Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka dobrze kojarzysz, byłam w czwartek u mojego prowadzącego. Wszystko w porządku z dzidziusiem, miał już prawie centymetr i serduszko biło 140 uderzeń na minutę. Szyjka 3,5cm. Kolejna wizytę mam 9.06.
    A jak tam synek? Mam nadzieję, że ten antybiotyk szybko pomoże. Dobrze że pojechaliście, bo to jednak u dzieciaczków delikatna okolica.

Truskawka myślę, że to spoko cena za catering i spokój z gotowaniem i sprzątaniem.
    Na pewno się unormuja drzemki po tej trzydniowce spowrotem. Ale dzielja dziewczyna, że mimo złego samopoczucia próbuje stawiać kroczki 😊

Elza gratulacje żłobka 🎉

My mamy kilka drzew na działce i tak właśnie rozmyślamy, czy uda się je przesadzić do tyłu. W sobotę mąż był skosić działkę i się zastanawiał po co nam taka duża xdd sam chciał to teraz trza robić xd

Wczoraj byliśmy u mojego brata, bobas zachwycony nowym miejscem, chodził pod stolikiem, wspinał się na kanapę, biegał za kotami 😅 jak zawsze ciągnie na ręce tak wyjątkowo sam się super bawił 🥰

age.png
‹‹ 2851 2852 2853 2854 2855
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ