CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Margareetka wrote:My jechaliśmy dziś a4 i na szczęście była fajnie utrzymana, przejezdna.
Mój bobas umie się sprzedać i jak zwykle będąc w gościach złote dziecko, zero płaczu, śmiech i zabawy 🫣
U nas też zawsze superowo na wyjścia i czytałam, że w domu Dziecko po prostu czuje często swobodę wyrażania emocji, stąd więcej marudków23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Cel95 wrote:U nas też zawsze superowo na wyjścia i czytałam, że w domu Dziecko po prostu czuje często swobodę wyrażania emocji, stąd więcej marudków
Da się tą swobodę jakoś wyłączyć od czasu do czasu? Tak żeby nie skończyć w psychiatryku ? Dla koleżanki pytam xd -
Cel95 wrote:U nas też zawsze superowo na wyjścia i czytałam, że w domu Dziecko po prostu czuje często swobodę wyrażania emocji, stąd więcej marudków
Kurczę, to u nas odwrotnie. Jak idziemy gdzieś w gości to moje dziecko robi się bardziej marudne i płaczliwe niż zazwyczaj. Mam wrażenie, że jest przestymulowane, bo dużo się dzieje. Na wigilii mały wpadł w tak histeryczny atak płaczu, że nie szło go uspokoić. Musieliśmy zapakować go do samochodu i zrobić rundkę, żeby się wyciszył.
-
Ty to chcesz jako warstwę docieplającą czy wierzchnią?Cel95 wrote:Karola smartwool to jest coś na lata i warte swojej ceny?
Patrzę na te 100% wełna merynosowa, 250 g/m² bo chyba tylko 250 nie będzie prześwitywać
https://eu.icebreaker.com/pl-pl/collections/pants-leggings/products/leginsy-zoneknits-z-we_ny-merino-260-ib0a56hj011
Ja kiedyś miałam te ale jako docieplającą warstwa to były za gube. Natomiast jako wierzchnia były za zimne na mrozy. A to jest chyba 260.
Czyste merino nigdy nie jest na lata,bo przez brak natluszczenia się wykrusza. Wiadomo,że płuczesz w lanolinie ale jednak niszczeje. Jak masz merino z domieszką syntetyku to starcza zdecydowanie na dłużej i jest bezpieczniejsze w pielęgnacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 20:16
-
Jeszcze nie pękłKatikat wrote:A pękła Ci czy bąbel? Mi wystarczyły plastry compete I masc cynkowa jak robilam chwile przerwy od plastra i młodym się nie zajmowałam i było ok a miałam już z 5 razy no ale mi nie pękło.
Nałożyłam grubą warstwę maści cynkowej
Dzięki Dziewczyny! -
Tak, miałam na Cypr, ale będzie Grecja. Loty nie pasowały godzinowo.Elza1234 wrote:Nineq chyba miała na Cypr ale leci do Grecji?
Czy coś poplątałam?
Luna wspominała coś o Cyprze.
Jakiś wariat co kilka godzin odśnieża samochód i dookoła niego😆ale nigdzie nie jedzie. Samochód od czwartku stoi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 21:08
-
Nasz tez anioł w gościach a w domu jęczy. Nie płacze duzo ale jęczy 😆
U nas sukces mleko mm zjedzone. Bo już miałam stresa jak mi zabraknie mojego co dać. Jednak zmiana na 2jke swierzo kupiona była dobrym krokiem. -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH