CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajną „owulacje” to miałam będąc przed punkcją jajników 😅 23 jajka, trochę chodziłam pozaginana
A jeszcze pamiętam że w czwartek o 20:00 dałam sobie dwa zastrzyki, 20:05 taxi, 20:30 koncert Depeche Mode
Stałam z tyłu przygarbiona z lekka, ale było git
Wg zawsze miałam strasznie bolesne owulacje na lekach, nawet jak było 1 jajko. Jak raz na ruski rok miałam swoją owulację to jej nie czułam.
Wróciliśmy właśnie z 18, fajnie było. Potańczyłam sobie z małą, cieszę się że z nią pojechaliśmy.
Oby tylko żadnego choróbska nie było. Raczej wszyscy na zdrowych wyglądali -
No w takiej sytuacji to aż żal byłoby nie skorzystać. U na z kolei w drugą stronę i 💩brak, także czekamy.Kkk77 wrote:U nas jutro ma sypać śnieg cały dzień i noc i już w sumie zaczął, a że przez te sraczki się za bardzo nigdzie nie ruszaliśmy to stwierdziłam, że teraz albo nigdy, a ładnie świeciło słońce 🤣
Dzisiaj tylko 2 kupy i to całkiem przyzwoite 🥳 o wiele mniej też pierdział, miał wyborny humor, jedyne 2 drzemki, oby już było wszystko git 😮💨😮💨😮💨
Właśnie mamy 2 pobudkę od 19 😖 -
Elza dobra jesteś wariatka 🫣😅
Ja co prawda 21🥚🥚ale u mnie bezobjawowo, jak z resztą wszystkie owulacje. Ciekawe jak będzie po pierwszym okresie teraz.
Boże Tanashi współczuję i znam ten ból niestety 😩 -
Dobra chyba tylko stłuczenie, ale będę miała piękne sine palce na chrzest 😅 Gusia my robimy sam chrzest, bez mszy. Potem od razu na salę.
Karola ja obrączkę to noszę może 5 razy w roku 🤣 większość czasu jestem w domu, a po domu nie noszę, bo raz zaprawialam ogórki małosolne i zaprawilam je z obrączka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:10
-
Blondi29 wrote:A przeszło ci kiedyś? Bo owulacja jak owulacja, ale ból okresowy jest w tej chwili już tylko oczko niżej od porodu

Polecam Ci jogę pod hormony
Oraz jedzenie zgodnie z faza cyklu - tak na luzie dorzucając to co jest zalecane, wiecejnizhormony na instagramie kiedyś dużo o tym pisała
Pomaga żeby czuć się dobrze cały cykl
Milczotka lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Tanashi wrote:Ja j.ebie, nie wiem czy sobie nie złamałam palców u ręki, tak się spieszyłam do młodego jak zaczął płakać żeby nie obudził córki, że z impetu zatrzasnęłam drzwi na ręce xd zsinialy całe. Powodzenia dla mnie z noszeniem bobasa xd
Tanashi współczuję.. ja tak sobie załatwiłam Palec raz furtką a raz klapą od pianina. Ale to było po 1 palcu i miałam jedynie krwiaki.
A to na dloni czy wszystkie palce poszły?23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Witam się z pierwszej drzemki, moje dziecko uraczyło mnie dzisiaj produkcja 💩 o 5:30. Także teraz padł i dosypia.
Tanashi jak palce? Dasz radę ruszać?
Jak tam pogoda u was? U nas ciągle pada. Wczoraj miała być przerwa, ale to było zaledwie kilka godzin.
Obyło się bez awarii?
Widziałam w wiadomościach, że w Gdyni wysiadło ogrzewanie 🥺 masakra w takie mrozy.
-
Też ma fazę na robienie kupy rano? Mój od pewnego czasu budzi się 6-6.30, machnie kupę, poudaje pterodaktyla i chce iść spac. Myślę, ze to wlasnie to go wybudza i wolałabym, żeby pospał chwilę dłużej.Alex_92 wrote:Witam się z pierwszej drzemki, moje dziecko uraczyło mnie dzisiaj produkcja 💩 o 5:30. Także teraz padł i dosypia.
Tanashi jak palce? Dasz radę ruszać?
Jak tam pogoda u was? U nas ciągle pada. Wczoraj miała być przerwa, ale to było zaledwie kilka godzin.
Obyło się bez awarii?
Widziałam w wiadomościach, że w Gdyni wysiadło ogrzewanie 🥺 masakra w takie mrozy.
Też pada ciągle. Całą noc, na dziś i jutro pokazuje to samo🙄a jutro muszę samochodem jeździć, a w taką pogodę nie lubię. Dobrze, że mam dwie saperki to się nie zakopie (kupiłam drugą, bo myślałam ze poprzednią zgubiłam). -
Nineq właśnie nie zawsze tak ma, ale że wczoraj cały dzień nie było nic, to nie narzekam. Sama przymknęłam oczko na kanapie 😅
No do jazdy autem to kiepskie warunki, tym bardziej, że niektórzy hojrakują i dostają małpiego rozumu 😖 ja nie ruszam samochodu od jakiegoś tygodnia i już tak zasypany, że nie widać, że to auto. Niestety na własne życzenie mam napęd na tył, więc „wygodna” jazda kończy się właśnie w takich warunkach. -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH