X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzegrzula, jak się człowiek pochwali to się zaraz zesra.
    Ja się pochwalę jak młody zacznie np. spać spokojnie przez pół roku😆
    Dostałam dziś info, że nie ma miejsc w żłobku o którym myślałam, ale właśnie skończyli budować kolejny nowy na osiedlu obok i w maju będą dzwonić, żeby umówić się na podpisanie umowy. Teraz to sram po gaciach, że będę musiała go zostawiać w żłobku. Jak on taka mała dzidzia w czerwcu nadal będzie 🥲ja się popłacze prędzej niż on.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dowiedziałam, ze syn sie nie dostał do najbliższej szkoły i bedzie musiał jeździć busikiem,który jedzi rzadko. Także będę jego szoferem najbliższe 7 lat.
    Żłobek do którego zapisałam małą zlikwidowali i kolejny jest mega nie po drodze,w rejonie wiecznych korków. Rzygać mi sie chce takimi akcjami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:37

event.png
‹‹ 2676 2677 2678 2679 2680
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ