X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia, dobrze że się chwalisz, wszystkiego najlepszego! 😉

Nie wiem o co chodzi z tym spaniem z cyckiem w buzi, u nas od kilku nocy jest to samo, dużo śpimy razem żeby jednak cokolwiek spać. Nie wiem czy metoda z poduszką u nas zadziała 😀

Dzisiaj mąż baluje, ja w ciągu dnia wyrwałam się do fizjo a teraz liczę na to że będzie już spanko i chętnie pójdę się wykąpać i też spać. Moja mama z gorączką 39 stopni, podrzuciłam jej prowiant i leki, mam nadzieję że do świąt będzie już w formie ☹️

Elza jeszcze co do dyni, to ja podałam jako pierwszą i drugi raz już nie dałam. Nie wiem czy kwestia tego że mrożona, ale były po niej trzy kupy tego dnia i kolejnego od rana też trzy, wszystkie takie luźniejsze. Jeszcze wrócimy do dyni, ale chciałam podać inne rzeczy i sprawdzić czy będzie lepiej i nie było już takich przypadków

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarotka i jak USG? U nas były takie obsuwy na USG bioderek, dwójka dzieci na jedną godzinę i bitwa na korytarzu kto teraz wchodzi 😬

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia Wszystkiego najlepszego 😊

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 19 grudnia, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff nadrobiłam.
    Gusia wszystkiego najlepszego.

U nas dziś noc była tragiczna. Mała zrobiła sobie okno aktywności od 2 do 5, a raczej okno wrzasków. Mąż dziś w biurze a potem wigilia firmowa, także ja sama z tą wariatka od rana do nocy 😥😥😥
    Dzisiaj druga próba buraka i no niestety, nie zjadła nic. Ugotowałam na szybko kalafior, dynię i cukinie i zjadła aż się uszy trzęsły. Także no ewidentnie burak niedobry ☹️

My jedziemy już w pon na święta i nie będzie nas cały tydzień, nie wiem jak ja nas spakuje.

W ogóle, znów jedziemy na weekend na Mazury 😂 chyba zostanę testerka hoteli Mazurskich xd tym razem teściowie nas zaprosili na rodzinny wypad i wyruszamy w drugi dzień świąt 😄

age.png
‹‹ 2447 2448 2449 2450 2451
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ