X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie musze pochwalić, syn mial w nocy dwa bloki snu po 3 godziny, co prawda o 5 obudziła nas monster kupa ale! Ja się czuje jak nowonarodzona, lepsze to niż pobudka co 50 minut 🤣

Anabbit lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie będę wypowiadać o śnie, bo u nas regres minął przynajmniej w tym tygodniu i jest w porządku :) więc tylko zasłużyłabym na „nie zesraj się xd „
    Dobrego weekendu!

Ale ja też z młodą nie raz śpię, szczególnie nad ranem. Nawet dzisiaj w sumie wzięłam ją do łóżka po 5, żeby jeszcze dospala trochę. Ale ja to śpię tak czujnie że mnie głębszy oddech jest w stanie obudzić. Więc łokieć męża zawsze wyhacze wcześniej

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:29

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Maj.a Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w team ciężkiej nocki. Młody zasnal na niby na drzemke o 17 ale dla niego to juz byl sen nocny. Ale go obudziłam na kąpiel itp by troche pospal dłużej w nocy. I co?? Druga pobudka o 2:30 trwała godzine zanim udało mi sie go z powrotem uspic. A i tak wstal o6:15 bo go kupa męczyła. 🤯
    Dobrze ze za godzine pójdzie na drzemke to ide spac z nim.

Co do spania z dzieckiem? Ja nie widzę problemu. Wcześniej u nas w lozku pospał dłużej albo jak go sie odłożyło do naszego łóżka to spal a łóżeczko parzylo i od razu pobudka. Teraz spi w lozeczku na drzemkach i w nocy tylko rano jak Mąż idzie do pracy to biorę go do siebie i śpimy przytuleni.

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
  • moana1 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też odkąd mały skończył kilka tygodni (odkąd dostawka zaczęła parzyć) śpimy razem. Też się na początku bałam, ale teraz jest to tak naturalne, że ciężko będzie mi się z tym rozstać.

U nas dziś pobudka o 4, a niedawno pisałam, że regres minął hehe ale jesteśmy po szczepieniu to może dlatego.

preg.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już spałam z dzieckiem od pierwszej nocy w szpitalu. Same położne mi mówiły , że co się dziwię, że nie chce spać sama, jak 9 miesięcy była ze mną.

Dołączam do teamu prawie nieprzespanej nocy.

• Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś mąż zabrał bobasa po 6 i spałam do 8:40!!!!!! Pierwsze przespane 2h ciągiem od miesiąca 🤯🤯🤯

KarolaKinga, Elza1234 lubią tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Jakby co to mój brat żyje i ma się świetnie 😅

Za to ja chyba zaraz palne sobie w łeb. Póki co tej nocy łącznie nie przespałam nawet godziny. Jeszcze chwila i po prostu będę płakać.

Ojej a co się dzieje? 🫩

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mi dziś mąż zabrał bobasa po 6 i spałam do 8:40!!!!!! Pierwsze przespane 2h ciągiem od miesiąca 🤯🤯🤯
    Anabbit ja sie bardzo solidaryzuje z Tobą i Twoim niewyspaniem tak ze dzisiaj świętujemy 😅🤣
    U nas w dodatku wlasnie leci juz pol godziny drzemki w łóżeczku, matka pije ciepłą kawę, cos pięknego.
    Dobrego dnia Wam życzę!

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś jak zasnęła o 20.20 to tylko się obudziła o 1.30 i spała do 6.30 🫶 dla mnie noc idealna, można tak zaczynać długi weekend, choć ja w tej długi weekend zamierzam pocisnąć z pracą 😅

KarolaKinga lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
‹‹ 2353 2354 2355 2356 2357
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ