CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Marsol u nas po przebiciu jeszcze trochę był marudny aż wyszło więcej ząbka, bo tak to dziąsło ciągle było podrażnione.
Truskawka też bym się wkurzyła.
Karola spanie do 10 i kac po piwie to brzmi jak bezdzietność 🫣 ale dobrze że podziałało na ilość mleka.
Ukulele dla mnie spanie samemu to też science fiction 😅 -
Dziewczyny polecacie jakieś legginsy merino?
Myślę o dilling.
Nigdy nie kupowałam więc może się Was poradzę bo tanie to nie jest a przydałoby się też trafić bez odsyłania bo zimno mi w normalnych mimo cieplej długiej kurtki🙈23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
U nas tez zima na maksa, dzisiaj sypie i zawiewa mocno, no dawno takiej zimy nie było.
Tanashi, sine palce ale przynajmniej całe 😅
Ja mialam od 2 dni taki zastój w lewej piersi ze aż ręki nie moglam podnosić z bólu ale chyba w koncu udalo mi sie to wyssać dzieckiem i jest ok, bo juz sie bałam. -
Mój tak do 4-5 śpi u siebie, później dosypia u nas 🙈 jak się obudzi wcześniej to też go biorę do nas z czystej wygody, bo wiem, że zaśnie szybciej xd kurde dzisiaj już tak ładnie zasypiał, a nagle stary się zaczął rzucać przez sen i całe zasypianie od nowa 🥲
Ukulele lubi tę wiadomość
-
My jesteśmy zbyt wygodni, żeby młody spał z nami + on nie ma problemu ze spaniem w łóżeczku. Do dostawki, a teraz do szczebelkowego mamy 2 kroki od łóżka więc czasem przez sen wstajemy 😄
Mieliśmy iść na spacer i pomimo posiadania wózka-czołgu, nie ryzykuje zakopania. Cały czas sypie. Dawno takiej zimy nie było. -
U nas bez spaceru, ale basen dziś mieliśmy. Mała w końcu załapała, że można machać rękami w wodzie. Do tej pory tylko nogami merdała a dziś całe pół godzinki chlapana rączką. Urocze to jest jak ona się tak cieszy w tej wodzie. No i dwa nury pod wodę dziś były. 💦
KarolaKinga lubi tę wiadomość
-
Dovre,Icebreaker,smartwool. Z merino,nie blend.Cel95 wrote:Dziewczyny polecacie jakieś legginsy merino?
Myślę o dilling.
Nigdy nie kupowałam więc może się Was poradzę bo tanie to nie jest a przydałoby się też trafić bez odsyłania bo zimno mi w normalnych mimo cieplej długiej kurtki🙈
Ja mam te https://8a.pl/getry-termoaktywne-damskie-dovre-100-merino-wool-active-greyWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:14
-
A jesteś kp? Jak nie to hascovir max. Przy kp to nie wiem czy można.Otevel wrote:Załamka, wyskoczyła mi opryszczka
Zakleiłam plastrem i założyłam maskę....
Coś jeszcze mogę zrobić?
Na dodatek mój chłop chory, przeziębiony i też w masce łazi...
😭 -
Nineq wrote:A jesteś kp? Jak nie to hascovir max. Przy kp to nie wiem czy można.
KPI
Więc chyba za bardzo to nic....
W aptece dostałam jeszcze wit B
Może mam niedobór, bo mi strasznie pęka skóra na dłoniach, tak do krwiWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:38
-
Boże a pamiętacie takie zimy co było po ponad metr śniegu? Ja pamiętam nawet jak jechaliśmy kiedyś na Słowację, chyba do tatralandii i były wręcz tunele w drodze ze śniegu porobione i słupki dołożone na poboczach żeby było wiadome gdzie się droga kończy 🙈🙈🙈 teraz popada parę dni i pół kraju sparaliżowane, bo odśnieżyć nie potrafią na bieżąco 🥲
-
Jest hascovir w maści, dłużej chwilę schodzi z wyleczeniem, ale działa.Otevel wrote:KPI
Więc chyba za bardzo to nic....
W aptece dostałam jeszcze wit B
Może mam niedobór, bo mi strasznie pęka skóra na dłoniach, tak do krwi
Dzisiaj niedziela, mniejszy ruch na drogach, nie ma kto rozjeżdżać tego śniegu. Jutro będzie zupełnie inaczej. Chociaż drogi jak drogi, ktoś odśnieża. Chodniki? Zapomnij.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:04
-
U nas w mieście to przez ten tydz były odśnieżone ŚCIEŻKI ROWEROWE więc wózek był rowerem xDNineq wrote:Jest hascovir w maści, dłużej chwilę schodzi z wyleczeniem, ale działa.
Dzisiaj niedziela, mniejszy ruch na drogach, nie ma kto rozjeżdżać tego śniegu. Jutro będzie zupełnie inaczej. Chociaż drogi jak drogi, ktoś odśnieża. Chodniki? Zapomnij.
Zaraz będziemy w domu ale no stres miałam srogi dzisiaj -
A pękła Ci czy bąbel? Mi wystarczyły plastry compete I masc cynkowa jak robilam chwile przerwy od plastra i młodym się nie zajmowałam i było ok a miałam już z 5 razy no ale mi nie pękło.Otevel wrote:Załamka, wyskoczyła mi opryszczka
Zakleiłam plastrem i założyłam maskę....
Coś jeszcze mogę zrobić?
Na dodatek mój chłop chory, przeziębiony i też w masce łazi...
😭 -
Karola smartwool to jest coś na lata i warte swojej ceny?
Patrzę na te 100% wełna merynosowa, 250 g/m² bo chyba tylko 250 nie będzie prześwitywać23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Kkk77 wrote:Boże a pamiętacie takie zimy co było po ponad metr śniegu? Ja pamiętam nawet jak jechaliśmy kiedyś na Słowację, chyba do tatralandii i były wręcz tunele w drodze ze śniegu porobione i słupki dołożone na poboczach żeby było wiadome gdzie się droga kończy 🙈🙈🙈 teraz popada parę dni i pół kraju sparaliżowane, bo odśnieżyć nie potrafią na bieżąco 🥲
Taką z metrem śniegu to pamiętam tylko jedną, jak byłam z zerówce chyba albo coś w tej okolicy. -
Elza1234 wrote:Boże jakie są warunki na autostradzie to jakiś dramat. Dobrze że młoda zasnęła
My jechaliśmy dziś a4 i na szczęście była fajnie utrzymana, przejezdna.
Mój bobas umie się sprzedać i jak zwykle będąc w gościach złote dziecko, zero płaczu, śmiech i zabawy 🫣
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH