Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Siebie i małą.
    Porażka na całej linii.

Blacapple czy dobrze pamiętam że to Ty jako pierwsza zasugerowałaś nam trzydniówke?
    Gratulacje,możesz iść na medycyne. Wygrywasz uśmiech bąbelka 😅 Wczoraj na wieczór wysypka się zaczęła a dziś z rana już cała w niej jest 🙈

😅
    Objawy mi się zgadzały z tym jak młody przechodził. Jak coś to przy wysypce był tryb turbo przylepy i marudy, na szczęście ona szybko schodzi.

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Anabbit udanego urlopu! 🥳
    Kkk mam nadzieję że dzisiejsza nocka już lepsza!
    Truskawka, twoi teście mnie przerażają 🫣
    Blackapple ja też o ile nie piekę ciast to grzebię w ziemi 😅 dobrze że na razie mamy do zagospodarowania sam taras, a ogród zostawiamy na przyszły rok, bo chyba byśmy jedli te krzaki 🤣😅🫣
    Karola mega zazdroszczę tych Tatr!
    Margaretka jak tam się czujesz? Byłaś już u swojego prowadzącego czy coś pomyliłam? 🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:39

age.png
  • Revolutionary Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie bylo mnie ostatnie dni ale nadrobiłam! 👌

Podziwiam za pieczenie ciast przy dzieciach, przy moim to jest niemalże niemożliwe. Jak mi się uda zrobic w pokoju obiad to juz uważam za sukces 🙈

Karola dzieki ze pytasz 🤗 babcia jednak nie ma guza 👌 ale za to na tym rtg wyszla jej zatorowość płucna. Dostaje zastrzyki przeciwzakrzepowe, jutro chyba mają znow robic jej usg brzucha zeby zobaczyc znów tą trzustkę itd, cos nieśmiało mówią o wypisie jesli bedzie dobrze reagowała na te leki i przejdą na tabletki.

Ale troche jej poszlo na glowe - nocami słyszy głosy które do niej mówią albo wydawało jej sie ze ja jestem i krzyczała moje imię żebym przyszła jej pomóc sie przekręcić 😐😒

2cs 🤞

17.10.2024 ⏸️🍀
    18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
    21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
    29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
    06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
    20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
    22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
    17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
    06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
    03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
    27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
    25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙

👩 30🧑 34 🐶 4

A journey of a thousand miles begins with a single step...

age.png
‹‹ 2850 2851 2852 2853 2854
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ