CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit wrote:Moja je co 1,5h 😑😑 myślicie, że coś się zmieni przy RD?
Nie wiem ale żyje ta nadzieja
W nocy też Ci je co 1.5?
U mnie bardziej to jeczy w nocy
Je ostatnio tak 3x tyle że wstaje o 5 i bardzo jeczy I robi przerwt nie może zasnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2025, 12:52
-
Przy jednym posiłku (marchewka, dynia, marchewka z dynią itd.) dziennie potrafi zrobić przerwę ok. 4h. Już czwarty dzień wychodzi 5x mleko na dobę, a było 6x.Anabbit wrote:Moja je co 1,5h 😑😑 myślicie, że coś się zmieni przy RD?
Luna30 lubi tę wiadomość
-
Dobrze, że piszecie, że też tak często jecie, bo ja już miałam rozkminy czy nie przesadzam, bo jem z 2x więcej niż mój mąż a jak sobie zrobię za długa przerwę to w głowie mi się kręci.
Mój też je teraz często, częściej chyba niż wczesniej, w dzień co 2 godziny w nocy czasem co 1-1.5, ale ja to się nawet cieszę, może coś w końcu przytyje, bo chyba nadal jest najmniejszy z wszystkich tutaj 🙈 -
Luna30 wrote:Nie wiem ale żyje ta nadzieja
W nocy też Ci je co 1.5?
U mnie bardziej to jeczy w nocy
Je ostatnio tak 3x tyle że wstaje o 5 i bardzo jeczy I robi przerwt nie może zasnąć
Ostatnio mniej więcej miedzy 19 a 1/2 je co 2h a później już do rana śpi z sutkiem w buzi 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2025, 14:29
-
Blackapple my tu chyba mamy najmniejsze bobasy i ja tak samo się cieszę, że je często co +/-2h. Dzięki temu przynajmniej ostatnio wrócił na siatkę, a już byliśmy pod nią.
U nas w odbiciu z wagą pomogło wprowadzenie minimalnych ilości mm, które pomogło małemu na te alergie i wyciszyło trochę jelita. -
U nas do tej 17 dziś było ok i znowu placze Maluszek, po ostatniej drzemce dziś i wczoraj.. próbuje spać dalej ale nie wychodzi. Chwilowo lula na Tacie ale pewnie długo to nie wyjdzie. Wczoraj tak było po czym o 18-19 stwierdziła że po co spać i dopiero 21 zasnela
Wiecie ile średnio tygodni trwa typowo ten regres? U nas już ponad 2, tak mi się wydaje23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel95 wrote:U nas do tej 17 dziś było ok i znowu placze Maluszek, po ostatniej drzemce dziś i wczoraj.. próbuje spać dalej ale nie wychodzi. Chwilowo lula na Tacie ale pewnie długo to nie wyjdzie. Wczoraj tak było po czym o 18-19 stwierdziła że po co spać i dopiero 21 zasnela
Wiecie ile średnio tygodni trwa typowo ten regres? U nas już ponad 2, tak mi się wydaje
Ja mam wrażenie że trwa i trwa już od początku 4rtego msc. A zaraz 5ty...ale wydaje mi się że to jest 2gi skok u nas. Bo była chwila przerwy. Mój nie spi od 12stej xd -
To ja nawet nie mówię ile trwał nasz pierwszy blok snu, od razu idę się zes*ać 😂 ale przez to mamy dzisiaj mało karmień, więc chyba będziemy wieczorem nadrabiać. U nas ogólnie każda drzemka jest poprzedzona płaczem ze zmęczenia, tylko w wózku ładnie zasypia
Byłyśmy dzisiaj na kawie u koleżanki, super spokojne dziecko, tylko trochę spaceru nam brakowało bo u nas leje cały dzień
-
Mi się sporo lepiej spało przy noworodku. Karmienie, bujanie przez Tatę od 19-20, sen po 4-5h x2 i potem3h. Bywało że musiałam ją wybudzać bo spala za długo (mało na początku przybierała na wadze).23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel95 wrote:U nas do tej 17 dziś było ok i znowu placze Maluszek, po ostatniej drzemce dziś i wczoraj.. próbuje spać dalej ale nie wychodzi. Chwilowo lula na Tacie ale pewnie długo to nie wyjdzie. Wczoraj tak było po czym o 18-19 stwierdziła że po co spać i dopiero 21 zasnela
Wiecie ile średnio tygodni trwa typowo ten regres? U nas już ponad 2, tak mi się wydaje
U nas już szósty tydzień się zaczął xDDD
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH