CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Też dołączam do życzeń Cel i jeszcze dodatkowo Wam życzę troszkę śniegu na święta.
U nas była tylko jakaś taka wilgoć z godzinę temu jak wychodziłam, bo mieliśmy kryzys braku kapsułek do zmywarki, ale z lekka przymarza przy gruncie na razie, więc może chociaż ładny szron będzie jutro rano.
Dobrze Nineq, że masz niski ten wskaźnik.
W ogóle to powiem Wam, że jesteśmy jakoś lepiej zorganizowani w tym roku z mężem i nam szykowanie jedzenia idzie sprawniej niż rok temu, pomimo tego, że trzeba jeszcze ogarniać młodego. Zrobiliśmy już: sumarycznie 287 pierogów, kapustę z grochem, sernik, makowiec i zupa rybna jest w trakcie, więc w sumie chyba
nam zostanie barszcz, sałatka, ubranie choinki i sprzątanie, Uszek się tylko nie podjęliśmy i mamy kupne.
A i jeszcze prezencik urodzinowo-imieninowy dla mojej siory muszę spakować, bo ona ma dzisiaj urodziny a jutro imieniny (Cel to Tobie też wszystkiego najlepszego z okazji imienin 😉). Świątecznych prezentów sobie nie dajemy w tym roku u mnie w domu, u siostry mojego męża na Wigilii jakieś będą, ale to ona pakuje, więc mam to z głowy l. -
Cel przepiękne życzenia!!
Ja dodam klasyczne NAWZAJEM 🎁😅
Moje dziecko zasnęło dziś o 18:20 na noc. Czy szykuje mi się zabawa o 4? 😅😅😅
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super życzenia ❤️ ja też życzę nam wszystkim przespanych nocy, zdrowych bobasów, mniej bólu w plecach (w sumie w każdej części ciała) 😅 dużo dużo radości przy tych naszych czerwcowych śmieszkach! Cieszmy się z naszych pierwszych świąt ❤️
U nas w tym roku tylko gałązki z ozdobami, bo brak miejsca. Ale ważne że są światełka i mała siedzi wpatrzona 😀
Alex, trzymajcie się ☹️
Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Elza, jednak nie opryszczka. Ponoć przy pierwszym kontakcie z wirusem jest wysypka w jamie ustnej. Trochę odetchnęłam ale nie do końca bo nawet do 2 tygodni ten wirus może się aktywowac.
Przez tego lekarza rozjechał mi się dzień. Jeszcze robię makowca 😅. Mam nadzieję że mi dzieci usną to pójdę piec, bo jeszcze ciasto rośnie.
Nineq, super że wynik dobry ♥️ możesz odetchnąć na święta.
Blackapple niezła manufaktura u was. -
Kasia oby Was ta opryszczka nie dopadła. Opryszczka jest w moim top 3 koszmarów jeśli chodzi o choroby zakaźne u niemowlaka, współczuję 😭
My dziś pobudka przed szóstą, więc już wstawiliśmy z młodym ptysie do piekarnika i czekamy aż reszta domowników się obudzi. Za to wieczór miałam taki, że nie mogłam od niego wyjść, a mąż nie wiedział, gdzie schowałam prezenty, więc nie mogliśmy ich cichaczem wyjąć jak córka spała. Musimy to jakoś zrobić dziś xDWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2025, 07:04
-
To Wam prezent zrobiła.Elza1234 wrote:My dzisiaj mieliśmy okienko między 1:15 a 4:30 🤡
Także hol hol hol
Cel, wszystkiego najlepszego ✨️
Odnoszę wrażenie, że połowa rodziny czeka żeby zobaczyć moje dziecko jak lalkę do zabawy 🙄 -
Ech, u nas była ciężka noc, ale paracetamol pomógł i dzieciątko wreszcie pospało.
Moja babcia u której mieliśmy się spotkać na kolację wigilijną miała udar… zabrało ją pogotowie, nic więcej nie wiemy, bardzo się boję. Bardzo proszę o kciuki/modlitwy - wszystko jej się dzisiaj przyda, to już naprawdę starsza i schorowana osoba -
Awokado, babcie to twarde sztuki i nie dadzą się tak łatwo 💪 Dużo zdrówka dla Twojej babci!

u góry ma napuchnięte a u dołu normalne 🙈