CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama ostatnio do mnie: daj jej marchewkę to nie będzie kręcić nosemmoana1 wrote:Co do ostatniego zdania to u mnie było to samo, że mogłam na pierwszy raz podać coś słodkiego to by zjadł na pewno! Albo, że czemu nie solę jego jedzenia, przecież to takie bez smaku
o kawałkach to nawet nie wspominam, ciocia zdziwiona że przecież kawałki to się podaje jak dziecko ma zęby 
Powiem wam że ta mała to ma szwajcarski zegarek wgrany. 5:10 pobudka, biorę na ręce i dosypia na mnie jeszcze godzinę. Już nawet na zegarek nie muszę patrzeć bo wiem która godzina 😅 -
U nas pobudka dziś o 5:50, ale siedziałam z nią do 6:50 w ziemnym salonie i mówiłam, że jest środek nocy. Ba, nawet pokazałam widok za oknem 😂 chyba uwierzyła, bo zasnęła i wstaliśmy wszyscy dziś o 8:40 🤯
My dziś mamy sesję świąteczną. Mam nadzieję, że ten mały krzykacz postanowi znów udawać aniołka przy obcych, i że te kilka zdjęć nam wyjdzie 😂
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Kasia no to mi tylko lęku brakuje w tym bingo naprawdę 🤣 młody bez paracetamolu mi nie zaśnie od kilku dni. Nie wiem który ząb teraz ale atakuje dalej, bo jak tylko dotknę dziąsła to jest taki krzyk, że nie wiem.
My dziś nieprzespana noc, ale nie przez młodego, a przez córkę, bo kaszlała cały czas od 2 do 5 😔 Mamy coś pecha w tym roku z chorobami, to trzecie przeziębienie od września. A że zostaliśmy bez dziadków na tydzień, mąż ma w tym tygodniu odbiór desek i zaczyna robić podłogi, to będzie intensywnie. Zamówiłam dobrą kawę pod choinkę, ale chyba otworzę ją wcześniej 😅
Muszę jeszcze dziś ogarnąć urodziny córki. Faza na księżniczki wjechała na pełnej 😅 -
Pamiętacie Disco Polo Relax? Zawsze w niedzielę rano leciało.
Mam powtórki co tydzień wlasnie około 10 od sąsiadów z klatki obok, z którymi dzielimy ścianę😆 typowo stare disco polo + śpiew. Ktoś naprawdę jest sentymentalny.
Luna pisałaś, że Twoje dziecko przed 6 się budzi, Elza, Twoja mała 5.10. A moj juz kolejna nockę równo o 1. Nie wiem co mu się dzieje.
Za to kupiłam sobie opiekacz z wymiennymi płytkami i machnę gofry 👌Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:47
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Kurde ,to mi się kojarzy z moim wujkiem. On to samo,niedziela od rana disco relax na full😅Nineq wrote:Pamiętacie Disco Polo Relax? Zawsze w niedzielę rano leciało.
Mam powtórki co tydzień wlasnie około 10 od sąsiadów z klatki obok, z którymi dzielimy ścianę😆 typowo stare disco polo + śpiew. Ktoś naprawdę jest sentymentalny.
Luna pisałaś, że Twoje dziecko przed 6 się budzi, Elza, Twoja mała 5.10. A moj juz kolejna nockę równo o 1. Nie wiem co mu się dzieje.
Za to kupiłam sobie opiekacz z wymiennymi płytkami i machnę gofry 👌 -
Tanashi u nas też zajawka na księżniczki

Wiadomo, że jak to napisze to się schrzani, ale u nas już któraś noc że jak zaśnie koło 19.00-20.00 to nakarmię ją przez sen jak się kładę po 22.00 i budzi się tylko raz koło 3.00 i śpi do 7.00. Dobre i kilka dni lepszego spanka dla matki.
Mamy szczepienie we wtorek. Ktoś też ma w tym tygodniu tygodniu?
Poza tym piekliśmy wczoraj z dzieciakami pierniki. Już czekają bardzo na święta i mnie mimo zmęczenia nieraz się też już udziela ten klimat! -