Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakby kawałek dzióbka był, i jak sama gryzłam kaczkę (wiem jak to brzmi.. ) żeby odgryzc podobny kawałek i go zmierzyć to jakby te dzióbki były miększe niż reszta kaczki, jakby woda i zabawa dziecka je zmiękczyły..

Z tym producentem to ciężko bo właśnie tylko pamiętam, że było z PL, opakowanie przezroczyste, miało te certyfikaty u bez dziurek bo dyskutowałam o tym z przyjaciółka od której to dostała:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:05

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel współczuję sytuacji, ale tam coś musiało być nie tak z tym produktem tak jak pisze Karola. Dzieci gryzą różne rzeczy. Moja też ma już parę zębów, gryzie wszystko jak szalona, ale nie słyszałam jeszcze nigdy żeby dziecko odgryzło coś z zabawek dedykowanych dla niemowląt. Serio, ja bym pisała do producenta. Prezent, nie prezent, ale może to jakaś wadliwa partia. A kawałkiem się nie przejmuj, faktycznie wydali jeśli jest tak mały. Dobrze, że zauważyłaś w porę. Nie fiksuj też, bo widzę, że się bardzo stresujesz, ale to nie jest powszechne zjawisko. Dawaj jej normalnie zabawki i gryzaki tylko inne.
    Karola a wiadomo gdzie złapała?

• Cel95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Dziecko to jeszcze wszystko przelyka na luzie i gryzie twarde jedzenie zjada itp, a co jakby jakiś Maluch się tym zakrztusił...pooglądam dokładnie może mają jakiś numer, znaczek, cokolwiek i rzeczywiście to zgłoszę wtedy, niech chociaż napiszą, żeby nie dawać jak dziecko ząbkuje, dodadzą info, że absolutnie nie do gryzienia itp

Strasznie się zdenerwowałam.. :( oby sobie poradziła z tym

Od razu wyjelam ja z wody, klepałam po plecach itp ale nic z tego, w sekundę to ugryzła i przełknęła.. nawet nie zakaszlała raz. Wiadomo zszokowała się moim działaniem...Ale co miałam zrobić. W sumie szybko się uspokoiła, a jak gadałam z lekarzem to się śmiała i teraz smacznie spi, dużo wypiła mleka to może brzuch się ruszy i przy okazji to coś wyjdzie

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq u nas podobnie. Przesyłam dużo siły i cierpliwości. Biedne dzidziusie.

• Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjaciółka mi wyslala zdj bo miała w telefonie, nie dość, że produkt dla niemowlat to 0+

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq ja zmieniam śliniaki x razy dziennie, bo inaczej musiałabym go non stop przebierać, bo byłby po prostu mokry. Nie dość, że się ślini to non stop pluje i robi brrrrrrrrrrrrrrr i oplute jest też wszystko wokół 🙈🙈🙈

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Nineq ja zmieniam śliniaki x razy dziennie, bo inaczej musiałabym go non stop przebierać, bo byłby po prostu mokry. Nie dość, że się ślini to non stop pluje i robi brrrrrrrrrrrrrrr i oplute jest też wszystko wokół 🙈🙈🙈
    U nas jest to samo, jak tak pierdzi ustami to jeszcze aż zamyka oczy żeby mocniej to robić
    Cel rzeczywiście zostaje ci zgłosić do producenta bo to musi być jakaś wadliwa partia

age.png
‹‹ 2672 2673 2674 2675 2676
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ