CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Znacie jakieś biustonosze sportowe,które nie kosztuja kupe hajsu a dobrze trzymają wisielce? Ogólnie zawsze trenowałam w takich z New Balance, wystarczały ale na fitnessie to inna bajka. Cycki okrutnie klapią
Muszę jeszcze małej poszukać jakiegoś funkcyjnego kombinezonu an wiosnę i lato (w górach). Chyba pójdę w Ducksday.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:06
-
Możesz mieć z zatokami kupę rzeczy. Od problemów od zęba przez hormony na polipach kończąc.Nineq wrote:Ja mam zatkaną tylko z jednej strony zatokę. Co najlepsze miałam z nią problem w ciąży w grudniu 2024, potem nic i dopiero teraz znowu wyszło coś nie halo.
Carrello to szał pał na grupach wózkowych. Na fb jest grupa publiczna "wózek dziecięcy? Ale jaki? Zapytaj na grupie". Codziennie ktoś jakieś opinie wrzuca, fotki na żywo, sprzedają używki itd. -
Nie typowo sportowe, ale moja znajoma ma dość duży biust i kupuje te ichniej firmy w kiku. Ona ma dość duży rozmiar biustu i używa tylko ich, a jest zapaloną fitnesiarą. Ja używałam przy kp i teraz znowu wróciłam, bo to jedyne co na mnie pasowało i nie powodowało zastojów. One kosztują chyba ze 25 złotych to możesz wypróbować jak masz gdzieś w okolicy. Moim zdaniem fajnie zbierają biust. Znajoma właśnie ma sporą miseczkę i ten biust nie jest jakiś super jędrny, szczególnie, że sporo schudła w krótkim czasie no i obie polecamy.Karola3xJ:D wrote:Znacie jakieś biustonosze sportowe,które nie kosztuja kupe hajsu a dobrze trzymają wisielce? Ogólnie zawsze trenowałam w takich z New Balance, wystarczały ale na fitnessie to inna bajka. Cycki okrutnie klapią
Muszę jeszcze małej poszukać jakiegoś funkcyjnego kombinezonu an wiosnę i lato (w górach). Chyba pójdę w Ducksday.
Ja jeszcze lubię z Pepco cardio bunny, ale one już są droższe i wydaje mi się, że tam można znaleźć tylko małe rozmiary. Poza tym one nie mają tego podziału na miseczki tylko są w formie takiego topu. Natomiast ja uważam, że one zbierają jeszcze mocniej. Ja mam raczej niewielki biust, ale sporo ćwiczyłam przed ciążą i nienawidzę jak coś mi tam lata, a tutaj te cycki były dosłownie przyspawane do ciała, ale bez uczucia przyduszenia. Polecam
Ogólnie ja jestem team bez stanika całe życie więc w sumie mam do polecenia tylko takie badziewne tanie opcje. W moim przypadku stanik za więcej niż 50 złotych to zbędna kurtuazja.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:36
-
Ja sobie kupiłam stanik Pumy sportowy na początku ciąży, ale taki zapinany na haftki a nie przez głowę i z tych co mam (4F, Nike, Pumy przez głowę) trzyma najlepiej. Tylko, że ja mam raczej mały biust, w ciąży mi się zwiększył znacząco a teraz mam wrażenie, że już wraca do zwykłego rozmiaru, więc nie wiem czy moje typy coś pomogą.
Anabbit a aż tak się boisz spać bez tego owleta? Ja bym chyba wywaliła w cholerę jakby mi wyło bez powodu, ale nie jestem dobrym przykładem w tej materii, moja snuza lezy nadal nigdy nie użyta. -