CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:Kkk77 aż weszłam zobaczyć co to za model. Wygląda na duzy i tak. Ja teraz na wyjeździe ponownie docenilam mojego epiro art. Bruk piach,korzenie,kamienie. Wszytko przejedzie, a jest malutki.
Ja tylko tu sie cicho odezwę,że tez mam spoko teściową i mamę. Nikt mi się w nic nie wtrąca. Wiadomo, że maja jakieś swoje wejścia ale na luzie to traktuje.
Po zdjęciach też tak myślałam i nie brałam go za bardzo pod uwagę, ale na żywo zyskał w moich oczach 😅 no i kurde tak źle mi się jeździ wózkami na małych kółeczkach, że masakra 🙈 + sporo wózków miało albo wąskie albo krótkie siedzisko albo niskie oparcie, co u dużego bobasa jest słabiutkie
Co do teściowych polecę czarnym humorem - moja umarła 3 lata temu, wiec pozostaje mi Wam współczuć przeżyć, bo nie doświadczam aktualnie 🙈 -
Karola3xJ:D wrote:Kkk77 aż weszłam zobaczyć co to za model. Wygląda na duzy i tak. Ja teraz na wyjeździe ponownie docenilam mojego epiro art. Bruk piach,korzenie,kamienie. Wszytko przejedzie, a jest malutki.
Ja tylko tu sie cicho odezwę,że tez mam spoko teściową i mamę. Nikt mi się w nic nie wtrąca. Wiadomo, że maja jakieś swoje wejścia ale na luzie to traktuje.
O to mnie zaskoczyłaś. Oglądałam go dzisiaj i ogólnie mistrzostwo jeśli chodzi o składanie i na wyjazdy, ale właśnie wydawał mi się totalnie do miasta. Na razie wygrywa espiro wave pro, ale też się waham bo jednak spory
-
Moja tez 3 lata temu zmarła także też tylko czytam co by mnie mogło spotkać 😅Kkk77 wrote:Po zdjęciach też tak myślałam i nie brałam go za bardzo pod uwagę, ale na żywo zyskał w moich oczach 😅 no i kurde tak źle mi się jeździ wózkami na małych kółeczkach, że masakra 🙈 + sporo wózków miało albo wąskie albo krótkie siedzisko albo niskie oparcie, co u dużego bobasa jest słabiutkie
Co do teściowych polecę czarnym humorem - moja umarła 3 lata temu, wiec pozostaje mi Wam współczuć przeżyć, bo nie doświadczam aktualnie 🙈 -