CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Można też zrobić papkę z sody. Super działa na drzagi ,tak na przyszłość.
Przyplątała mi się jakaś neuralgia twarzy. Tego mi kur**wa brakuje. Maz wyjeżdża na 3 dni a ja się będę z bólem twarzy izawrotami głowy bujać. Najgorsze to to branie tony leków przy kp. Ja mam pecha takiego,że to szkoda w ogóle gadać . Jeszcze fizjo mi wywróżyła rozejście kresy. Żeby to ch**j strzelił to wszystko.
Moja dziecko tak się wkręciło w ten stojak z zabawkami,że aż jeść nie chciała. Co ja wyciągnęłam na karmienie to ryk. Cycki miałam kwadratowe od zastojów.
Tym optymistrycznym.akcenten kończę ten dzień,aby jutro zacząć kolejny. Jeszcze bardziej porąbany. Dobrze ,ze zostały mi schabowe i kapusta na jutro to będę miała na pocieszenie. -
Cel a jak u Was dzisiaj? Chyba nie pisałaś żadnej aktualizacji jak po szczepieniu?
Mi dzisiaj nogi już wchodzą w tyłek, od rana na szybkości żeby się zebrać na nasze wizyty. Ale fizjo mnie pocieszyła, powiedziała że mięśnie w porządku wracają na miejsce, blizna trochę jednak ciągnie jak się uciśnie w konkretnym miejscu, więc mam ćwiczyć w domu. Ale tak to naprawdę jest w porządku. Któraś z Was używała hydrovagu na nawilżenie i regenerację? I tak jak pisałyście, na razie bieganie i jakieś wyskoki odpadają, ale delikatnie można ćwiczyć. To teraz jeszcze umówić kontrole u jakiegoś innego gina niż mój prowadzący bo do niego już na pewno nie wrócę i można uznać że jest spoko
Może jak któregoś wieczora nie będziemy padać na twarz to coś podziałamy, to tak w temacie który poruszałyście 😅 bo na razie codziennie cieszę się z kontaktu z poduszką 😅 -