Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 marca, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Anabbit dostałas swoje zamówienie z czapeczkami?

Nie 😣 ale wczoraj utworzyła przesyłkę w in post 😑

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 17 marca, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jeczek zrobił aktualizację bazy danych. Mamy samodzielny siad i czworakowanie 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 16:39

Anabbit, Margareetka, Blondi29 lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 17 marca, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Mój jeczek zrobił aktualizację bazy danych. Mamy samodzielny siad i czworakowanie 😅
    Czyli miał prawo pomiauczeć

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 marca, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka update, wysłała czapki dwie godziny temu.

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 marca, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kameleon gratulacje. U nas od tygodnia próbuje z czworakowaniem, ale robi 3-4 kroczki i spada na brzuch i zaczyna pełzać jak żołnierz 😂

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 17 marca, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mógłby się zaktualizować i przestać dostawać spazmów jak odejdę na 2 metry od niego. Wiem, że taki etap i minie, ale tak męczący, że mam momentami dość własnego dziecka. Siedzę na kiblu, kąpię się, a on wszędzie musi być🫤

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 17 marca, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli ostatnie gorsze dni Kameleona wyjaśnione 💪
    Nineq to minie, jesteśmy dla ty h maluchów aktualnie całym światem.

Byłam dziś na paznokciach i zrobiłam sobie kropeczki i mój bobas próbuje ciągle je złapać 🤣

Elza1234, Anabbit lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 marca, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Mój mógłby się zaktualizować i przestać dostawać spazmów jak odejdę na 2 metry od niego. Wiem, że taki etap i minie, ale tak męczący, że mam momentami dość własnego dziecka. Siedzę na kiblu, kąpię się, a on wszędzie musi być🫤
    Mojej koleżanki córka weszła w taki etap jak miała z 9 miesięcy i do dziś ją trzyma, a ma ponad rok
    Ale to takie grochy jej lecą, taka kręci aferę że ja jestem w szoku. I nawet nie musi jej z oczu tracić, wystarczy że odejdzie właśnie za kilka metrów bez niej.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 marca, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, gratulacje dla kameleona ♥️

age.png

Wysłany: 17 marca, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    2 metry to i tak spoko. Ja nie moge odejść na odległość wyciągniętej ręki. I to od jakiegoś miesiąca. Jak siedzę na kiblu, to z nią na kolanach,bo nawet nie usiądzie na podłodze.

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 17 marca, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Mojej koleżanki córka weszła w taki etap jak miała z 9 miesięcy i do dziś ją trzyma, a ma ponad rok
    Ale to takie grochy jej lecą, taka kręci aferę że ja jestem w szoku. I nawet nie musi jej z oczu tracić, wystarczy że odejdzie właśnie za kilka metrów bez niej.
    Aktualnie to samo ma. Nieco to utrudnia życie.
    Karola3xJ wrote:
    2 metry to i tak spoko. Ja nie moge odejść na odległość wyciągniętej ręki. I to od jakiegoś miesiąca. Jak siedzę na kiblu, to z nią na kolanach,bo nawet nie usiądzie na podłodze.
    To hardkor. Chociaż ja muszę szybko załatwiać sprawy w łazience, bo mi się wspina na kabinę, a mam z brodzikiem wyższą i boję się, że wyrznie głową o płytki.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: 17 marca, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto tu leci na Kos?

Nineq ja dziś na treningu,nie wzięłam jej jak płakała mi pod nogami,więc podniosła 1 kg ciężarek i nim jebła😅

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 17 marca, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka moje też ostatnio chciała błyskotki z moich paznokci. I namiętnie chce złapać słońce z paneli. Słodziaki.
    Tanashi gratki dla kameleona!!!
    Karola znowu się gdzieś wybieracie? Oby tym razem bez przygód.
    Nineq u mnie ten etap trwa od urodzenia więc bardzo cię rozumiem. Liczę na to, że w obu przypadkach minie. Z tym, że u nas dopiero od dwóch miesięcy muszę być konkretnie ja, wcześniej mógł być ktokolwiek.
    U nas aktualizacja systemu pełną parą. Dziś okazało się, że moje dziecko stoi samo i zrobiło dwa kroki trzymana za rączki 🙃 Mój mąż ma takie archaiczne podejście i dał jej te ręce chociaż prosiłam żeby tego nie robić, a ona nas zaskoczyła i po prostu poszła. Mózg staje. I oprócz tych górnych trójek idą dolne dwójki. To już wiem czemu ostatnio mamy aż tak ciężki czas 😆 boję się pomyśleć co dalej.
    Macie do polecenia jakieś fajne miejsca nad polskim morzem? Takie żeby wygodnie było z dziećmi, może być na obrzeżach, niekoniecznie wielkie miasto turystyczne. Chcemy żeby było ładnie, wygodnie i MEGA CZYSTO.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 20:25

• Nineq Autorytet

Wysłany: 17 marca, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Kto tu leci na Kos?

Nineq ja dziś na treningu,nie wzięłam jej jak płakała mi pod nogami,więc podniosła 1 kg ciężarek i nim jebła😅
    Silna babka rośnie 😄

Ja lecę na koniec kwietnia na Kos.

Blondi, idzie jak burza z aktualizacjami. Szalona.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 17 marca, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kompletnie przeoczyłam jebniecie ciężarkiem przez twoje dziecko. Jestem pod wrażeniem. Może i nie znamy się osobiście, ale mam przeczucie graniczące z pewnością, że temperament odziedziczyła po tobie XD

• Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 17 marca, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Truskawka update, wysłała czapki dwie godziny temu.

Skoro Twoje dopiero wysłała to ja pewnie poczekam jeszcze z tydzień jak nie lepiej 🙄 Mam nadzieje ze bedzie warto tyle czekać. Daj znać jak przyjdą jak z jakością.

Gratulacje dla Kameleona 😄
    U nas dzisiaj pierwszy raz wyszła poza salon,na korytarz. Myślałam że jak zaczęła czworakować to będzie wszędzie już śmigać- no nie. Widze że jest taka ostrożna,delikatna.

Karola ale zadziora Ci rośnie 😀

Blondi Twoja mała leci rekordy 🙈 Tak czysto z ciekawości,z kiedy ona jest? 😅

age.png

Wysłany: 17 marca, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Silna babka rośnie 😄

Ja lecę na koniec kwietnia na Kos.

Blondi, idzie jak burza z aktualizacjami. Szalona.

Raczej aktorka. Później leżała twarzą w ziemi i płakała. Drama queen .

My coś myślimy na 3-4 dni,zeby w czerwcu tam polecieć . Chyba, że mąż mnie zostawi...jest to wysoce prawdopodobne. Zamówiłam zestaw mebli ogrodowych,które musi skręcać. Lecą same ku***wy z dołu😅

Blondi29 lubi tę wiadomość

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 17 marca, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas aktualizacja obejmowała siadanie - chociaż on nie ma na nic czasu i woli siedzieć na kolanach, żeby móc szybciej ruszyć dalej 🤣 czworakować umie, ale woli pełzać, bo też szybciej 🤣

Zasypianie drugi tydzień na rękach, ale dzisiaj to już przegiął, odkładałam go 4 razy, w końcu usiadłam z nim na rękach i siedziałam tak godzinę, bo bałam się ruszyć xD

Truskawka u nas zęby wyskoczyły nagle (na dodatek jak miał tę grypę xd) - nic nie było nic nie było, nagle w jeden dzień kropka, drugi dzień ząb, minęły kolejne 2 dni i kolejna kropka i kolejny ząb 😅 obstawiam, że wkrótce będą też górne, bo gryzie jak zły.

Melduje też, że jednak polubił jedzenie brokuła w kawałku 🫠 ale woli mieć wszystko pokrojone w mniejsze kawałki i ćwiczy chwyt pęsetowy, nawet kaszę próbował tak łapać 🤣 nie lubi mieć większego kawałka, chyba że to chleb albo buła - wszystko inne leci w podłogę 🤷🏽‍♀️

Ogólnie przez długi czas gardził nosidłem, ale ogłaszam sukces - dzisiaj wysiedział w nim odkurzanie całego parteru w domu 😅 mogłam zaryzykować jeszcze piętro, ale już było nam oboju ciepło, podziwiam jak macie dzieci dłużej w nosidłach 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca, 21:56

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 18 marca, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka gratki dla Bubci! Moja faktycznie idzie na rekord, ale ja się z tego nie cieszę. Wcześniej robiła wszystko niepoprawnie i non stop musiałam korygować każdą czujność u fizjo. Teraz faktycznie już podobno nie robi tego wszystkiego tak niedbale, ale mi jest przykro, że nie nacieszyłam się tym dzidziusiowym etapem zbyt długo. Mała jest z 29.06, ale strasznie szybko się rozwija. Pediatra to do tej pory żartuje, że urodziłam z miesiąc wcześniej tylko się nie przyznaje XD Ona nawet wygląda na sporo starszą. Mam nadzieję, że trochę wyhamuje z czasem, bo będę musiała ją wysłać na studia za dwa lata 😅
    Karola robię ten sam numer z meblami. Mój mąż już się nawet nie odzywa tylko modli się żeby nie musiał wiercić w ścianach.
    Kkk wysiedzi ci młody w nosidle? Zazdroszczę. Moja ucieka w moment. No i nie daje się już wsadzić i chyba przekracza limity wagowe.

• Cel95 Autorytet

Wysłany: 18 marca, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, ja mam np nosidło z little frog i jest do 20 kilo
    Ja już tam musiałam ustawić wiek 10-19msc więc myślę, że prędzej mi na długość może wyrosnąć, chociaż jest tak do 104cm rozmiaru ubranek więc jak teraz mamy 80 to mam nadzieję, że z półtora roku starczy

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ 2676 2677 2678 2679 2680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ