X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 5 września, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brakuje jakieś 3 kg do wagi sprzed ciąży, ale nie wiem gdzie one się uchowały, bo brzuch mam chyba nawet bardziej płaski 😅
    Planuje zacząć chodzić na pilates za jakieś 2 tygodnie, to powinno zejść te 3 kg szybko, w przyszłym tygodniu jeszcze pochodzę na ćwiczenia mdm, chociaż czuje, że tam już też wróciło do normy ;)

Swoją drogą jedyna rzecz z jaką miałam mini problem tzn lekkie obniżenie tylnej ścianki pochwy była omawiana na zajęciach dla ciężarnych z mdm na które się zapisywałam 3 razy i nie dotarłam, bo najpierw byłam chora, potem prowadzącej nie było a potem miałam obrót zewnętrzny, także niefart. Pewnie by nie pomogło zapobiec, ale może szybciej bym pokojarzyła fakty po porodzie i wdrożyła sobie jakieś lekkie ćwiczenia.

age.png
‹‹ 2170 2171 2172 2173 2174
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ