CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi29 wrote:Super, że wam się udało! To całkiem spore ciemiączko jeszcze. U naszej takie to było może świeżo po porodzie xd My już w ogóle nie suplementujemy wit D, ale jesteśmy na mm to ono pokrywa to zapotrzebowanie. No i robimy badania regularnie więc monitorujemy zeby nie dopuścić do niedoboru. U kogo robiliście USG?
Michał Armata. Wydawał się dość kompetentny. No w każdym razie jak tak wczoraj ją dotykaliśmy po głowie to oboje czuliśmy, że to nie jest zrośnięte na bank -
Ja też jeszcze nie mam okresu, ale pewnie wróci niebawem, nie liczę na nie wiadomo jak długo. I u mnie też już po pierwszym porodzie miesiączki przestały być bardzo bolesne, a nieraz kończyły się na pogotowiu i mdleniem z bólu, wymiotami w przeszłości. Za to zaczęły się bolesne owulacje
Anabitt ja też jestem taka, że wolę zapłacić ale sprawdzić niż nie sprawdzić, więc Cię rozumiem. Jakbym miała okres to bym ci oddała bo już nie zamierzam korzystać z owulacji hahaha
Tanashi e tam nie patrz na obsuwę tylko na to że W KOŃCU ZARAZ NA SWOIM ♥️♥️♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:59
Anabbit lubi tę wiadomość
-