Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel piękne życzenia 😍
    Nie pozostaje nic innego tylko do nich dołączyć 🥰

Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny i naszych czerwcowych maluszków ❤️

My już u rodziców, bobasek już zachwycony, bawi się pod choinką i zmienia miejsca bombek xd

preg.png

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dołączam do życzeń Cel i jeszcze dodatkowo Wam życzę troszkę śniegu na święta.

U nas była tylko jakaś taka wilgoć z godzinę temu jak wychodziłam, bo mieliśmy kryzys braku kapsułek do zmywarki, ale z lekka przymarza przy gruncie na razie, więc może chociaż ładny szron będzie jutro rano.

Dobrze Nineq, że masz niski ten wskaźnik.

W ogóle to powiem Wam, że jesteśmy jakoś lepiej zorganizowani w tym roku z mężem i nam szykowanie jedzenia idzie sprawniej niż rok temu, pomimo tego, że trzeba jeszcze ogarniać młodego. Zrobiliśmy już: sumarycznie 287 pierogów, kapustę z grochem, sernik, makowiec i zupa rybna jest w trakcie, więc w sumie chyba
    nam zostanie barszcz, sałatka, ubranie choinki i sprzątanie, Uszek się tylko nie podjęliśmy i mamy kupne.

A i jeszcze prezencik urodzinowo-imieninowy dla mojej siory muszę spakować, bo ona ma dzisiaj urodziny a jutro imieniny (Cel to Tobie też wszystkiego najlepszego z okazji imienin 😉). Świątecznych prezentów sobie nie dajemy w tym roku u mnie w domu, u siostry mojego męża na Wigilii jakieś będą, ale to ona pakuje, więc mam to z głowy l.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasssis i jak u lekarza?

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel przepiękne życzenia!!
    Ja dodam klasyczne NAWZAJEM 🎁😅

Moje dziecko zasnęło dziś o 18:20 na noc. Czy szykuje mi się zabawa o 4? 😅😅😅

Elza1234 lubi tę wiadomość

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego nawzajem w takim razie! 😅

Możliwe, żeby górne jedynki chciały wyjść szybciej niż dolne? XD u góry ma napuchnięte a u dołu normalne 🙈

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super życzenia ❤️ ja też życzę nam wszystkim przespanych nocy, zdrowych bobasów, mniej bólu w plecach (w sumie w każdej części ciała) 😅 dużo dużo radości przy tych naszych czerwcowych śmieszkach! Cieszmy się z naszych pierwszych świąt ❤️

U nas w tym roku tylko gałązki z ozdobami, bo brak miejsca. Ale ważne że są światełka i mała siedzi wpatrzona 😀

Alex, trzymajcie się ☹️

Elza1234, Alex_92 lubią tę wiadomość

age.png

preg.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza, jednak nie opryszczka. Ponoć przy pierwszym kontakcie z wirusem jest wysypka w jamie ustnej. Trochę odetchnęłam ale nie do końca bo nawet do 2 tygodni ten wirus może się aktywowac.

Przez tego lekarza rozjechał mi się dzień. Jeszcze robię makowca 😅. Mam nadzieję że mi dzieci usną to pójdę piec, bo jeszcze ciasto rośnie.

Nineq, super że wynik dobry ♥️ możesz odetchnąć na święta.

Blackapple niezła manufaktura u was.

age.png

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staropolskie nawzajem dziewczyny! Życzę Wam spanka bo jak człowiek pospi to wszystko sie układa 😂❤️🎄 pięknych świąt spędzonych z bliskimi i dużo spokoju 😁

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie skończyłam piec pierniczki, a jeszcze chce je ozdobić xD

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2025, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wstawiłam makowce. Niestety zawijanie już było w akompaniamencie płaczków młodszej 😭

age.png

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś to jest wyprzedaż na next - czy robiłam zamówienie o 2 w nocy? Możliwe xD Ale ktoś o 22 dzwonił nam na domofon i zniknął i tak mnie to poschizowało, że nie umiem zasnąć 🙈 czy za to bobas śpi snem kamiennym? Również możliwe xD

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia oby Was ta opryszczka nie dopadła. Opryszczka jest w moim top 3 koszmarów jeśli chodzi o choroby zakaźne u niemowlaka, współczuję 😭

My dziś pobudka przed szóstą, więc już wstawiliśmy z młodym ptysie do piekarnika i czekamy aż reszta domowników się obudzi. Za to wieczór miałam taki, że nie mogłam od niego wyjść, a mąż nie wiedział, gdzie schowałam prezenty, więc nie mogliśmy ich cichaczem wyjąć jak córka spała. Musimy to jakoś zrobić dziś xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2025, 07:04

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj mieliśmy okienko między 1:15 a 4:30 🤡
    Także hol hol hol

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My dzisiaj mieliśmy okienko między 1:15 a 4:30 🤡
    Także hol hol hol
    To Wam prezent zrobiła.

Cel, wszystkiego najlepszego ✨️

Odnoszę wrażenie, że połowa rodziny czeka żeby zobaczyć moje dziecko jak lalkę do zabawy 🙄

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś wybiło pół roku 🥰 aż nie mogę uwierzyć jak ten czas leci. Z tej okazji mieliśmy klasycznie nieprzespana noc xd

Elza1234, awokado 🥑, Werzol, KarolaKinga lubią tę wiadomość

preg.png

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, u nas była ciężka noc, ale paracetamol pomógł i dzieciątko wreszcie pospało.

Moja babcia u której mieliśmy się spotkać na kolację wigilijną miała udar… zabrało ją pogotowie, nic więcej nie wiemy, bardzo się boję. Bardzo proszę o kciuki/modlitwy - wszystko jej się dzisiaj przyda, to już naprawdę starsza i schorowana osoba

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awocado, jejku, dużo zdrowia dla babci ♥️

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awodako kciuki za zdrowie babci ❤️ tyle stresu masz ostatnio :(

preg.png

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado trzymamy kciuki ☹️

age.png

preg.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2025, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado, babcie to twarde sztuki i nie dadzą się tak łatwo 💪 Dużo zdrówka dla Twojej babci!

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
‹‹ ‹ 2453 2454 2455 2456 2457 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ