CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkk77 wrote:https://zaffiro.shop/produkt/kombinezon-welniany-nevada-8692-brown-288
Bo ja chciałam taki wkład do spacerówki, można to na sanki wziąć też (za rok rzecz jasna), bo kombinezon to mam z merino już -
Elza1234 wrote:O to się źle zrozumiałyśmy
Bo ja chciałam taki wkład do spacerówki, można to na sanki wziąć też (za rok rzecz jasna), bo kombinezon to mam z merino już
Ja dzisiaj upolowałam ten śpiworek na Vinted od kogoś z Litwy za 110zł nówka sztuka. Może poszukaj tam. Ale widziałam że na Allegro ich oficjalny sklep wystawia śpiworki.
Jak dobrze pamiętam tez szukałaś jakiegoś podgrzewacza na wyjscia z domu. Dzisiaj odebrałam swój,ten z aliexpress w typie my baby bottle. Wolno sie ładuje,a 150ml wody o temperaturze 14° podgrzał do 37° w jakieś 7minut. Mialam nadzieję że trochę szybciej to zrobi.
A Ty juz znalazłaś jakiś podgrzewacz dla siebie,coś innego może polecasz? -
Truuskaawka wrote:Ja dzisiaj upolowałam ten śpiworek na Vinted od kogoś z Litwy za 110zł nówka sztuka. Może poszukaj tam. Ale widziałam że na Allegro ich oficjalny sklep wystawia śpiworki.
Jak dobrze pamiętam tez szukałaś jakiegoś podgrzewacza na wyjscia z domu. Dzisiaj odebrałam swój,ten z aliexpress w typie my baby bottle. Wolno sie ładuje,a 150ml wody o temperaturze 14° podgrzał do 37° w jakieś 7minut. Mialam nadzieję że trochę szybciej to zrobi.
A Ty juz znalazłaś jakiś podgrzewacz dla siebie,coś innego może polecasz?
Nadal na dwór biorę albo po prostu moje mleko albo termos i wodę w butelce i mieszam na bieżąco.
Ja właśnie na allegro kupiłam od nich te rękawiczkiposzukam na vinted w takim razie skoro mówisz że nowe można znaleźć
-
Truuskaawka wrote:Ja dzisiaj upolowałam ten śpiworek na Vinted od kogoś z Litwy za 110zł nówka sztuka. Może poszukaj tam. Ale widziałam że na Allegro ich oficjalny sklep wystawia śpiworki.
A Ty juz znalazłaś jakiś podgrzewacz dla siebie,coś innego może polecasz?
Ja ostatnio robiłam test Neno dla jakiejś babki na fb😅140 ml wody 16° do 38°podgrzewa w 3 minuty🤍 -
Nineq wrote:Drogi ten podgrzewacz?
Ja ostatnio robiłam test Neno dla jakiejś babki na fb😅140 ml wody 16° do 38°podgrzewa w 3 minuty🤍
Ja jestem zadowolona z tego neno Aqua w domu, ułatwia mi życie jak jestem sama z młodą. Nie sądziłam że wg tyle wody idzie 😅 niby tylko 90 ml zjada a tu jednak codziennie puste prawie -
Nineq wrote:Drogi ten podgrzewacz?
Ja ostatnio robiłam test Neno dla jakiejś babki na fb😅140 ml wody 16° do 38°podgrzewa w 3 minuty🤍
Na Ali kosztuje chyba 150zł. Ja na vinted nówke kupiłam za 100zł.
To dobry ten neno, tylko czy on nada się do podgrzewania odciagnietego mleka? Bo w tym z Ali jest szklana butelka którą łatwo rozmontować i umyć. -
Elza1234 wrote:A co masz dokładnie?
Ja jestem zadowolona z tego neno Aqua w domu, ułatwia mi życie jak jestem sama z młodą. Nie sądziłam że wg tyle wody idzie 😅 niby tylko 90 ml zjada a tu jednak codziennie puste prawie
Nie zdecydowałaś się na baby brezza?
Truuskaawka wrote:Na Ali kosztuje chyba 150zł. Ja na vinted nówke kupiłam za 100zł.
To dobry ten neno, tylko czy on nada się do podgrzewania odciagnietego mleka? Bo w tym z Ali jest szklana butelka którą łatwo rozmontować i umyć.
Do mleka też jest, podgrzewałam. Generalnie to rozmontować się nie da, ale ja go myję normalnie, byle nie zalać dołu i od razu wycieram. Odkręcać można górę, mieści się szczotka do butelek i tak myje.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:05
-
Nineq wrote:Spoko cena.
Do mleka też jest, podgrzewałam. Generalnie to rozmontować się nie da, ale ja go myję normalnie, byle nie zalać dołu i od razu wycieram. Odkręcać można górę, mieści się szczotka do butelek i tak myje.to chyba coś nowego od nich?
-
Gusia_ wrote:Ja nie rozumiem tej bzdury że są sredniobezpieczne. To w czym przepraszam te dzieci wozić. Kombinezon źle. Otulacz źle. Nie każdy mieszka w Warszawce w wieżowcu z podziemnym parkingiem 🙃 śmiem twierdzić, że większość ludzi jednak nie mieszka
Gusia, wiesz co, poczułam się urażona 😂 -
Dołączam do teamu niebieskiej Karty.
Moje dziecko dziś łącznie od północy miało jakieś 9h snu 🫠🫠 taką jazdę mi robiła cały dzień. Zarzekałam się, że babybjorn będzie czekał do 3 miesiąca. Taaa.
Zasnęła w nim dziś na zawrotne 19 minut.
Potem pojechaliśmy do znajomych i jakieś 2h tylko zmienialiśmy się , kto ją będzie nosił.
Finalnie zasnęła mi u nich na rękach i na śpiocha założyłam kombinezon, przewiozłam do domu przez pół miasta, wniosłam do domu, rozebrałam, założyłam śpiworek i śpi w dostawce 🤯 magia .
Muszę zjeść coś dobrego, bo chyba ciężka noc się szykuje -
Nosa wrote:@Revolutionary moze lepiej uwazac z tym samodzielnym dołączaniem Nutritonu, nie wiem czy to nie będzie kombo zaparciowe.
U nas właśnie był problem z zaparciami po tym i charczał więc odstawiłam. U nas chlusta i ulewa znowu, ale mam wrażenie że totalnie go to nie rusza 🫣wypływa mu z buzi a ten normalnie wesoły i zero płaczu. I tylko mówią, że trzeba czekać aż zacznie siadać to będzie lepiej
Dzięki laski za opisy Waszych podziałów obowiązków, musiałam trochę zrobić roszady u siebie w domu 😅 i zastanawiałam się czy nie przesadzam, ale utwierdziłyście mnie w przekonaniu że nie 🫣 -