CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nie będę wypowiadać o śnie, bo u nas regres minął przynajmniej w tym tygodniu i jest w porządku
więc tylko zasłużyłabym na „nie zesraj się xd „
Dobrego weekendu!
Ale ja też z młodą nie raz śpię, szczególnie nad ranem. Nawet dzisiaj w sumie wzięłam ją do łóżka po 5, żeby jeszcze dospala trochę. Ale ja to śpię tak czujnie że mnie głębszy oddech jest w stanie obudzić. Więc łokieć męża zawsze wyhacze wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:29
-
Witam w team ciężkiej nocki. Młody zasnal na niby na drzemke o 17 ale dla niego to juz byl sen nocny. Ale go obudziłam na kąpiel itp by troche pospal dłużej w nocy. I co?? Druga pobudka o 2:30 trwała godzine zanim udało mi sie go z powrotem uspic. A i tak wstal o6:15 bo go kupa męczyła. 🤯
Dobrze ze za godzine pójdzie na drzemke to ide spac z nim.
Co do spania z dzieckiem? Ja nie widzę problemu. Wcześniej u nas w lozku pospał dłużej albo jak go sie odłożyło do naszego łóżka to spal a łóżeczko parzylo i od razu pobudka. Teraz spi w lozeczku na drzemkach i w nocy tylko rano jak Mąż idzie do pracy to biorę go do siebie i śpimy przytuleni. -
My też odkąd mały skończył kilka tygodni (odkąd dostawka zaczęła parzyć) śpimy razem. Też się na początku bałam, ale teraz jest to tak naturalne, że ciężko będzie mi się z tym rozstać.
U nas dziś pobudka o 4, a niedawno pisałam, że regres minął hehe ale jesteśmy po szczepieniu to może dlatego. -
Anabbit ja sie bardzo solidaryzuje z Tobą i Twoim niewyspaniem tak ze dzisiaj świętujemy 😅🤣Anabbit wrote:Mi dziś mąż zabrał bobasa po 6 i spałam do 8:40!!!!!! Pierwsze przespane 2h ciągiem od miesiąca 🤯🤯🤯
U nas w dodatku wlasnie leci juz pol godziny drzemki w łóżeczku, matka pije ciepłą kawę, cos pięknego.
Dobrego dnia Wam życzę! -
U nas dziś jak zasnęła o 20.20 to tylko się obudziła o 1.30 i spała do 6.30 🫶 dla mnie noc idealna, można tak zaczynać długi weekend, choć ja w tej długi weekend zamierzam pocisnąć z pracą 😅
KarolaKinga lubi tę wiadomość
-