CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogłaszam że pobilismy rekord nasz w niespaniu w dzień. Dzisiaj 2x 30 min. Juz się boję co będzie na usypianiu...
Za to bobas uśmiechnięty wirkszosc czasu. Po prostu nie potrzebuje już drzemek w dzień
ZapeszylamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września, 17:31
-
Luna30 wrote:Ogłaszam że pobilismy rekord nasz w niespaniu w dzień. Dzisiaj 2x 30 min. Juz się boję co będzie na usypianiu...
Za to bobas uśmiechnięty wirkszosc czasu. Po prostu nie potrzebuje już drzemek w dzień
Zapeszylam -
Luna30 wrote:Ogłaszam że pobilismy rekord nasz w niespaniu w dzień. Dzisiaj 2x 30 min. Juz się boję co będzie na usypianiu...
Zapeszylam
My po usg ukm. Jest troszkę gorzej niż ostanio ale bez tragedii. Ciekawe co prowadzaca na to. -
Yyyyy u nas też piąstki w buzi, ślinienie i bańki i chyba mamy 2 dolne jedynki na horyzoncie 😳😳😳
Ciężko zrobić zdjęcie ale może coś zobaczycie.
https://zapodaj.net/plik-iKBjJrF2VA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września, 18:01
-
Nineq wrote:To u mnie dziś już wlatuje 3 drzemka, wlasnie się lula: 1 - 2h18m, 2 - 1h34m + 30 minut na spacerze i obudziłam go, bo jadł 4.5h temu 🫣pierwszy raz w ciągu dnia zrobił taką przerwę, że się nieco obsrałam🤣wciągnął 120 ml, chwila zabawy i 40 ml kolejne. Mam wrażenie, że jakoś mało dobowo zjada 😕
Matko, moja sumarycznie w dzień nie śpi 2h18 min 😂😂 jak wy to robicie? -
Anabbit wrote:Matko, moja sumarycznie w dzień nie śpi 2h18 min 😂😂 jak wy to robicie?
-
przygodami66 wrote:Dziewczyny, które mają wanienkę primabobo (kupiłam sobie na wyjazd, żeby nie targać naszej większej) czy Wam też pokazuje temperaturę wyższa niż jest w rzeczywistości tzn na termometrze zwykłym do wody takim z żyrafą pokazuje nam 37 a wanienka pokazuje 40 stopni lub mieliśmy z żyrafy 38 a wanienka pokazywała aż 42 stopnie. W każdym razie przy 37 na primabobo ta woda była aż wręcz letnia. To tak z ciekawości pytam…chyba że mamy feralny egzemplarz.
Jakieś dziwne te pomiary pokazuje, ja mierze rybką z rossmana plus na czujaprzygodami66 lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Elza, gratki! Ja dziś wywaliłam granole z czekolada która jadłam paczkami i zrobiłam 20min porządnych ćwiczeń. Od razu lepiej czuje człowiek bo ja chyba z tych którym kp nie pomaga w chudnięciu wręcz przeciwnie xd
Z ciekawostek pompki kiedyś średnio umiałam. A dziś normalnie zrobiłam i to w kombinacji pilatesowej z nogą w górze zgięta. Także ciekawe xD może noszenie dziecka wzmocniło mi barki czy coś, bo przed Małą to raczej za wiele nie nosiłam, a już na pewno nie codziennie23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
przygodami66 wrote:Dziewczyny, które mają wanienkę primabobo (kupiłam sobie na wyjazd, żeby nie targać naszej większej) czy Wam też pokazuje temperaturę wyższa niż jest w rzeczywistości tzn na termometrze zwykłym do wody takim z żyrafą pokazuje nam 37 a wanienka pokazuje 40 stopni lub mieliśmy z żyrafy 38 a wanienka pokazywała aż 42 stopnie. W każdym razie przy 37 na primabobo ta woda była aż wręcz letnia. To tak z ciekawości pytam…chyba że mamy feralny egzemplarz.
My mamy primabobo i prawidłowo pokazuje temperaturę, mierzę termometrem i różnica się zdarza o 0.2 stopnia. Może jakiś felerny ten czujnik się wam trafił?przygodami66 lubi tę wiadomość
-
Dołączam do klubu bez bmk i jajek 🤡 Chce mi się płakać, lekarka mnie nastraszyła, że jestem drobna i możliwe że będąc na tak restrykcyjnej diecie mocno schudnę, więc stracę pokarm. A jeśli nie, to będę ciągle zła i sfrustrowana, że nie mogę zjeść tego na co mam ochotę i przez to stracę pokarm 🥲
-
KarolaKinga wrote:Moj dzis spal 1h20minut, z czego wiekszosc na rękach ☠️
Mój to tak śpi na codzień 😅
Chociaż dzisiaj w nocy/rano spoko pospal od 21.30 do 1.00, potem do 4.00, potem do 6.00 a potem aż do 10.10, nie wiedziałam już co ze sobą zrobić, bo sama wstałam o 7.40 😆
A co do termometrów do wanienki to ja sprawdzam takim kuchennym, który kupiłam w zimie do smażenia paczków na Tłusty czwartek, spoko się sprawdza, polecam 😉 -
awokado 🥑 wrote:Dołączam do klubu bez bmk i jajek 🤡 Chce mi się płakać, lekarka mnie nastraszyła, że jestem drobna i możliwe że będąc na tak restrykcyjnej diecie mocno schudnę, więc stracę pokarm. A jeśli nie, to będę ciągle zła i sfrustrowana, że nie mogę zjeść tego na co mam ochotę i przez to stracę pokarm 🥲
Chyba dramatyzuje na wyrost lekarka, przecież bez bmk możesz spokojnie kaloryczność wyrobićja jem normalnie tylko nabiał zastępuje wegańskim albo jak robię np. lazanie to dla męża i córki z parmezanem, dla mnie bez i tyle. Kalorie się zgadzają 😅 dobra doczytałam ze jeszcze jajka, ale myślę że jak białko uzupelnisz to na luzie nie schudniesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września, 19:12
awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
awokado 🥑 wrote:Dołączam do klubu bez bmk i jajek 🤡 Chce mi się płakać, lekarka mnie nastraszyła, że jestem drobna i możliwe że będąc na tak restrykcyjnej diecie mocno schudnę, więc stracę pokarm. A jeśli nie, to będę ciągle zła i sfrustrowana, że nie mogę zjeść tego na co mam ochotę i przez to stracę pokarm 🥲
Ale fajna motywatorka.. super lekarka.. Nic tylko chodzić
Jak jesz mięso nie będzie tak źle. Ja bez mięsa to nie jedząc jajek czy sera miałabym trochę problem bo ileż można jeść ryb
Często jem taki jogurt proteinowy z alpro, ma ok sklad, mało cukru, 20g białka i jest pyszny. Polecam 😅 jest w auchan
https://www.alpro.com/pl/produkty/desery/pudding-proteinowy-czekoladowyawokado 🥑 lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Zerknij na te placki bez jajek Awokado, mają dużo białka bo tofu i zapychają. Ja daję zamiast ekstraktu budyń waniliowy i dorzucam banana, wychodzą ideolo
https://hello-morning.org/2017/04/30/weganskie-pancakes-z-tofu/awokado 🥑, kasssia lubią tę wiadomość
-
To mało Wasze dzieci spia w ciągu dnia. Mój dzisiaj odsypia poranek, bo po karmieniu o 6 do 11 były oczy jak 5zl, potem na spacerze mi zasnął I po powrocie po kamieniach nie może się wyspać. Co to będzie w nocy, już się boję 😅
Zaczęły mi wypadac włosy, skonczyly sie zlote czasy moich włosów i paznokci 😅 jak u Was z tymi sprawami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września, 19:52
-
Nineq wrote:Z tym jedzeniem rąk to chyba taki etap. Mój wpycha jakby były najpyszniejsze na świecie, gryzaki są ble. A zębów nie ma. I ma huśtawki jakieś, raz zadowolony, śmieje się, a za sekundę płacz 🤷♀️tydzień to już trwa. Jedzenie też mu się przestawia, zjadł 180 ml i wydłuża przerwy już do 4h. Pobudka z drzemki po 20 minutach i muszę pilnować, żeby go dalej wyciszyć, żeby znowu usnął. Czasem boję się jego reakcji na cokolwiek 😕
-
Biedronka@ wrote:Yyyyy u nas też piąstki w buzi, ślinienie i bańki i chyba mamy 2 dolne jedynki na horyzoncie 😳😳😳
Ciężko zrobić zdjęcie ale może coś zobaczycie.
https://zapodaj.net/plik-iKBjJrF2VA
-
Dzięki za linki! U mnie dochodzi ten problem, że sama jestem alergikiem i nie mogę między innymi soi, która jest często używana w diecie wegańskiej. No ale już ogarniam jakieś przepisy, zrobię wszystko żeby utrzymać laktację i ogarnąć jakoś tę dietę 💪
Nosa, ja też od kilku dni widzę, że włosy idą mi garściami 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września, 19:44