X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ja oczywiście mistrz planowania, zakupiłam garnitur ecru 🙄 dobrze, że wpadłam na to palaujwc się, że ja zanim dojdę do restauracji to uwalę go 10 razy. Założę do kościoła ciemne spodnie i kozaki, a w restauracji zmienię spodnie na garniturowe 😂 w ogóle właśnie nam odpadły 2 osoby, bo się rozchorowały. Ktoś chce wpaść? 😅😅😅

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabit ja to z tych co jak ktoś tos rzuci hasło to zawsze przyjdą😅

Tanasi czaje,to rlawda ,ze z gastro jest problem. Nie ma jak się dostać nawet z hajsem w zębach.

Laura mojej małej najbardziej podoba sie kaczka . I koń.
    Teraz kupcie gęś😅Ona powtarza coś się mówi. Jechałam autem ,ktoś mnie na drodze wkurzył, mówię na głoś "ty zjebie,żebyś sie wysrać nie mogł". Nagle słyszę gęś "ty zjebie,żebyś sie wysrać nie mogł" i jak to gadała to kręciła glowa i machała skrzydłami🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 12:49

Kkk77, Margareetka, Gusia_, Truuskaawka, Paty, Lauraa, Blondi29, Anabbit, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My poszliśmy z mężem na spacer samotny, córka z moimi rodzicami
    Nie zgadniecie gdzie poszliśmy? Oglądać spacerówki 🤡🤣
    Bardzo mi sie podoba carello bravo light
    Daje radę go złożyć jedną ręką, uniosę go do suszarni te 8 schodków, 1100 zł ze wszystkimi bajerami jakie są

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Annabit ja to z tych co jak ktoś tos rzuci hasło to zawsze przyjdą😅

Tanasi czaje,to rlawda ,ze z gastro jest problem. Nie ma jak się dostać nawet z hajsem w zębach.

Laura mojej małej najbardziej podoba sie kaczka . I koń.
    Teraz kupcie gęś😅Ona powtarza coś się mówi. Jechałam autem ,ktoś mnie na drodze wkurzył, mówię na głoś "ty zjebie,żebyś sie wysrać nie mogł". Nagle słyszę gęś "ty zjebie,żebyś sie wysrać nie mogł" i jak to gadała to kręciła glowa i machała skrzydłami🤣

Podoba mi sie ta gęś, chyba dołączy do naszej kaczki Moniki 🤣

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Wasze dzieci jedzą cos same u mnie jajko i brokuł wszystko na ziemi nic nawet nie trafiło do buzi...

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    W ogóle ja oczywiście mistrz planowania, zakupiłam garnitur ecru 🙄 dobrze, że wpadłam na to palaujwc się, że ja zanim dojdę do restauracji to uwalę go 10 razy. Założę do kościoła ciemne spodnie i kozaki, a w restauracji zmienię spodnie na garniturowe 😂 w ogóle właśnie nam odpadły 2 osoby, bo się rozchorowały. Ktoś chce wpaść? 😅😅😅
    A gdzie kupowałaś garniak? Też mi się marzy na chrzciny małej jakiś jasny

age.png
  • Szarotka12 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa kupiliśmy Samsunga RB38T607BS9 EF, ma dużą pojemność jak chciałam, klasę B i kilka dobrych stów tańszy od Bespoke w zasadzie na takuch samych parametrach tylko dlatego, że nie ma AI, a nie potrzebuję, żeby lodówka była mądrzejsza ode mnie :D

Poszliśmy do knajpki na śniadanie, uznaliśmy, że brak lodówki to znak, że możemy sobie pozwolić na takie szaleństwo.

Anabbit ecru to całkiem praktycznie pod kątem tego, że ewentualna ulewka się wtopi :D Oby w kościele nie było strasznie zimno.

Katikat nasz pierwszy brokuł trafiał do oka albo spadał, ten proces wymaga cierpliwości :)

Do tej pory nie udało się z drzemką na dłużej niż 20 min, a zaraz wychodzimy w odwiedziny do prababci, a później na urodziny koleżanki. Już się boję...

Lauraa, Katikat lubią tę wiadomość

🙍‍♀️ 32 --> endometrioza, celiakia, AMH 1,89
    🙍‍♂️ 32 --> obniżona ruchliwość plemników

04.2024 💔 ciąża pozamaciczna, wyleczona metotreksatem

06.10.2024 ⏸
    19.06. 3850g Synek na świecie 💙

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat spoko, u nas też nic nie trafia do buzi. Jedynie kubek z wodą umie zbliżyć ale wylewa. Ogarną kiedyś

Karola leżę z tej gęsi. Skąd wy bierzecie te zabawki 🫣 chociaż moje starsze mają takie ptaszki co nagrywają ale to dla starszych

Wybiłam się z forum bo mam zapalenie spojówek. Światłowstręt bóle głowy antybiotyk wiadomo. Więc ograniczam ekrany

Wrócę jak wydobrzeje 🫣❤️

Katikat lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Gusia, zdrowia.

Czy ja jestem jakaś nienormalna, że dużo rzeczy kupuję dzieciakowi z motywem Kubusia Puchatka?🙉

Elza napisała "garniak", ja przeczytałam "garnek" i zastanawiałam się co za gotowanie, jak nie widziałam tu nic o jedzeniu 🙄

Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Paty Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi tak wracając do tych seriali.. to akurat się złożyło, że te co wymieniłaś to obejrzałam 😅 Niebo został nam ostatni odcinek, ale polecam, jakoś dawno nie oglądałam nic z Tomaszem Kotem i zapomniałam jaki to świetny aktor 😀
    Wgl jakiś czas temu odświeżyłam sobie Gotowe na wszystko i chirurgów do 10ego sezonu , w moim top jest jeszcze Stulecie Winnych 😀
    Mój też nie za bardzo je te kawałki. Dzisiaj miał risotto z brokułem i niestety chyba jeszcze nawet ryż nie przechodzi, bo był zwrot:/
    Póki co papki, ale wiadomo u takich bobasów to się może dynamicznie zmienić preferencja

Blondi29 lubi tę wiadomość

👦2017 synek
    👶26.06.2025 synek
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z seriali to tylko The Pitt oglądam do prasowania w nocy.

event.png
  • Paty Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Ooo Gusia, zdrowia.

Czy ja jestem jakaś nienormalna, że dużo rzeczy kupuję dzieciakowi z motywem Kubusia Puchatka?🙉

Elza napisała "garniak", ja przeczytałam "garnek" i zastanawiałam się co za gotowanie, jak nie widziałam tu nic o jedzeniu 🙄
    Heh to mój też ma sporo, wielopak body z Kubusiem Puchatkiem i takie piżamki bez stopek, ale bardzo je lubię, zwłaszcza te całościowe bez stopek, to przynajmniej go w brzuszek nie ciśnie 😅 mój to sam jak Kubuś Puchatek wygląda 😉🥰

👦2017 synek
    👶26.06.2025 synek
  • Paty Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    My poszliśmy z mężem na spacer samotny, córka z moimi rodzicami
    Nie zgadniecie gdzie poszliśmy? Oglądać spacerówki 🤡🤣
    Bardzo mi sie podoba carello bravo light
    Daje radę go złożyć jedną ręką, uniosę go do suszarni te 8 schodków, 1100 zł ze wszystkimi bajerami jakie są
    Jak byłam u koleżanki to mój mały siedział w tej spacerówce carello bravo i na prawdę super się prowadziła, taka zwinna, ona też nie narzeka po czasie.

👦2017 synek
    👶26.06.2025 synek
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Ja z seriali to tylko The Pitt oglądam do prasowania w nocy.
    Bardzo lubię ten serial, naprawdę

Ale jestem też psychofanka Chirurgów XD

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paty wrote:
    Jak byłam u koleżanki to mój mały siedział w tej spacerówce carello bravo i na prawdę super się prowadziła, taka zwinna, ona też nie narzeka po czasie.
    No i za tysiąc zł jest wszystko w komplecie
    A jak się okaże że kiedyś gdzieś będziemy lecieć to kupię jakąś używkę na olx za parę zł, co by mi nie było szkoda
    Aż żałuję że byliśmy tam sami, a nie z młodą, bo pewnie byśmy kupili od ręki. A już zamknęli sklep 😅

Gusia, współczuję, oby ci szybko przeszło

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dlatego nie mogę się doczekać aż zima odpuści i młody usiądzie (też Wam dzieciaki takie wygibasy dupką robiły zanim usiadły?) w carrello 😅

Patsy, to nie jestem sama. U mojego jeszcze imię zobowiązuje 😅ja właśnie dziś w Smyku na 86 kupiłam dwie bez stópek. A to ostatnio 🙉
    https://ibb.co/gZCL4ZTQ

Elza1234, Paty lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola popłakałam się z gęsi
    Anabitt mam nadzieję, że uda się wam załatwić coś sprawniej, szkoda malucha.
    Gusia super, że w miarę u was nieźle choć zapalenie spojówek brzmi nieciekawie.
    Ja na nasz styczniowy chrzest też miałam waniliowy garnitur. Kupiłam w mango jak coś :) Ale żeby było śmieszniej to ślub też brałam w zimę, przy temperaturze -10 i wielkiej śnieżycy. Mimo, że zawsze marzyła mi się taka sceneria to przeklinałam ten pomysł w głowie kiedy musiałam wejść do kościoła w długiej sukni z trenem i pięciometrowym welonem xd

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paty to widzę, że mamy podobny gust :)
    Co do spacerówek to my mamy Espiro Pearl i NIE polecam. Nie podoba mi się w tym wózku właściwie nic poza kolorem. Koleżanka mnie na niego nakręciła, ale mi zupełnie nie siedzi więc go w domu, a na spacery używam starego Roana z zestawu z gondolą. Z tym, że ja gondolę kupowałam z drugiej ręki, bo moja mała to miała pięć miesięcy jak musiałam ją przesadzić, bo wstawała w gondoli. Plus u nas te dzieci takie duże więc czułam, że długo nie pojeździ. Tylko ta spacerówka ma nieco zużyte pasy więc i tak muszę rozejrzeć się za czymś nowym, bo niby trzymają, ale licho wyglądają i jakoś im nie ufam. Ogólnie nienawidzę spacerówek. Najchętniej woziłabym dziecko w gondoli do końca

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat moja córka też nie ogarnia jedzenia zupełnie. Ona tylko otwiera buzię jak widzi łyżkę, ale żeby coś sama zainicjować to nic z tego. Nawet jak jej daje talerzyk z czymś tam żeby sobie wsadzała ręce to i tak nie ogarnia, że tam jest jedzenie i można to wsadzić do buzi.

• Katikat Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak to wszystko co nie można bierze do buzi a jajo i brokuł od razu na ziemię... 😆

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
‹‹ 2584 2585 2586 2587 2588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ