Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel ja mam babybjorna do 15 kg i niby do 3 roku życia, ale jakoś tego nie widzę. Młoda jest teraz na etapie uciekania z wózka, fotelika, krzesełka. Jak raz musiałam już coś z nią zrobić to wzięłam ją w to nosidło, ale musiałam ją trzymać oburącz żeby nie uciekła więc dla mnie to nie spełnia aktualnie swojego zadania. Może jak podrośnie i będzie trochę spokojniejsza to spróbujemy ponownie.
    A ma któraś z was to takie nosidło biodrowe? W sensie siodełko dla dziecka? Nie wiem czy to się tak nazywa. Sprawdza się wam? I jakie macie krzesełka dla dzieci? Ja mam moby system i ono niby też ma być jakieś uniwersalne 3w1, ale wydaje się jakieś niewymiarowe. Mała mi z niego ucieka mimo pasów więc jak już tam siedzi to muszę ją asekurować z jednej strony, a z drugiej jakoś karmić. Nie mogę od niej odejść jak tam siedzi więc trochę słabo, bo jednak chciałam siedzieć obok niej, a nie stać nad nią jak jest w tym krzesełku. Ogólnie nie jestem zadowolona z tego modelu więc nieustannie je na kolanach.

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy dwa krzesełka kindekraft enock i dla mnie są super, oboje siedzą z nami przy stole. Córka też z niego korzysta nadal.

A jak już sobie polecamy różne rzeczy to ma ktoś to regulowane biurko z Ikei dla starszakow? Chciałam kupić dla córki, bo ona już wyrosła na długość z tych dziecięcych stolików xd

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    My mamy dwa krzesełka kindekraft enock i dla mnie są super, oboje siedzą z nami przy stole. Córka też z niego korzysta nadal.

A jak już sobie polecamy różne rzeczy to ma ktoś to regulowane biurko z Ikei dla starszakow? Chciałam kupić dla córki, bo ona już wyrosła na długość z tych dziecięcych stolików xd
    Moja z enocka wyszła w 5 sekund

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a co ci się sprawdzilo przy synu? Bo pamiętam, że pisałaś coś, że też był taki żywiołowy i włażący wszędzie. Tanashi patrzyłam na te enoki, ale też wydawało mi się, że moja ucieknie szybciej niż z tej Flory.

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi się pod tym względem spokojne egzemplarze trafiły, bo żaden nie ucieka(ł)z krzesełka 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:53

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy mówisz o tym samym nosidle co ja ale mam takie na biodro, żeby mi trochę łatwiej ją trzymać jak coś robię, ten materiał wspomaga, kupiłam na aliexpress
    Co do krzesła my mamy future designe i ja je mega lubię
    Kiedyś w restauracji wsadziłam córkę w tego enocka i nie wiem - czy oni mieli jakąś zepsutą wersję, ale no ona ciągle wyjeżdżała, krzywo siedziała, coś strasznego. Cieszyłam się że tego krzesła nie kupiłam
    Ale czy moje krzesło jest na uciekające dzieci to nie wiem, bo mała co najwyżej się trochę wygina do psa, nic poza tym

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza właśnie o to mi chodziło. Polecasz to nosidło.? Warte zakupu? Od dwóch tygodni nie wiem już co mam zrobić z młoda jak muszę zrobić coś w kuchni i już zaczęłam rozważać poszukiwanie jakiejś wersji kitchen helpera dla niemowlaka 😆 Ona bardzo lubi patrzeć co robię w kuchni więc musi być ciągle na rękach, a to nosidło wydaje się być spoko.

‹‹ 2675 2676 2677 2678 2679
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ