X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werzol wrote:
    Szarotka i jak USG? U nas były takie obsuwy na USG bioderek, dwójka dzieci na jedną godzinę i bitwa na korytarzu kto teraz wchodzi 😬

A na szczęście okazało się, że jedni to jednak są po nas a inni się nie zarejestrowali, więc już po 1,5h weszliśmy. Długo nie mogli znaleźć miejsca złamania i miałam już nadzieję, że już nic nie widać. W końcu namierzyli jeszcze malutką szczelinkę, w opisie USG awansowała z ostatniego "niewielkiego" uskoku na "bardzo drobny" :D Później do lekarza też była kolejka, a my już w porze drzemki marudni, a jeszcze inne dziecko zaczęło płakać, no to mój już wyje do towarzystwa. Aż ludzie nas puścili przed sobą :D I oficjalnie na wizycie został stwierdzony "koniec leczenia chirurgicznego" ❤️

Dzisiaj startujemy alergeny, jajko też dobrze weszło, na razie mamy wszystkożercę. Jedyny problem to jedzenie łyżeczką, raz zrobiłam zupę krem i nie kumał o co chodzi, gryzł łyżeczkę i całą papkę sobie usuwał z buzi

Tanashi, ucieszyły mnie dobre wieści u Ciebie, dobrze, że to nic poważnego.

Maj.a, zdrowiejcie wszyscy szybko przed świętami!

Werzol lubi tę wiadomość

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi - szczęście w nieszczęściu, że to tylko to

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, dobrze że to "tylko" to, a nic więcej.
    Oby przed świętami nic nikomu się nie wykrzaczyło.

Mój bobas jadł dziś jajecznicę. Zaskoczył mnie i nie wypluwał także wszystko jedzący raczej będzie 💪

Mnie diabeł podkusił wczoraj i piłam grzańca, a dziś dzień z dupy. Zapomniałam, że po winie to ja się nie czuję za dobrze🫩

💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanasi to super. W takim razie wepchaj tą ściankę,tam skąd wypadła i zakończmy przygody na ten rok.

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas samo jajko słabo smakowało, ale już z awokado to było bezkonkurencyjne 🤣

age.png
‹‹ 2448 2449 2450 2451 2452
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ