dziewczyny, przypomnicie mi jak sprawdzić wypłatę 800+?
Miesiąc temu dostaliśmy 9go, a w tym miesiącu cisza nadal
Mam tak samo, ale próbowałam grzebać w ZUS pue w zakładce świadczeniobiorca i się dogrzebalam tylko do daty wypłaty z zeszłego miesiąca, więc to chyba nie tam -
Elza1234 wrote:Dziewczyny, przypomnicie mi jak sprawdzić wypłatę 800+?
Miesiąc temu dostaliśmy 9go, a w tym miesiącu cisza nadal
Jezu, asiun współczuję, ale masz ostatnio passe 😵💫
Mój młody to i po odbiciu tak się kręci.
Tak swoją drogą... nienawidzę go odbijać, bo zawsze się boję, że ulejeWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:59
-
Nineq wrote:Ściągnij aplikację, będzie łatwiej sprawdzać. Kilka dni przed wypłatą pojawia się data. Ja mam 16.06 i 24.07. Obstawiam, że za sierpień też będzie data 24.08. Podobno wtedy już stała data ta kolejna.
Jezu, asiun współczuję, ale masz ostatnio passe 😵💫
Mój młody to i po odbiciu tak się kręci.
Tak swoją drogą... nienawidzę go odbijać, bo zawsze się boję, że uleje
I właśnie nic tam nie było i myślałam, że źle szukamy -
Elza1234 wrote:800+ ma akurat mąż na siebie, bo on składał wniosek
I właśnie nic tam nie było i myślałam, że źle szukamyElza1234 lubi tę wiadomość
-