CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
To i u nas pobudki co 1.5h, czasem co 2, ale dla równowagi czasem co godzinę . No i większość nocy z cyckiem w buzi, bo inaczej nie ma spania 😩Elza1234 wrote:Kurde nie wiem o której muszę wstawać, żeby wstać przed dzieckiem xd
Mamy fizjo na 9:30, mówię wstaje o 6 żeby na spokojnie się ogarnąć to za 5 min już słyszę ćwierkanie
Chyba ja wg bąki po dyni męczą, dzisiaj dostanie drugą połowę i zobaczymy, najwyżej odpuszczę dynie na chwilę
Ale te noce ostatnio to masakra jakaś. Co 1.5 h pobudka, dobrze że zasypia od razu jak tylko złapie ją za palca ale no ciężko -
Dołączam do pobudek co 1,5-2 godziny 😵💫 Próbujemy jakkolwiek inaczej ją uspokoić, bo też nie chce mi się wierzyć, że wczesnej spała 7-9 godzin bez mleka, a teraz nagle musi jeść co 2, no ale nic nie pomaga, jedynym ratunkiem jest cyc. Jestem ciekawa, jak przeżyjemy wigilię, gdy kolacja u moich dziadków będzie najszybciej ok 17-18. Wiadomo, że nie będziemy tam siedzieć niewiadomo jak długo, ale już nam współczuję tego co będzie później w domu
-
Awokado może właśnie się zmeczy i pójdzie spać?
U mnie zawsze Wigilię w moim domu robi Mama i zażyczyłam sobie by była ok 15 haha więc wyjątkowo tak będzie23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
My też zawsze prosimy o wigilię o 15-15:30 z dzieciakami, w tym roku na szczęście jest u teściów, a nie u cioci, bo byśmy nie jechali w ogóle chyba. Dwa razy podróż po 40 min wieczorem i w zmeczeniu, już to widzę 😅
Czy mój syn codziennie 1h 45 min po wstaniu domaga się pierwszej drzemki, bo jest drama? Oczywiście. Czy za pół h muszę wyjeżdżać do chirurga, a on od godziny nie chce zasnąć bo tak? Oczywiście xd kill meWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:43
-
My też o 15 mamy wigilię, bo się nas pytali o której
A do mnie do domu to wg w 1 dzień świąt jedziemy
Także wigilijny wieczór spędzimy sobie z mężem oglądając Misje Kleopatrę
Tanashi lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:My też o 15 mamy wigilię, bo się nas pytali o której
A do mnie do domu to wg w 1 dzień świąt jedziemy
Także wigilijny wieczór spędzimy sobie z mężem oglądając Misje Kleopatrę
Najlepiej 😅
Ja już się śmiałam że w święta wychodzi stranger things więc musimy zabrać laptopa do moich rodziców 🫠 sorry ale jak tydzień nie obejrzymy to zdążę zobaczyć wszystkie spoilery xD a ja zostaję znowu z maluchami po świętach na tydzień u rodziców, bo mąż będzie walczył z podłogą na parterze xdWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 08:53
-
Cel właśnie na to liczę, ale ostatnio jak byliśmy u mojej mamy 3 godziny, to pomimo drzemki, droga powrotna to był jakiś koszmar. Była tak przebidźcowana, że nie mogła zasnąć.
Tanashi u nas też dzisiaj bunt przeciwko pierwszej drzemce. Zawsze pierwsze OA trwało max 1,5h a dzisiaj z usypianiem dobiłyśmy do ponad 2. Tyle dobrego, że ja się nigdzie nie spieszę 😅
Zazdroszczę tych wczesnych Wigilii. U nas nie ma na to szans - u teściów jakbyśmy mieli być, to tesciowa zawsze pracuje do 17, zanim wróci to będzie 18, no i mamy do nich godzinę z hakiem w jedną stronę. A u moich dziadków ciocia prowadzi swoje sklepy i w związku z niehandlową wigilią, oni z wujkiem jako właściciele muszą stać, więc też są po prostu w pracy -