CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex_92 wrote:Elza nawet nie pomyślałam pod tym kątem z tym jabłkiem ja mam być szczera. On sobie trochę pomemlał dziąsełkami i zostawił, ale poczytam. O winogronach to słyszałam, ale że ćwiartka jabłka 🤔
Jak masz wątpliwość czy dziecko sobie z czymś poradzi, to włóż to do buzi i spróbuj zmiażdżyć samym podniebieniem. Jak nie dasz rady, to dziecko też nie da i wtedy jest duże ryzyko zadławienia. -
Kurde, nie zaszczepili nas. Przed szczepieniem odebrałam wyniki krwi i AST jej ciągle rośnie, więc lekarka powiedziała, że lepiej się wstrzymać. Zaleciła też żebyśmy wstrzymali się z rozszerzaniem diety jeszcze przez co najmniej tydzień… zaczynają mnie martwić jej wyniki wątrobowe po tym noro 😰
-
Jestem mega wdzięczna, że nic się nie stało i ostatecznie dostał 1500zl i 10punktów.
Tanashi cenna rada z tym jak sprawdzić te stałe pokarmy.
Awokado o kurcze
będziecie powtarzać te próby wątrobowe jeszcze przed świętami?
Ja w tym roku nie muszę być dorosła w święta 🫣 wszystko na gotowe jadziemy do moich rodziców 😅 tylko w Wigilię pomogę posmażyć ryby, ugotować pierogi. -
Awokado moja córka też miała problemy z wątrobą nasilone po wirusie żołądkowym jak była mniejsza. To chyba może się zdarzać. A teraz przyjaciółki synek miał w wakacje i też mieli zalecenie wstrzymać się z rd, finalnie zaczęli jak mały miał już grubo ponad 6 miesięcy przez to. Podobnie jak ty była z nim w szpitalu
U nas dziś pierwsze zderzenie z nóżką stolika kawowego. Odkąd zaczęła się turlać też z brzucha na plecy już cały salon jej, akurat coś pomagałam starszej i przydzwonila. No nic, zdarza się 🙃 żyjemyWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:23
-
U nas dziś burak nie zdał testu 😂 jutro powtórka. Serce mnie boli, bo to moje ukochane warzywo 😂 myślałam, że skoro wygląda jak jej stary to może preferencje żywieniowe po mnie przejmie ☹️
I mamy sukces. Mój leń śmierdzący opanowała nową umiejętność - obraca się z brzucha na plecy. Dziś zaliczyła piękne turlanie na macie aż wylądowała na panelach.
Dobrze, wczoraj ją straszyłam, że nie będę miała, co wpisać do albumu na skończone 6 miesięcy, bo nic nowego nie robiła przez ostatni miesiąc 😂😂
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Awokado jakie macie ast? U nas ok 120 a norma do 80. Ja to zawsze też mam wyżej, w ciazy to miałam chyba z 200
Jak pozostałe wyniki wątrobowe?
Nam nie odraczali szczepien i nic nie mówili o rd🤔
Margaretka ważne że cały i zdrowy! Współczuję stresuWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 16:39
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨