CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej w ogóle dostałam drugi okres, normalnie jak w zegarku 30 dni od poprzedniego 🙈 Ale już sobie łyknęłam pierwszą tabletkę anty, mam nadzieję, że drugie podejście do nich w połączeniu z tym, że zadbałam o swoją psychikę będzie ok.
Co do tych zajęć, moje dwie najbliższe bawialnie nie mają zajęć dla takich maluszków, dopiero od 4 r.ż chyba, a na samo bawienie się to nie wiem czy nie jest za mały. Zaglądałam do jednej to bardziej taki małpi gaj tam był. Na dalsze eskapady jestem zbyt leniwą dupą, także na razie tylko na ten basen planuje.
A co do osiemnastki o 19.00, ja nie mam hnb, ale pilnuje, żeby mi się dziecko wyciszalo wieczorem, bo jak nie to wiem, że będzie dwugodzinny cyrk z usypianiem, więc też bym poszła max na godzinę w tej sytuacji.
Inna sprawa, że jak dzisiaj już bardzo go bolało od tych zębów to najbardziej mi się wyciszył jak mu pozwoliłam pooglądać ostatnie 15 minut meczu Liverpool - Manchester C. z dźwiękiem (głównie to ja chciałam obejrzeć a musiałam go przejąć, ale dziwnie spokojnie przy tym leżał i szybko mi się go udało uśpić i odłożyć do łóżeczka 😅).
Blondi29 lubi tę wiadomość
-
Mi to sie do tych bawialni i na zajęcia dla małych dzieci, nie chce chodzić przez te matki. Niby chodzimy na takie zajęcia dla mam ,ale kurde,jak połowa z tych lasek jest zryta. Albo żyją zyciem dziecka w 200% albo starają się udowodnić jakie to są super ,że biegają po 20 km dziennie ,zdrowo gotują, robią mężowi piruety na ptoku minimum.2 x dziennie,i kij wie co jeszcze. Nie chce mi sie tego sluchać no ale chodzę bo mala lubi.
Blondi29 lubi tę wiadomość
-
Ja byłam aspołeczna i jestem aspołeczna i będę aspołeczna tak długo, jak tylko mi bobas pozwoli xD koszmarem było dla mnie spędzenie w szpitalu sumarycznie 10 dni na 3 różnych salach i poznawanie nowych osób i rozmawianie z nimi 🙈🙈🙈
mamy 1 dziecko w podobnym wieku do wspólnych zabaw, młody lubi towarzystwo dorosłych i zwierząt, a do jakiś bawialni to się wybierzemy po tym parszywym sezonie chorobowym. Szkoda mi niszczyć naszą dobrą passę bez katarów i innych świństw TFU TFU TFU odpukać 🙈 -