CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit wrote:Moja je co 1,5h 😑😑 myślicie, że coś się zmieni przy RD?
Nie wiem ale żyje ta nadzieja
W nocy też Ci je co 1.5?
U mnie bardziej to jeczy w nocy
Je ostatnio tak 3x tyle że wstaje o 5 i bardzo jeczy I robi przerwt nie może zasnąćWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:52
-
Przy jednym posiłku (marchewka, dynia, marchewka z dynią itd.) dziennie potrafi zrobić przerwę ok. 4h. Już czwarty dzień wychodzi 5x mleko na dobę, a było 6x.Anabbit wrote:Moja je co 1,5h 😑😑 myślicie, że coś się zmieni przy RD?
Luna30 lubi tę wiadomość
-
Dobrze, że piszecie, że też tak często jecie, bo ja już miałam rozkminy czy nie przesadzam, bo jem z 2x więcej niż mój mąż a jak sobie zrobię za długa przerwę to w głowie mi się kręci.
Mój też je teraz często, częściej chyba niż wczesniej, w dzień co 2 godziny w nocy czasem co 1-1.5, ale ja to się nawet cieszę, może coś w końcu przytyje, bo chyba nadal jest najmniejszy z wszystkich tutaj 🙈 -
Luna30 wrote:Nie wiem ale żyje ta nadzieja
W nocy też Ci je co 1.5?
U mnie bardziej to jeczy w nocy
Je ostatnio tak 3x tyle że wstaje o 5 i bardzo jeczy I robi przerwt nie może zasnąć
Ostatnio mniej więcej miedzy 19 a 1/2 je co 2h a później już do rana śpi z sutkiem w buzi 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:29
-
Blackapple my tu chyba mamy najmniejsze bobasy i ja tak samo się cieszę, że je często co +/-2h. Dzięki temu przynajmniej ostatnio wrócił na siatkę, a już byliśmy pod nią.
U nas w odbiciu z wagą pomogło wprowadzenie minimalnych ilości mm, które pomogło małemu na te alergie i wyciszyło trochę jelita. -