SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My zabraliśmy wczoraj od rodziców moją siostrę do nas, bo chciała z młodą spędzić więcej czasu
    Tylko moja siostra to jest śpioch, to to dziecko co zjadło o 20 mleko i spało ciągiem do 6 mając 3 miesiące 😅
    Także no ostrzegałam ją że u nas nie ma spania XD
    Tanashi współczuję Ci bardzo i tych brzuszkowych problemów i z zębami :/
    Karola, dobrej zabawy!

I jak siostra ?:) mój mąż taki śpioch był za niemowlaka i teraz też. Jak jakiejś nocy wstanie to potem dwie kolejne odsypia🤣 za niemowlaka badania mu robili bo spał od 18 do 8. Z jedną przerwa na mleko😆 I w dzień też spał ponoć 3h drzemki miał ciagiem

• xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi u was się chyba nakłada teraz to wszystko na siebie :( wysyłam wiadro kawy!

Ja mam dzisiaj urodziny, mały chyba nie mógł się doczekać żeby złożyć mi życzenia i wstał wcześniej niż zwykle 😅

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:
    I jak siostra ?:) mój mąż taki śpioch był za niemowlaka i teraz też. Jak jakiejś nocy wstanie to potem dwie kolejne odsypia🤣 za niemowlaka badania mu robili bo spał od 18 do 8. Z jedną przerwa na mleko😆 I w dzień też spał ponoć 3h drzemki miał ciagiem
    Obudziliśmy ją o 7:30, powiedziała że to rozbój w biały dzień xD i jęczy jeszcze
    Ona jak była starsza to lubiła gnić w łóżku do południa. No inna jest niż ja 😅 ale no taki mamy klimat

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Tanashi u was się chyba nakłada teraz to wszystko na siebie :( wysyłam wiadro kawy!

Ja mam dzisiaj urodziny, mały chyba nie mógł się doczekać żeby złożyć mi życzenia i wstał wcześniej niż zwykle 😅
    Wszystkiego naj naj najlepszego!! 🥳🥳

xSmerfetkax lubi tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka sto lat!

event.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

Wszystkiego najlepszego !

• Luna30 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Obudziliśmy ją o 7:30, powiedziała że to rozbój w biały dzień xD i jęczy jeszcze
    Ona jak była starsza to lubiła gnić w łóżku do południa. No inna jest niż ja 😅 ale no taki mamy klimat

To długo pospala:) większość z nas wstaje ok 5tej I w nocy:) hehe. Dla mnie to byłby niesamowity luksus xd

Ona nie ma dzieci? Mój to twardy zawodnik. Od 5tej ma jeszcze sil sporo!:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2025, 08:41

• Margareetka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, a jak ja się chwale brakiem snu to nic się nie chce zmienić xd

Tanashi łączę się z Tobą w bólach brzuszka, tylko że ja zjadłam cornetto, które miało jednak mleko w składzie i wiem że to od tego :(

Smerfetka wszystkiego najlepszego 🥳🥳

Elza no sama chciała 😅

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:
    To długo pospala:) większość z nas wstaje ok 5tej I w nocy:) hehe. Dla mnie to byłby niesamowity luksus xd

Ona nie ma dzieci? Mój to twardy zawodnik. Od 5tej ma jeszcze sil sporo!:p
    Moja siostra ma dopiero 22 lata, także daleko jej jeszcze do dzieci 😅

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Dzień dobry, a jak ja się chwale brakiem snu to nic się nie chce zmienić xd

Tanashi łączę się z Tobą w bólach brzuszka, tylko że ja zjadłam cornetto, które miało jednak mleko w składzie i wiem że to od tego :(

Smerfetka wszystkiego najlepszego 🥳🥳

Elza no sama chciała 😅
    To samo jej powiedziałam 🤣

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza też mam brata na pokładzie teraz u rodziców, tylko że 26 lat, i obudziłam go o ósmej raz żeby mi pomógł z córką. Musiał iść na drzemkę potem 🤣

Margaretka współczuję:( ja kurczę nawet nic nowego nie jadłam, jedyną nową rzeczą ostatnio była Camilie na zęby. W sumie od niej chyba się ta biegunka zaczęła, ale już 5 dni nie podaję. Teraz biegunki nie ma, ale wczoraj cały dzień kupy nie mógł zrobić, płakał na gazy i dopiero w nocy poszła. A po godzinie znowu zaczął jęczeć :( nie mam pomysłu co tym razem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2025, 09:42

Luna30 lubi tę wiadomość

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi może to po prostu jesień 🍂

Smerfetka wszystkiego najlepszego!

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi a jak z nabiałem? Jesz? Ja przez przypadek zjadłam takie wafelki owsiane córki i potem się zorientowałam, że mają mleko w proszku i też widzę że trochę zjechało takich brzuszkowych płaczków.

My jesteśmy od piątku w lesie nad Narwią. Pierwsza noc super, kolejne już nie bardzo :/ no ale chociaż jest niemąż obok cały dzień ♥️ mieszkamy w starej drewnianej chatce, palimy w piecu i jest git.

Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi współczuję tego nasilenia problemów, brzuszek plus ząbki dają w kość 😐
    Smerfetka, wszystkiego najlepszego!
    Karola, dobry spontan z tym weselem, udanej zabawy 😁
    U nas nocka troche gorsza niz poprzednia ale wciąż nie najgorzej, po tych 1.5 miesiaca tragedii to teraz nie bede narzekać 😅
    Dzis wybija nam 5 miesięcy! Jak to zlecialo, zaraz będzie pół roku.

Elza1234, Werzol, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka to było 10,5 godziny ciągiem, ale obudziłam się z hiper bólem piersi, mała nie była aż tak głodna więc obstawiałam że będę musiała odciągać. W końcu udało się ją zmotywować i to co najbardziej bolesne ściągnęła

Żeby nie było, u nas też ostatnio były częstsze pobudki, dzisiaj obudziła się już raczej dla niej standardowo po około 7 godzinach i poszła dalej spać na ponad 3. A też się boje zachwalać, ale no później w ciągu dnia nie mamy żadnej drzemki poza tą w wózku. Jak pada to w ogóle jest armagedon

Karola, bawcie się dobrze! W sumie fajnie że tak spontanicznie wyszło

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Elza też mam brata na pokładzie teraz u rodziców, tylko że 26 lat, i obudziłam go o ósmej raz żeby mi pomógł z córką. Musiał iść na drzemkę potem 🤣

Margaretka współczuję:( ja kurczę nawet nic nowego nie jadłam, jedyną nową rzeczą ostatnio była Camilie na zęby. W sumie od niej chyba się ta biegunka zaczęła, ale już 5 dni nie podaję. Teraz biegunki nie ma, ale wczoraj cały dzień kupy nie mógł zrobić, płakał na gazy i dopiero w nocy poszła. A po godzinie znowu zaczął jęczeć :( nie mam pomysłu co tym razem
    Moja siostra już 3 raz o drzemce gada 🤣
    Ale żeby nie było, na co dzień studiuje, w weekendy pracuje, także nie jest leniwa klucha. Po prostu lubi pospać
    Ale chciała mieć quality time z siostrzenicą, to proszę bardzo :D ja idę na brwi 🤣

Anabbit, Luna30, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dziękuję za życzenia! 🥰🥳

Elza1234, KarolaKinga lubią tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werzol wrote:
    Margaretka to było 10,5 godziny ciągiem, ale obudziłam się z hiper bólem piersi, mała nie była aż tak głodna więc obstawiałam że będę musiała odciągać. W końcu udało się ją zmotywować i to co najbardziej bolesne ściągnęła

Żeby nie było, u nas też ostatnio były częstsze pobudki, dzisiaj obudziła się już raczej dla niej standardowo po około 7 godzinach i poszła dalej spać na ponad 3. A też się boje zachwalać, ale no później w ciągu dnia nie mamy żadnej drzemki poza tą w wózku. Jak pada to w ogóle jest armagedon

Karola, bawcie się dobrze! W sumie fajnie że tak spontanicznie wyszło

Ależ herezje piszesz. 10 godzin ciągłego snu 🤯 ja się modlę o 3 od miesiąca 😂

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka wszystkiego najlepszego! Dużo snu! 🩷

U nas kolejny dzień marudzenia, mata parzy, kanapa parzy jedynie raczki są w miarę ok, ale trzeba chodzić po mieszkaniu. Wyszłam właśnie z domu, bo może mnie zaraz pojebac xd a i pobudka o 5:30 🫠🫠🫠🫠

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2025, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka 100 lat!

Udało mi się raz w nocy ululać dziecko w 15 min bez cyca i bez płaczków. Normalnie się poczułam jak superbohater. Bujanie w dostawce, podanie smoczka i trzymanie za rączkę pomogły, ale żeby nie było tak wesoło to potem się budził jeszcze 3 razy i wtedy już się nie udawało bez cyca. No ale sumarycznie i tak lepiej niż dzień wcześniej kiedy to było chyba 7 pobudek 😅

Anabbit, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

age.png
‹‹ 2360 2361 2362 2363 2364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ