CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia, dobrze że się chwalisz, wszystkiego najlepszego! 😉
Nie wiem o co chodzi z tym spaniem z cyckiem w buzi, u nas od kilku nocy jest to samo, dużo śpimy razem żeby jednak cokolwiek spać. Nie wiem czy metoda z poduszką u nas zadziała 😀
Dzisiaj mąż baluje, ja w ciągu dnia wyrwałam się do fizjo a teraz liczę na to że będzie już spanko i chętnie pójdę się wykąpać i też spać. Moja mama z gorączką 39 stopni, podrzuciłam jej prowiant i leki, mam nadzieję że do świąt będzie już w formie ☹️
Elza jeszcze co do dyni, to ja podałam jako pierwszą i drugi raz już nie dałam. Nie wiem czy kwestia tego że mrożona, ale były po niej trzy kupy tego dnia i kolejnego od rana też trzy, wszystkie takie luźniejsze. Jeszcze wrócimy do dyni, ale chciałam podać inne rzeczy i sprawdzić czy będzie lepiej i nie było już takich przypadków -
Ufff nadrobiłam.
Gusia wszystkiego najlepszego.
U nas dziś noc była tragiczna. Mała zrobiła sobie okno aktywności od 2 do 5, a raczej okno wrzasków. Mąż dziś w biurze a potem wigilia firmowa, także ja sama z tą wariatka od rana do nocy 😥😥😥
Dzisiaj druga próba buraka i no niestety, nie zjadła nic. Ugotowałam na szybko kalafior, dynię i cukinie i zjadła aż się uszy trzęsły. Także no ewidentnie burak niedobry ☹️
My jedziemy już w pon na święta i nie będzie nas cały tydzień, nie wiem jak ja nas spakuje.
W ogóle, znów jedziemy na weekend na Mazury 😂 chyba zostanę testerka hoteli Mazurskich xd tym razem teściowie nas zaprosili na rodzinny wypad i wyruszamy w drugi dzień świąt 😄 -