CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
A to nie wiemKarola3xJ:D wrote:Coś mi sie kojarzy,ze ktoś tu umierał z bólu po klamrach.
Ja czekam na brawa. Wzięłam dzieci nad wodę. Małą wysmarowałam spf ,syn się nie dał ,ja siebie smarować nie będę ,bo po co na 2 h. No....I mamy bordowe ramiona i plecy. Od lat nas tak nie zjarało
Ja cierpiałam z bólu, bo kolec z paznokcia wbił mi się w wał i myślałam że zaraz amputują mi palucha
Przez hybrydę paznokieć nie tyle co mi się rozdwoił to rozwarstwił na milion okruszków, do tego ja coś źle wycięłam
Więc to ja na pewno cierpiałam i wyłam z bólu gorzej niż przy porodzie
A same klamry u mnie to pikuś, noszę je od listopada i jest wszytko git
Paznokieć już mi się nie wkręca tylko ładnie na płasko wyrasta -
Karola3xJ:D wrote:Annabit wy chyba jesteście trochę tacy roztrzepani ogólnie nie? Takie czlowieki-huragany?
Ludzie pełni sprzeczności xD w strefie zawodowej bardzo poukładani i poważni ludzie, ale na co dzień wiecznie jakieś przygody nam się trafiają 😂😂😂
Ja naprawdę nie wiem jakim cudem w pracy nigdy nie mam żadnych wtop i jestem bardzo bardzo dokładna i zorganizowana 😅 -
Elza1234 wrote:A to nie wiem
Ja cierpiałam z bólu, bo kolec z paznokcia wbił mi się w wał i myślałam że zaraz amputują mi palucha
Przez hybrydę paznokieć nie tyle co mi się rozdwoił to rozwarstwił na milion okruszków, do tego ja coś źle wycięłam
Więc to ja na pewno cierpiałam i wyłam z bólu gorzej niż przy porodzie
A same klamry u mnie to pikuś, noszę je od listopada i jest wszytko git
Paznokieć już mi się nie wkręca tylko ładnie na płasko wyrasta
A no to juz pamiętam. -
Eh nie straszcie, mam podologa w środę a moje stopy to obraz nędzy i rozpaczy, począwszy od krzywych paznokci, bo się pokruszyły po hybrydzie i nie potrafią dojść do siebie, a skończywszy na odciskach, które się zrobiły głębokie i twarde i ledwo chodzę - w tym wszystkim liczę, że gorzej nie będzie 😂
DZIEWCZYNY, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Krejzi, kiedyś nie sądziłam, że ten dzień kiedykolwiek będzie mnie dotyczył
jednocześnie dokładnie rok temu zgłosiłam się na indukcję porodu, z której mnie jeszcze odesłali 😂
-