X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:
    A nie macie dzieci zdrowych osobno ?
    U nas szczepienia są w środy i wtedy tylko dzieci zdrowe

Osobnego dnia z tego co wiem nie ma, niby się czeka osobno, ale przez korytarz z kichająco-kaszlącymi i tak trzeba przejść.

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dojechaliśmy:) pół h snu, pół h płaczu, 5 min postoju na karmienie, 40 minut oglądania książeczki, 15 min płaczu i 15 min snu 😅 not bad

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Dojechaliśmy:) pół h snu, pół h płaczu, 5 min postoju na karmienie, 40 minut oglądania książeczki, 15 min płaczu i 15 min snu 😅 not bad

Dla mnie brzmi hardcorowo, ale ja mam egzemplarz który zasypia na parkingu podziemnym i budzi się na miejscu 😂 ostatnio w trakcie jazdy otworzyła oczy na całe 5 min. Powieki okazały się jednak za ciężkie 😅

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Mnie ten płacz przeraża, bo młoda czasem aż oddech traci i jeszcze nie umiem ze spokojem do tego podchodzić

Młodej to się chyba to szczepienie śni od wczoraj, bo śpi sobie spotkanie i nagle wargi w podkowę i płacz i za chwilę przestaje. Bez prężenia ani nic, nie wygląda jak bólowy płacz tylko jakby właśnie sobie przypomniała. Ale kurde to chyba nie jest możliwe?

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Biedronka@ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też za 2 tygodnie umawiamy się na kolejną dawkę 6w1, pneumokoki i rotawirusy...mam nadzieję że znów tylko na marudzeniu się skończy ✊️✊️
    U nas seksy aż raz się zdażyły i dla mnie koniec🤣 biorę jednoskładnikowe tabsy Limetic i jest okej👍
    Mam paniczny strach przed ciążą 😂
    U nas spanie się unormowało, młody zasypia między 20-21, pobudka koło 12-1 a później po 4😊
    Rano jak go 💩 męczy to się wierci i dosypia raptem do 6🙄

Ogólnie zaraz nam stuknie 3 mc i mam wrażenie że jest już lepiej ze wszystkim, jakoś potrafię odczytywać już jego kwęki, płaczki itd. Czas aktywności i snu się unormował i czuję powoli że żyje 😆😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:23

👸 &🤴 &🧒&👶

age.png
‹‹ 2111 2112 2113 2114 2115
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ