CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem, że chyba jestem gruboskórna, bo na sutki nie używam nic już drugi raz. Za pierwszym razem używałam chyba dwa razy lanoliny jak młoda się uczyła dostawiać do piersi, a teraz mimo, że są poranione przez ten ząb to jakoś tak jest to dla mnie niczym w porównaniu do poprzedniej edycji z zapaleniem piersi i wiecznym nawałem💀 Teraz raz ściągnęłam laktatorem nadmiar, bo mała nie była chętna na bar nocny i jakoś póki co się trzymam. Kiedy chce to coś tam podjada, bo słyszę, że przełyka i widzę mleko w buzi, ale i tak jest głównie na mm. Chociaż wypija go mniej. W sumie ciekawe ile tam jest tego towaru, bo laktatorem ściągnęłam do ulgi tak po 30 ml na każdą stronę. Nie sądziłam, że wrócę do kp po prawie pół roku przerwy
-
Ja też team aspołeczni 🫡 Choć przyznam, że jak córka podrosła to starałam się pokonać wewnętrznego introwertyka żeby zagadywać ludzi z dziećmi i nawiązywać jakieś kontakty, ale jak już się namęczylam i się udało, to córka nie była zainteresowana zabawą z dziećmi 🤣 teraz już na szczęście mąż przejął zajęcia dodatkowe odkąd młody się urodził, więc to jego problem, chociaż teraz podobno sama zagaduje 🤣
-
Margareetka wrote:A odnośnie zębów to wyszedł kolejny 🙈 czy można to zatrzymać? 😅
Witam w klubie też już mamy dwa😆
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Z tego co widzę, dużo mężczyzn szuka młodszej kobiety i stąd potem kobietom koło 30,30 paru lat ciężej trochę poznać równolatka
Obserwując znajome to w ogóle ciężko kogoś poznać...
U nas 4 lata różnicy, poznaliśmy się jak byłam jeszcze nastolatką, ale już na studiach więc może u Blondi podobnie23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
No to piątka, tu też szczerbaty. Mówimy mu, że trzeba będzie sztuczną szczękę kupić jak tak dalej pójdzie.Elza1234 wrote:A u nas nadal równe zero zębów xD
Pediatra na początku grudnia mówiła, że na święta będzie ząb. Tyko które święta?🤔
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
My też pusto,zero zębów i nic nawet się tam nie bieli,żadnych oznak żeby coś miało wyjsc 🤷🏼♀️
Z katarem walczymy cały czas,bedzie juz tydzien. Zastanawiam się po jakim czasie isc znowu do lekarza jak nie przejdzie.
Mnie lekko zaczelo martwic,że mała nic nie gada. Żadnych sylab,nic. Pluje i krzyczy,to jej jedyne umiejetnosci w tym zakresie.
Miedzy mną a nie męzem jest 6 lat roznicy. Ja 30 on 36. Poznalismy się 7 lat temu.
Ja od malego jestem aspołeczna i to bardzo 😅
Mielismy tez dzis gosci,brat z rodzinką wpadł. Bubcia na poczatku zawstydzona ale pozniej sie rozkrecila 😃
-
Nasz pediatra też 3.5 miesiąca temu mówił że do 2 miesięcy będzie ząb 🤣Nineq wrote:No to piątka, tu też szczerbaty. Mówimy mu, że trzeba będzie sztuczną szczękę kupić jak tak dalej pójdzie.
Pediatra na początku grudnia mówiła, że na święta będzie ząb. Tyko które święta?🤔
Już małej mówiłam, że ojciec wyczerpał budżet na implanty, musi mieć swoje -
U nas zębów też brak.
A co do gaworzenia to dosłownie dziś odblokowała sylaby. Wczoraj jeszcze były piski i grrrr a dziś buzia jej się nie zamyka i mówi milion różnych sylab 😂
Elza1234, Grzegrzula, Truuskaawka, Margareetka, Marsol, xSmerfetkax, Werzol lubią tę wiadomość