CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Ale jest minus - na sekundę nie mogę jej spuścić z oka bo potrafi się przewrócić z tego siedzenia 🙈
To piona 😄 Też non stop asekuruję małego, bo już mu się zdarzyło zaliczyć czołowe zderzenie z podłogą. Wczoraj ogarnął, że jak w siadzie bocznym wyprostuje plecy i oderwie ręce to może robić więcej. I teraz chce tak ciągle, tylko jeszcze się przewraca.
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Anabitt nie ma się czego obawiać z tym ciemiączkiem. U nas zarosło w drugim miesiącu życia. Będzie dobrze. Teraz to już pół biedy, nie będzie źle. Trzymam kciuki

Gratuluję siadu Elza. Super, że się cieszysz. Te pierwsze dni są ciężkie, bo trzeba asekurować, ale potem jak siedzą sobie stabilnie same to jest niebo a ziemia.
Truskawka, a jak planujesz robić po odzwyczajeniu od butelki? Zamierzasz jej dawać mleko w inny sposób czy całkowicie planujesz odstawić mm?
Anabbit, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Elza gratulacje!

My się tak jaraliśmy jak pierwszy raz usiadła z czworaków. Teraz czekamy aż wejdzie w czworaki i wtedy usiądzie 😂
Prowadzę jej album „twoja historia kochanie” i zapisuje wszelkie osiągnięcia. Zaliczę jej ten siad dopiero jak zrobi go całkiem sama 😂
Swoją drogą, jak moja córka kiedyś przeczyta ten album, nie będzie zadowolona 😄😄 jestem tam szczera do bólu i podkreślam jej jaka leniwa buła i terrorystka nocna jest 😅😅
Elza1234 lubi tę wiadomość
-