X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Kurde nie wiem o której muszę wstawać, żeby wstać przed dzieckiem xd
    Mamy fizjo na 9:30, mówię wstaje o 6 żeby na spokojnie się ogarnąć to za 5 min już słyszę ćwierkanie
    Chyba ja wg bąki po dyni męczą, dzisiaj dostanie drugą połowę i zobaczymy, najwyżej odpuszczę dynie na chwilę

Ale te noce ostatnio to masakra jakaś. Co 1.5 h pobudka, dobrze że zasypia od razu jak tylko złapie ją za palca ale no ciężko
    To i u nas pobudki co 1.5h, czasem co 2, ale dla równowagi czasem co godzinę . No i większość nocy z cyckiem w buzi, bo inaczej nie ma spania 😩

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do pobudek co 1,5-2 godziny 😵‍💫 Próbujemy jakkolwiek inaczej ją uspokoić, bo też nie chce mi się wierzyć, że wczesnej spała 7-9 godzin bez mleka, a teraz nagle musi jeść co 2, no ale nic nie pomaga, jedynym ratunkiem jest cyc. Jestem ciekawa, jak przeżyjemy wigilię, gdy kolacja u moich dziadków będzie najszybciej ok 17-18. Wiadomo, że nie będziemy tam siedzieć niewiadomo jak długo, ale już nam współczuję tego co będzie później w domu

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado może właśnie się zmeczy i pójdzie spać?

U mnie zawsze Wigilię w moim domu robi Mama i zażyczyłam sobie by była ok 15 haha więc wyjątkowo tak będzie

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też zawsze prosimy o wigilię o 15-15:30 z dzieciakami, w tym roku na szczęście jest u teściów, a nie u cioci, bo byśmy nie jechali w ogóle chyba. Dwa razy podróż po 40 min wieczorem i w zmeczeniu, już to widzę 😅

Czy mój syn codziennie 1h 45 min po wstaniu domaga się pierwszej drzemki, bo jest drama? Oczywiście. Czy za pół h muszę wyjeżdżać do chirurga, a on od godziny nie chce zasnąć bo tak? Oczywiście xd kill me

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:43

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też o 15 mamy wigilię, bo się nas pytali o której
    A do mnie do domu to wg w 1 dzień świąt jedziemy
    Także wigilijny wieczór spędzimy sobie z mężem oglądając Misje Kleopatrę

Tanashi lubi tę wiadomość

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My też o 15 mamy wigilię, bo się nas pytali o której
    A do mnie do domu to wg w 1 dzień świąt jedziemy
    Także wigilijny wieczór spędzimy sobie z mężem oglądając Misje Kleopatrę

Najlepiej 😅

Ja już się śmiałam że w święta wychodzi stranger things więc musimy zabrać laptopa do moich rodziców 🫠 sorry ale jak tydzień nie obejrzymy to zdążę zobaczyć wszystkie spoilery xD a ja zostaję znowu z maluchami po świętach na tydzień u rodziców, bo mąż będzie walczył z podłogą na parterze xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:53

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel właśnie na to liczę, ale ostatnio jak byliśmy u mojej mamy 3 godziny, to pomimo drzemki, droga powrotna to był jakiś koszmar. Była tak przebidźcowana, że nie mogła zasnąć.

Tanashi u nas też dzisiaj bunt przeciwko pierwszej drzemce. Zawsze pierwsze OA trwało max 1,5h a dzisiaj z usypianiem dobiłyśmy do ponad 2. Tyle dobrego, że ja się nigdzie nie spieszę 😅

Zazdroszczę tych wczesnych Wigilii. U nas nie ma na to szans - u teściów jakbyśmy mieli być, to tesciowa zawsze pracuje do 17, zanim wróci to będzie 18, no i mamy do nich godzinę z hakiem w jedną stronę. A u moich dziadków ciocia prowadzi swoje sklepy i w związku z niehandlową wigilią, oni z wujkiem jako właściciele muszą stać, więc też są po prostu w pracy

age.png
‹‹ 2445 2446 2447 2448 2449
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ