CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Cel ja mam babybjorna do 15 kg i niby do 3 roku życia, ale jakoś tego nie widzę. Młoda jest teraz na etapie uciekania z wózka, fotelika, krzesełka. Jak raz musiałam już coś z nią zrobić to wzięłam ją w to nosidło, ale musiałam ją trzymać oburącz żeby nie uciekła więc dla mnie to nie spełnia aktualnie swojego zadania. Może jak podrośnie i będzie trochę spokojniejsza to spróbujemy ponownie.
A ma któraś z was to takie nosidło biodrowe? W sensie siodełko dla dziecka? Nie wiem czy to się tak nazywa. Sprawdza się wam? I jakie macie krzesełka dla dzieci? Ja mam moby system i ono niby też ma być jakieś uniwersalne 3w1, ale wydaje się jakieś niewymiarowe. Mała mi z niego ucieka mimo pasów więc jak już tam siedzi to muszę ją asekurować z jednej strony, a z drugiej jakoś karmić. Nie mogę od niej odejść jak tam siedzi więc trochę słabo, bo jednak chciałam siedzieć obok niej, a nie stać nad nią jak jest w tym krzesełku. Ogólnie nie jestem zadowolona z tego modelu więc nieustannie je na kolanach. -
My mamy dwa krzesełka kindekraft enock i dla mnie są super, oboje siedzą z nami przy stole. Córka też z niego korzysta nadal.
A jak już sobie polecamy różne rzeczy to ma ktoś to regulowane biurko z Ikei dla starszakow? Chciałam kupić dla córki, bo ona już wyrosła na długość z tych dziecięcych stolików xd -
Moja z enocka wyszła w 5 sekundTanashi wrote:My mamy dwa krzesełka kindekraft enock i dla mnie są super, oboje siedzą z nami przy stole. Córka też z niego korzysta nadal.
A jak już sobie polecamy różne rzeczy to ma ktoś to regulowane biurko z Ikei dla starszakow? Chciałam kupić dla córki, bo ona już wyrosła na długość z tych dziecięcych stolików xd -
Nie wiem czy mówisz o tym samym nosidle co ja ale mam takie na biodro, żeby mi trochę łatwiej ją trzymać jak coś robię, ten materiał wspomaga, kupiłam na aliexpress
Co do krzesła my mamy future designe i ja je mega lubię
Kiedyś w restauracji wsadziłam córkę w tego enocka i nie wiem - czy oni mieli jakąś zepsutą wersję, ale no ona ciągle wyjeżdżała, krzywo siedziała, coś strasznego. Cieszyłam się że tego krzesła nie kupiłam
Ale czy moje krzesło jest na uciekające dzieci to nie wiem, bo mała co najwyżej się trochę wygina do psa, nic poza tym -
Elza właśnie o to mi chodziło. Polecasz to nosidło.? Warte zakupu? Od dwóch tygodni nie wiem już co mam zrobić z młoda jak muszę zrobić coś w kuchni i już zaczęłam rozważać poszukiwanie jakiejś wersji kitchen helpera dla niemowlaka 😆 Ona bardzo lubi patrzeć co robię w kuchni więc musi być ciągle na rękach, a to nosidło wydaje się być spoko.
-