CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz jeździ z wyjętą ale on jest 10,5 kg i wydaje mi się wysoki.Blackapple wrote:Anabbit współczuję Ci bardzo, też bym jeszcze sprawdziła ten mocz dla świętego spokoju.
Margaretka mam pytanie, czy Marcelek w emeraldzie (bo wydaje mi się, że też go macie) jeździ jeszcze w tej wkładce najmniejszej? -
Teraz bez kurtek to będzie za dużo luzu myślę żebyś wyjęła. Te pasy przy twarzy mocniej odstają i ja musze się nameczyc żeby mu dobrze przylegały.
Blackapple lubi tę wiadomość
-
Polecacie inną szczotkę niż pingwin? Córka ją złamała w rękach😊😊😊 to coś do wsadzania nowych końcówek i końcówkę23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
To był ostatni raz kiedy gdzieś wyjechałam. Mała była bardzo Dzielna, u dziadków było podobno wszystko dobrze. Jak nas zobaczyła to też trochę szok, potem się uśmiechała i wczepiała w nas, ale bez płaczu. Za to w drodze do domu odstawiła taka akcje, że zaczęła się wyginać i płakać aż w końcu się zakrztusiła łzami. To były sekundy jak zrobiła się sina. Siedzieliśmy na poboczu z pół godziny, bo oboje byliśmy za bardzo zestresowani żeby jechać dalej. Wszystko mamy w rzygach, a ja się boję, że teraz dostanie zachłystowego zapalenia płuc. No i teraz usypianie idzie nam jak po grudzie oczywiście. Obawiam się, że to nasz ostatni wyjazd. Ona nie jest na to gotowa. Rezygnujemy też chyba z wyjazdu nad morze, bo mała od dawna nienawidzi fotelika, ale po tej akcji nie zamierzam jej zmuszać jeśli nie ma takiej konieczności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 19:43
-
Ja pingwina zgubiłam i jadę jakąś najtańszą Jordan z Rossmanna. Na pewno nie jest tak dobra, ale u mnie te szczoteczki ciągle się gubią, bo poza myciem daje małej Dentinox na szczoteczkę i w ogóle oswajam ją z samą czynnością więc ona jest ciągle w użyciu tak naprawdę. Póki co się sprawdza. Pewnie jak będzie już trochę bardziej świadoma e tym myciu zębów to dopiero kupię jej znów porządniejszą. Ja lubię Seysso więc pewnie na to postawięCel95 wrote:Polecacie inną szczotkę niż pingwin? Córka ją złamała w rękach😊😊😊 to coś do wsadzania nowych końcówek i końcówkę
-
Boże Blondi, współczuję Wam bardzo, to nie wina wyjazdu, mogłaby być w sumie czymkolwiek poddenerwowana. Dobrze, że tak szybko zareagowaliście23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Blondi, ale akcja, masakra, najedliście się strachu 🫣
Karola, ja mam pakiet w Medicover i tam umówiłam synka. Pojawił się nawet jeden termin na jutro i udało mi się zamienić.
Drzewko zasadzone, bardzo mnie to wzruszyło 🥹 Synek tak jak normalnie zaciesza co chwila, to przez całą akcję wkopywania miał zmarszczoną minę i taki jest na dosłownie każdym zdjęciu 😆 Był bardzo zafascynowany procesem
Elza1234, Anabbit, Blondi29, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Boże Blondi, nie obwiniaj się. Też uważam, że to nie musiało być spowodowane wyjazdem. Bardzo współczuję i rozumiem problemy z jazdą, bo u nas ostatnio był wrzask przez godzinę w drodze. Dosłownie bez minuty przerwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia, 21:25
-
Dzięki dziewczyny za troskę. U nas lepiej. Od 11 nie ma gorączki. W dzień mało spała, bo całe 20 min na pierwszej drzemce. Później udało mi się jakoś przedłużyć drugą drzemkę i spała 1,5h na rękach.
Teraz śpi już ponad godzinę bez pobudki, więc mam ogromną nadzieję, że noc będzie choć trochę lepsza niż trzy poprzednie.
Elza1234, Blackapple, Blondi29, Szarotka12, Kkk77, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Anabbit Blondi współczucia.
Co się dzieje na tym świecie.. trutka na szczury w Hipp sloiczkach dla dzieci. Słoiczki otwierane i oznaczone więc nie wiem to jakiś zamach jak igly w cukierkach na halloween? -
Katikat wrote:Anabbit Blondi współczucia.
Co się dzieje na tym świecie.. trutka na szczury w Hipp sloiczkach dla dzieci. Słoiczki otwierane i oznaczone więc nie wiem to jakiś zamach jak igly w cukierkach na halloween?
Właśnie miałam o tym pisać. Nigdy jeszcze nie dałam słoiczków, ale myślałam, że jak kiedyś będzie trzeba to hipp. Najpierw wszystkie mleka zanieczyszczone, teraz słoiki.
I tak Katikat to było celowe "Według naszej obecnej wiedzy, mamy do czynienia z zewnętrzną ingerencją o charakterze kryminalnym, która dotyczy kanału dystrybucyjnego SPAR Austria"23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Jak czytam takie informacje to autentycznie odechciewa mi się żyć i mam wyrzuty sumienia, że sprowadziłam dziecko na świat, w którym ktoś zatruwa żywność dla niemowląt. U nas mała jedzie głównie na słoikach, bo odmawia wszystkiego co ugotuję. No nic, najwyżej przegłodzi się kilka dni, bo ja już jej słoików nie dam. Ciekawe jak z innymi rzeczami typu jakieś musy, mleko, czy jogurty dla dzieci. Dla bezpieczeństwa chyba wszystko wyrzucę i nie wiem co będzie jadla. Wkurza mnie ten świat już tak, że chce mi się wyć