X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Dobra jak już szukamy sukienek. Czy ktoś widział gdzieś sukienkę maxi (koniecznie) nadająca się na wesele?
    Nie chcę nic typowo weselnego z brokatem itp. Chciałabym wyglądać szykownie i z klasą xD
    Jedz do Factory Annopol. Tam masz essa trends. Większość sukienek to typowy weselny kicz, ale jak powiesz pani, że chcesz coś klasycznego to ci wyciągnie co najmniej trzy. Ubieram się tam na wszystkie poważniejsze okazje. Jedną mam taką w stylu Infinity dress, ale z porządniejszego materiału i dzięki temu jest taka elegancka. Kocham ten sklep ogólnie 😆 Jak chcesz to ci podeślę jakieś fotki na priv tych sukienek to sobie zerkniesz zanim pojedziesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:40

• Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Jedz do Factory Annopol. Tam masz essa trends. Większość sukienek to typowy weselny kicz, ale jak powiesz pani, że chcesz coś klasycznego to ci wyciągnie co najmniej trzy. Ubieram się tam na wszystkie poważniejsze okazje. Jedną mam taką w stylu Infinity dress, ale z porządniejszego materiału i dzięki temu jest taka elegancka. Kocham ten sklep ogólnie 😆 Jak chcesz to ci podeślę jakieś fotki na priv tych sukienek to sobie zerkniesz zanim pojedziesz ;)

O dzięki. Podeślij w wolnej chwili 🩷

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Jak księżna Kate. Wygląda godnie. Bierz, będziesz Księżną Katikat
    Hahaha

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    O dzięki. Podeślij w wolnej chwili 🩷
    Napisałam do Ciebie na priv

‹‹ 2751 2752 2753 2754 2755
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ