CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq wrote:Nie chwalicie się głośno, że dziecko dobrze w nocy spało. Bo się zesra wszystko😆ja tak zrobiłam i od tamtej pory (a ze 3 tygodnie) wstaję 5.30 - 6. A w nocy po 4x co najmniej.
Nooo ja też. Chwaliłam się po tum pierwszym większym skoku że już dobrze. To mi przywaliło już 3tyg co dzień to gorzej. Dzisiaj po pobudce o 12 zasnął przed chwilą także...a spał mi wcześniej 3x po godzinie półtorej i 18-6.30 z 1 pobudka. Aż nie wierze ze tak było xd -
Luna30 wrote:Ja mam wrażenie że trwa i trwa już od początku 4rtego msc. A zaraz 5ty...ale wydaje mi się że to jest 2gi skok u nas. Bo była chwila przerwy. Mój nie spi od 12stej xd
Jaki status drzemek u Was na koniec dnia?
U nas 40/60/40 😀 i właśnie trwa usypianie na noc -
Anabbit wrote:Jaki status drzemek u Was na koniec dnia?
U nas 40/60/40 😀 i właśnie trwa usypianie na noc
Haha.
Godzina/godzina/ 15min przy cycu i zasnął właśnie niedawno
Choć te 2x po godz też naciągane, wydaje mi się że wstal wcześniej ale głowy nie dam bo też spałam na 1szej drzemce
To świetnie wam poszło mój po drzemce od 12 do 18.30 nie spał tylko te 15min póki jadl
Powiedzie że to apogeum i gorzej nie będzie
Powiedzcie
Potrzebuję nadzieji
A i jeszxze stary przeziębiony
Takie combo
Jedyne co to nie było jekow wieczorem młody był radosny. To mnie zdziwiło xdWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:02
-
Luna30 wrote:A nie jak u nas że była przerwa pomiędzy? U nas ten najnowszy to jest lek separacyjny ewidentnie czyli regres snu 4/5msc
Nie mogę do kibla sama iść bez ryku:)
Przerwy brak. Jedyna poprawa to taka, że od 2 tyg już nie wstaje w środku nocy na 2h zabawy xDD
hmm może u nas też to być. Dziś wyła za każdym razem jak szłam do kibla/po coś do drugiego pokoju i nie bylo mnie dosłownie minutę, ale myślałam, że jest po prostu marudna. no, ale wpada dosłownie w histeryczny płacz gdy zostaje sama w pokoju, po czynnych wracam od razu banan na buzi 🙃 -
Ja już też nie mówię na głos. Bo jak wczoraj powiedziałam to dzisiaj budziłam się co 2 h i 2 razy w nocy była kupa 🤣Nineq wrote:Nie chwalicie się głośno, że dziecko dobrze w nocy spało. Bo się zesra wszystko😆ja tak zrobiłam i od tamtej pory (a ze 3 tygodnie) wstaję 5.30 - 6. A w nocy po 4x co najmniej.
Także nie rozmawiam z nikim już na temat tego ile godzin mała śpi bo podoba mi się jak śpi ciągiem od 19 do 3 w nocy
🤣
-
Margareetka wrote:Blackapple my tu chyba mamy najmniejsze bobasy i ja tak samo się cieszę, że je często co +/-2h. Dzięki temu przynajmniej ostatnio wrócił na siatkę, a już byliśmy pod nią.
U nas w odbiciu z wagą pomogło wprowadzenie minimalnych ilości mm, które pomogło małemu na te alergie i wyciszyło trochę jelita.
Mnie ostatnio też ładnie przybrał, ale wcześniej coś mu mało wyszło i mieliśmy obserwować. No ale my nie mamy żadnych objawów alergii, więc to raczej nie to, po prostu muszę się chyba pogodzić, że ten typ tak ma i cały czas będzie w jakimś 7-9 centylu, tak jak w brzuchu 🙈 Chociaż jeszcze się łudzę, że się podtuczy jak zacznie jeść normalne jedzenie. -
Ja zadowolona uśpiłam bobasa o 19 bez żadnych problemów, poszłam się umyć i zjeść kolację i znów mam przyjemność usypiać go 🤦
Aż spojrzałam na wykres snu z zegarka i miałam 10pobudek ostatniej nocy xd ciekawe jak będzie dziś, chyba idę na rekord, którego wcale nie chce 🥴 -
Margareetka wrote:Ja zadowolona uśpiłam bobasa o 19 bez żadnych problemów, poszłam się umyć i zjeść kolację i znów mam przyjemność usypiać go 🤦
Aż spojrzałam na wykres snu z zegarka i miałam 10pobudek ostatniej nocy xd ciekawe jak będzie dziś, chyba idę na rekord, którego wcale nie chce 🥴
No to podobnie xD u nas pospała 30 min dokładnie i od 28 minut trwa usypianie ponowne 😑😑😑😑 -
Nineq wrote:Nie chwalicie się głośno, że dziecko dobrze w nocy spało. Bo się zesra wszystko😆ja tak zrobiłam i od tamtej pory (a ze 3 tygodnie) wstaję 5.30 - 6. A w nocy po 4x co najmniej.
Hehe święta prawda! Ja się pochwaliłam, że regres za nami no i dziś była pobudka, uwaga uwaga, o 2 w nocy! Takiej nocki jeszcze nie mieliśmy od narodzin, ale zwalam to na szczepienie
-