X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Kupiłam z Colorstories 6-12msc z nogawkami. Jest duży 😅 Moja też na ostatnim pomiarze miała 62cm,to nie dosięga do nogawek.

No właśnie ja wzięłam najmniejszy rozmiar z Beszki i ledwo mu wchodzą te nogi do nogawek 😅

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Witam się po urlopie 😊 powiem Wam, że wypoczęłam na tych wakacjach 🫣
    Serio moje dziecko chyba urodziło się mentalnie Włochem, to jaki on był grzeczny, uśmiechnięty, ciekawy świata, miód na moje serce ❤️ spacerówka weszła jak złoto, teraz już chyba nie wrócimy do gondoli xd

Ale żeby nie było tak kolorowo to regres snu ma się u nas doskonale i chyba rozgościł się na dłużej :( przez to mały już na stałe wylądował z nami w łóżku, bo śpi max pół godziny, po czym jak nie dostanie cycka do buzi to się wybudza z rykiem. Smoczkiem nie da się oszukać, musi być cyc i już 🫠

Akurat trafiliście na załamanie pogody u nas z powrotem 🙈 Ale fajnie, że odpoczęłaś.

age.png
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze się pochwalić że kupiłam nam dlugi weekend w górach w hotelu z animacjami itd dla starszej aquaparkiem siłownia i sauna dla męża a dla mnie spa:) nie wyszło aż tak źle cenowo. I kupiłam ubezpieczenie od razu w razie tfu w niemalowane choroby

Elza1234, Anabbit, Blackapple lubią tę wiadomość

‹‹ 2354 2355 2356 2357 2358
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ