CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:My zabraliśmy wczoraj od rodziców moją siostrę do nas, bo chciała z młodą spędzić więcej czasu
Tylko moja siostra to jest śpioch, to to dziecko co zjadło o 20 mleko i spało ciągiem do 6 mając 3 miesiące 😅
Także no ostrzegałam ją że u nas nie ma spania
Tanashi współczuję Ci bardzo i tych brzuszkowych problemów i z zębami
Karola, dobrej zabawy!
I jak siostra ?
mój mąż taki śpioch był za niemowlaka i teraz też. Jak jakiejś nocy wstanie to potem dwie kolejne odsypia🤣 za niemowlaka badania mu robili bo spał od 18 do 8. Z jedną przerwa na mleko😆 I w dzień też spał ponoć 3h drzemki miał ciagiem
-
Obudziliśmy ją o 7:30, powiedziała że to rozbój w biały dzień xD i jęczy jeszczeLuna30 wrote:I jak siostra ?
mój mąż taki śpioch był za niemowlaka i teraz też. Jak jakiejś nocy wstanie to potem dwie kolejne odsypia🤣 za niemowlaka badania mu robili bo spał od 18 do 8. Z jedną przerwa na mleko😆 I w dzień też spał ponoć 3h drzemki miał ciagiem
Ona jak była starsza to lubiła gnić w łóżku do południa. No inna jest niż ja 😅 ale no taki mamy klimat -
Wszystkiego naj naj najlepszego!! 🥳🥳xSmerfetkax wrote:Tanashi u was się chyba nakłada teraz to wszystko na siebie
wysyłam wiadro kawy!
Ja mam dzisiaj urodziny, mały chyba nie mógł się doczekać żeby złożyć mi życzenia i wstał wcześniej niż zwykle 😅
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Tanashi u was się chyba nakłada teraz to wszystko na siebie
wysyłam wiadro kawy!
Ja mam dzisiaj urodziny, mały chyba nie mógł się doczekać żeby złożyć mi życzenia i wstał wcześniej niż zwykle 😅
Wszystkiego najlepszego !
-
Elza1234 wrote:Obudziliśmy ją o 7:30, powiedziała że to rozbój w biały dzień xD i jęczy jeszcze
Ona jak była starsza to lubiła gnić w łóżku do południa. No inna jest niż ja 😅 ale no taki mamy klimat
To długo pospala:) większość z nas wstaje ok 5tej I w nocy:) hehe. Dla mnie to byłby niesamowity luksus xd
Ona nie ma dzieci? Mój to twardy zawodnik. Od 5tej ma jeszcze sil sporo!:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada, 08:41
-
Dzień dobry, a jak ja się chwale brakiem snu to nic się nie chce zmienić xd
Tanashi łączę się z Tobą w bólach brzuszka, tylko że ja zjadłam cornetto, które miało jednak mleko w składzie i wiem że to od tego
Smerfetka wszystkiego najlepszego 🥳🥳
Elza no sama chciała 😅 -
Moja siostra ma dopiero 22 lata, także daleko jej jeszcze do dzieci 😅Luna30 wrote:To długo pospala:) większość z nas wstaje ok 5tej I w nocy:) hehe. Dla mnie to byłby niesamowity luksus xd
Ona nie ma dzieci? Mój to twardy zawodnik. Od 5tej ma jeszcze sil sporo!:p
-
To samo jej powiedziałam 🤣Margareetka wrote:Dzień dobry, a jak ja się chwale brakiem snu to nic się nie chce zmienić xd
Tanashi łączę się z Tobą w bólach brzuszka, tylko że ja zjadłam cornetto, które miało jednak mleko w składzie i wiem że to od tego
Smerfetka wszystkiego najlepszego 🥳🥳
Elza no sama chciała 😅 -
Elza też mam brata na pokładzie teraz u rodziców, tylko że 26 lat, i obudziłam go o ósmej raz żeby mi pomógł z córką. Musiał iść na drzemkę potem 🤣
Margaretka współczuję
ja kurczę nawet nic nowego nie jadłam, jedyną nową rzeczą ostatnio była Camilie na zęby. W sumie od niej chyba się ta biegunka zaczęła, ale już 5 dni nie podaję. Teraz biegunki nie ma, ale wczoraj cały dzień kupy nie mógł zrobić, płakał na gazy i dopiero w nocy poszła. A po godzinie znowu zaczął jęczeć
nie mam pomysłu co tym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada, 09:42
Luna30 lubi tę wiadomość
-
Tanashi a jak z nabiałem? Jesz? Ja przez przypadek zjadłam takie wafelki owsiane córki i potem się zorientowałam, że mają mleko w proszku i też widzę że trochę zjechało takich brzuszkowych płaczków.
My jesteśmy od piątku w lesie nad Narwią. Pierwsza noc super, kolejne już nie bardzo
no ale chociaż jest niemąż obok cały dzień ♥️ mieszkamy w starej drewnianej chatce, palimy w piecu i jest git.
Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Tanashi współczuję tego nasilenia problemów, brzuszek plus ząbki dają w kość 😐
Smerfetka, wszystkiego najlepszego!
Karola, dobry spontan z tym weselem, udanej zabawy 😁
U nas nocka troche gorsza niz poprzednia ale wciąż nie najgorzej, po tych 1.5 miesiaca tragedii to teraz nie bede narzekać 😅
Dzis wybija nam 5 miesięcy! Jak to zlecialo, zaraz będzie pół roku.
Elza1234, Werzol, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
-
Margaretka to było 10,5 godziny ciągiem, ale obudziłam się z hiper bólem piersi, mała nie była aż tak głodna więc obstawiałam że będę musiała odciągać. W końcu udało się ją zmotywować i to co najbardziej bolesne ściągnęła
Żeby nie było, u nas też ostatnio były częstsze pobudki, dzisiaj obudziła się już raczej dla niej standardowo po około 7 godzinach i poszła dalej spać na ponad 3. A też się boje zachwalać, ale no później w ciągu dnia nie mamy żadnej drzemki poza tą w wózku. Jak pada to w ogóle jest armagedon
Karola, bawcie się dobrze! W sumie fajnie że tak spontanicznie wyszło
-
Moja siostra już 3 raz o drzemce gada 🤣Tanashi wrote:Elza też mam brata na pokładzie teraz u rodziców, tylko że 26 lat, i obudziłam go o ósmej raz żeby mi pomógł z córką. Musiał iść na drzemkę potem 🤣
Margaretka współczuję
ja kurczę nawet nic nowego nie jadłam, jedyną nową rzeczą ostatnio była Camilie na zęby. W sumie od niej chyba się ta biegunka zaczęła, ale już 5 dni nie podaję. Teraz biegunki nie ma, ale wczoraj cały dzień kupy nie mógł zrobić, płakał na gazy i dopiero w nocy poszła. A po godzinie znowu zaczął jęczeć
nie mam pomysłu co tym razem
Ale żeby nie było, na co dzień studiuje, w weekendy pracuje, także nie jest leniwa klucha. Po prostu lubi pospać
Ale chciała mieć quality time z siostrzenicą, to proszę bardzo
ja idę na brwi 🤣
Anabbit, Luna30, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Werzol wrote:Margaretka to było 10,5 godziny ciągiem, ale obudziłam się z hiper bólem piersi, mała nie była aż tak głodna więc obstawiałam że będę musiała odciągać. W końcu udało się ją zmotywować i to co najbardziej bolesne ściągnęła
Żeby nie było, u nas też ostatnio były częstsze pobudki, dzisiaj obudziła się już raczej dla niej standardowo po około 7 godzinach i poszła dalej spać na ponad 3. A też się boje zachwalać, ale no później w ciągu dnia nie mamy żadnej drzemki poza tą w wózku. Jak pada to w ogóle jest armagedon
Karola, bawcie się dobrze! W sumie fajnie że tak spontanicznie wyszło
Ależ herezje piszesz. 10 godzin ciągłego snu 🤯 ja się modlę o 3 od miesiąca 😂
-
Smerfetka wszystkiego najlepszego! Dużo snu! 🩷
U nas kolejny dzień marudzenia, mata parzy, kanapa parzy jedynie raczki są w miarę ok, ale trzeba chodzić po mieszkaniu. Wyszłam właśnie z domu, bo może mnie zaraz pojebac xd a i pobudka o 5:30 🫠🫠🫠🫠
-
Smerfetka 100 lat!
Udało mi się raz w nocy ululać dziecko w 15 min bez cyca i bez płaczków. Normalnie się poczułam jak superbohater. Bujanie w dostawce, podanie smoczka i trzymanie za rączkę pomogły, ale żeby nie było tak wesoło to potem się budził jeszcze 3 razy i wtedy już się nie udawało bez cyca. No ale sumarycznie i tak lepiej niż dzień wcześniej kiedy to było chyba 7 pobudek 😅
Anabbit, xSmerfetkax lubią tę wiadomość