X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:
    To samo myślałam. Mój je jak noworodek nawet. Co 2.5h. Lepiej chyba nawet spał jako noworodek niż teraz.

Moja je co 1,5h 😑😑 myślicie, że coś się zmieni przy RD?

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:

Nie wiem ale żyje ta nadzieja
    W nocy też Ci je co 1.5?
    U mnie bardziej to jeczy w nocy
    Je ostatnio tak 3x tyle że wstaje o 5 i bardzo jeczy I robi przerwt nie może zasnąć

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:52

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie te dzidziusie mają małe żołądki więc nie dziwi mnie jak chcą często jeść. Szczerze jak kp to sama co te max 2 coś jem 🫣

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Przy jednym posiłku (marchewka, dynia, marchewka z dynią itd.) dziennie potrafi zrobić przerwę ok. 4h. Już czwarty dzień wychodzi 5x mleko na dobę, a było 6x.

Luna30 lubi tę wiadomość

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Dla mnie te dzidziusie mają małe żołądki więc nie dziwi mnie jak chcą często jeść. Szczerze jak kp to sama co te max 2 coś jem 🫣

Ja to samo, z moją hipoglikemia 2h to max, bo inaczej zaczyna się drżenie rąk 😅 i ten głód ciągle 🫠

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi to nadajemy na podobnych falach 🤣🫣

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że piszecie, że też tak często jecie, bo ja już miałam rozkminy czy nie przesadzam, bo jem z 2x więcej niż mój mąż a jak sobie zrobię za długa przerwę to w głowie mi się kręci.

Mój też je teraz często, częściej chyba niż wczesniej, w dzień co 2 godziny w nocy czasem co 1-1.5, ale ja to się nawet cieszę, może coś w końcu przytyje, bo chyba nadal jest najmniejszy z wszystkich tutaj 🙈

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna30 wrote:
    Nie wiem ale żyje ta nadzieja
    W nocy też Ci je co 1.5?
    U mnie bardziej to jeczy w nocy
    Je ostatnio tak 3x tyle że wstaje o 5 i bardzo jeczy I robi przerwt nie może zasnąć

Ostatnio mniej więcej miedzy 19 a 1/2 je co 2h a później już do rana śpi z sutkiem w buzi 😑

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:29

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple my tu chyba mamy najmniejsze bobasy i ja tak samo się cieszę, że je często co +/-2h. Dzięki temu przynajmniej ostatnio wrócił na siatkę, a już byliśmy pod nią.
    U nas w odbiciu z wagą pomogło wprowadzenie minimalnych ilości mm, które pomogło małemu na te alergie i wyciszyło trochę jelita.

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przy RD jest szansa na zmianę, my też mamy dłuższe przerwy między mlekiem dzięki temu i zeszliśmy do 5 butelek w ciągu dnia

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ten dzień się skończy...drze się i drze. Mąż go właśnie buja na trzecią drzemkę. Ewidentnie zmęczony ale nie może zasnac:(

• asiun Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas butla 5-6 razy na dobę. Najczęściej je 150 jednorazowo, czasami zje 180, czasami 120

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
‹‹ 2356 2357 2358 2359 2360
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ