CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedz do Factory Annopol. Tam masz essa trends. Większość sukienek to typowy weselny kicz, ale jak powiesz pani, że chcesz coś klasycznego to ci wyciągnie co najmniej trzy. Ubieram się tam na wszystkie poważniejsze okazje. Jedną mam taką w stylu Infinity dress, ale z porządniejszego materiału i dzięki temu jest taka elegancka. Kocham ten sklep ogólnie 😆 Jak chcesz to ci podeślę jakieś fotki na priv tych sukienek to sobie zerkniesz zanim pojedzieszAnabbit wrote:Dobra jak już szukamy sukienek. Czy ktoś widział gdzieś sukienkę maxi (koniecznie) nadająca się na wesele?
Nie chcę nic typowo weselnego z brokatem itp. Chciałabym wyglądać szykownie i z klasą xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:40
-
Blondi29 wrote:Jedz do Factory Annopol. Tam masz essa trends. Większość sukienek to typowy weselny kicz, ale jak powiesz pani, że chcesz coś klasycznego to ci wyciągnie co najmniej trzy. Ubieram się tam na wszystkie poważniejsze okazje. Jedną mam taką w stylu Infinity dress, ale z porządniejszego materiału i dzięki temu jest taka elegancka. Kocham ten sklep ogólnie 😆 Jak chcesz to ci podeślę jakieś fotki na priv tych sukienek to sobie zerkniesz zanim pojedziesz

O dzięki. Podeślij w wolnej chwili 🩷 -