CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetko, wszystkiego najlepszego 🥳
Elza, moja siostra jak jadę z młodym do mamy, chodzi z nim po domu i strzelają sobie fotki. Quality time w jej wykonaniu 😅
Kto właśnie kupił 12 wielkich rogali świętomarcińskich mimo że nie lubi?😆
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Ja mam na jutro zamówione 3Nineq wrote:Smerfetko, wszystkiego najlepszego 🥳
Elza, moja siostra jak jadę z młodym do mamy, chodzi z nim po domu i strzelają sobie fotki. Quality time w jej wykonaniu 😅
Kto właśnie kupił 12 wielkich rogali świętomarcińskich mimo że nie lubi?😆
ale akurat lubimy bardzo
-
Blackapple wrote:Smerfetka 100 lat!
Udało mi się raz w nocy ululać dziecko w 15 min bez cyca i bez płaczków. Normalnie się poczułam jak superbohater. Bujanie w dostawce, podanie smoczka i trzymanie za rączkę pomogły, ale żeby nie było tak wesoło to potem się budził jeszcze 3 razy i wtedy już się nie udawało bez cyca. No ale sumarycznie i tak lepiej niż dzień wcześniej kiedy to było chyba 7 pobudek 😅
Ja nie zapeszam ale też walczę o usypianie bez cycka. W dzień zasnął na godzinę sam bez cyca potem 2x15min w aucie w 1 i w 2ga stronę i to by było na tyle xd -
kasssia wrote:Karola, wow. I co wam jeszcze powiedział? Jakieś ćwiczenia dał?
Ja mam info z serii nie zesraj sie, jeśli rozmawiamy o drzemkach. Byliśmy na spacerze 3h - spała, teraz idzie czwarta godzina, już zjedliśmy obiad po powrocie a ta se dalej śpi 😮
Niby fajnie ale jak mi mój zrobił raz taki numer to jak pomyślałam o nocy to już noe byłam zachwycona
-
No ona zdecydowanie nie jest jeszcze gotowa na macierzyństwo. I w sumie to jej się nie dziwię, niech najpierw skończy studia i znajdzie pracę, bo w akademiku to ciężko dzieci wychowywaćLuna30 wrote:Ja brakam ślub w wieku 21:) staraliśmy się od wieku 23 xd
-
A na jaki koncert?kasssia wrote:Smerf, 100 lat!
Karola, udanej zabawy.
Ja kupiłam nam bilety na koncert. Na za rok 🤣 to tyle o tym, jak bardzo mi się spieszy do wychodzenia gdziekolwiek 😅
-
Smerfetka, wszystkiego najlepszego 😘🎁🍀🏖
Pomóżcie, co na zastój w piersi... wczoraj miałam nawał pokarmu i wieczorem juz mi sie zastój zrobił a ze byliśmy w gościach to krócej odciagalam mleko🤯😒 i mam za swoje. A dzisiaj walczę by odblokować cycka ale bez efektu😪
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Maj.a wrote:Smerfetka, wszystkiego najlepszego 😘🎁🍀🏖
Pomóżcie, co na zastój w piersi... wczoraj miałam nawał pokarmu i wieczorem juz mi sie zastój zrobił a ze byliśmy w gościach to krócej odciagalam mleko🤯😒 i mam za swoje. A dzisiaj walczę by odblokować cycka ale bez efektu😪
U mnie pomagał ciepły prysznic na cycka/ciepły okład przed odciaganiem i masaż w kierunku sutka. A jak nie chciało puścić to nie mąż wyssał 😅
Maj.a lubi tę wiadomość
-
Maja ja sobie pomagałam przed karmieniem przykładając ciepły termofor z pestek wiśni i brałam milanelle complex 2tab trzy razy dziennie i tak dwa dni i puszczało. A czasem przy karmieniu tak bardzo delikatnie głaskałam pierś podczas karmienia od zastoju w stronę sutka.
Karola super spontan z tym ślubem, zazwyczaj takie imprezy są najlepsze 😀 a co to za osteopata jasnowidz?
Maj.a lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:No ona zdecydowanie nie jest jeszcze gotowa na macierzyństwo. I w sumie to jej się nie dziwię, niech najpierw skończy studia i znajdzie pracę, bo w akademiku to ciężko dzieci wychowywać
Kaman, ja jak miałam 22 lata to dzieci mnie brzydziły
własnej siostrzenicy na ręce nie brałam xD
Elza1234, Werzol, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Luna30 wrote:Niby fajnie ale jak mi mój zrobił raz taki numer to jak pomyślałam o nocy to już noe byłam zachwycona

U nas naszczęście to nie reguła 😅 zawsze chodzi spać o 22…
Elza, na mają ukochaną Cat Power. Raz już byłam, ale jak śpiewała tylko Boba Dylana więc czułam niedosyt.
Elza1234, Luna30 lubią tę wiadomość